Natura – sursă eternă de fericire!

/ Vizionări: 1848

Природа - неиссякаемый источник счастья

Pădurea, pietrele, flora şi fauna şi chiar Soarele, Luna şi Stelele poartă informaţii şi cunoştinţe privind construcţia Universului şi a Lumii. Toate acestea sunt gîndurile Creatorului, creaţiile Lui şi abundă în frumuseţe! Cu cît mai repede omul va înţelege că comunicarea cu natura este comunicarea cu Dumnezeu, cu atît mai repede el va creşte spiritual şi se va trezi din somnul de veci.

Natura olimpică
Natura olimpică

Dialogul cu natura vie calmează raţiunea, armonizează Sufletul şi întăreşte Spiritul. Anume în starea de Armonie are loc adevărata Iluminare şi în Inima Omului se deschide Universul. El se percepe drept o parte inseparabilă a Lui şi simte un sentiment neobişnuit de comuniunea cu tot ce e viu. Un asemenea OM nu va lipsi niciodată de viaţă un animal pentru a-şi umple stomacul. Nu va rupe ramurile, or El simte cu toţi porii lumea înconjurătoare, o simte şi se pierde în ea!

Atunci cînd iubim, respectăm şi cinstim Mama-Natură, protejăm şi înmulţim bogăţiile ei, EA singură se deschide în întîmpinarea noastră, oferindu-ne la infinit bogăţii şi daruri!