Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://www.membrana.ru/images/articles/1204823137.jpeg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Negru Casa de Cultură stânci plana asupra oraşului
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Negru Casa de Cultură stânci plana asupra oraşuluiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Clădirea care poate fi construit într-un oraş mare fara a se degrada acesta a stabilit deja un caracter? În acest caz, considerăm că acest lucru trebuie să fie ceva contemporan şi neobişnuite. Columbia au convenit că centrul cultural al celor trei "cuburi", formaţiunile naturale imitare - aceasta este ceea ce ne trebuia.

Am făcut o capodoperă şi să-l un arhitect realitate Giancarlo Madzanti ( Giancarlo Mazzanti ). A fost nevoie de el o de doi ani şi zece ajuta colegii breasla (numele acestora pot fi găsite aici, pe această pagină).

Doi ani nu este atât de lungă de timp, având în vedere că zona a trei cladiri de aproape 4.000 de metri pătraţi şi mărimii totale a intregul complex de mai mult de 14 mii de metri pătraţi. Pentru a crea aceasta, a trebuit să mute o mulţime de oameni şi a demola 146 de case.

umane Nimic nu este străin de natural, dar în interiorul
umane Nimic nu este străin de natural, dar în interiorul "natural" clădiri ar trebui să fie dispuse şi audienţe foarte reale si sali (ilustraţie din plataformaarquitectura.cl site-ul).

Trei cub negru, de asemenea, cunoscut sub numele de "Biblioteca Parque Santo Domingo". Din acest motiv, poziţia lor este în continuă confuz, crezând că acestea sunt în Santo Domingo (sensul aparent un oraş din Republica Dominicană), deşi sunt situate în oraşul cel mai mare oraş al doilea Medellin din Columbia, după capitala Bogota în zona cunoscută sub numele de Santo Domingo .

"Biblioteca Parque España" (Acesta este numele oficial al instalaţiei) ceva foarte similar cu Stonehenge, a deschis 24 martie 2007. În acea zi, la deschidere au participat nu numai Preşedintele Columbiei Alvaro Uribe Velez (Alvaro Uribe Vélez), dar regele Spaniei, Juan Carlos I, şi soţia sa Sofia.

Faptul că această ţară nu este doar "mobilat" limba oficială din Columbia şi alte valori, dar, de asemenea, a participat activ la construirea unui centru cultural nou. Contribuţia sa apreciat, dând numele unui proiect de arhitectura din secolul XXI.

Interioare creează aceeaşi senzaţie de uşurare şi de abundenţa de spaţiu liber, precum şi aspectul exterior al clădirii (foto de Sergio Gomez).
Interioare creează aceeaşi senzaţie de uşurare şi de abundenţa de spaţiu liber, precum şi aspectul exterior al clădirii (foto de Sergio Gomez).

Cele trei clădiri conectate la nivelul solului, o platformă comună, pe etaje diferite (de la sol şi subterane) adăpostite într-o bibliotecă, un auditorium, un centru cultural şi centrul de comunicare.

Design-ul este vizibil de la peste tot în oraş şi aminteşte continuarea de roci, îngropat în verdeata. Piatra naturala cu care se confruntă şi înclinat punctul de a "cuburi", care este foarte favorabil. În plus, martori oculari au afirmat că aspectul clădirilor este în continuă schimbare, în funcţie de momentul zilei şi de unghi.

Ca o pânză de păianjen întins între pereţi şi etaje ale clădirii. Se pare că
Ca o pânză de păianjen întins între pereţi şi etaje ale clădirii. Se pare că "fir", dar în realitate, desigur, ţevi de oţel sigiliu podelele şi pereţii exteriori ai clădirii (foto de Sergio Gomez).

Întotdeauna acelaşi, un lucru rămâne: este dificil de a scăpa de sentimentul că nu este nimic - totul este doar o mare peakinge parte din roci. Dar tocmai acest sens, şi ar dori să Giancarlo.

Aparent, datorită faptului că dale minerale utilizate Madzanti de diferite culori si texturi (majoritatea sunt realizate din ardezie neagră), şi se transformă. În plus, el denaturate (indiferent de Interne), plasate pe Windows faţadă, care de la o distanta aseamănă cu straturi oblice apar pe suprafaţa de roci, stropire noroi sau frecarea pe stanci.

Poate cuburi "sunt atât de mult ca piatra reale, dar datorită faptului că întreaga greutate a asumat interne (observator invizibil din afara,) structură de oţel, în timp ce peretii nu s-au (şi cu care se confruntă doar pietre) sunt foarte subtiri.

Din cauza luminii in timpul noptii locuitorii din Medellin numit
Din cauza luminii in timpul noptii locuitorii din Medellin numit "construirea Biblioteca Parque Santo Domingo" faruri (foto de Sergio Gomez).

În ceea ce priveşte spaţiul interior, peisajul este dominat de păduri de lumini si culori diferite de sticlă, construcţii metalice vopsite in alb.

La foarte unificatoare şi, de asemenea, decorat o platformă de lemn, "Biblioteca Parque España" este o platforma de observare. Deoarece are o vedere panoramica a orasului, având în vedere completă. A lua legatura cu oraşul şi complexă este realizată cu masina Metrocable prin cablu, deşi, cu siguranţă, localnicii au avut deja pietonale pavate "drumul spre cunoastere."

Madzanti a inceput activitatea in 2005, precum şi construcţia de clădiri a început în martie 2006 (foto de la elcolombiano.com).
Madzanti a inceput activitatea in 2005, precum şi construcţia de clădiri a început în martie 2006 (foto de la elcolombiano.com).

Pentru a înrăutăţi lucrurile, am act de faptul că oraşul construcţia de clădiri şi finisare a costului spatiul inconjurator de 15 milioane dolari, care nu este atât de mică în standardele columbian.

Dar structura internă şi aspectul clădirii să îndeplinească toate criteriile de siguranţă, de siguranţă, de mediu şi a făcut cele mai recente tehnologii, chiar dacă aceasta nu este o structură de metal, care ar fi spargere în cer şi "rupt" aspectul de centrul orasului.

Nu este clar de ce, dar se pare, nu numai pentru o mai mare atractivitate pe acoperis
Nu este clar de ce, dar se pare, nu numai pentru o mai mare atractivitate pe acoperis "cuburi" plasat negru "coarne". Poate iese din sistemul de ventilaţie (o ilustraţie din elcolombiano.com site-ul).

De altfel, acest lucru nu Madzanti primul de acest gen.

Ceva similar, şi anume, Muzeul de gheaţă "în oraşul elveţian de evoluţie (Evolène) a propus să construiască o societate de R & Sie (n) .

Panorama de deschidere a oraşului (foto de Sergio Gomez).
Panorama de deschidere a oraşului (foto de Sergio Gomez).

Acum, locuitorii din Medellin cred "Biblioteca Parque España" simbol al oraşului lor. Şi, este foarte posibil ca intr-o zi acest complex arhitectural este într-adevăr în măsură să concureze cu Turnul Eiffel, personajele celebre de la Hollywood sau Sydney Opera.

Fiabil un lucru este clar: într-o bibliotecă este cu adevărat niciodată a alerga afară de cititori, sau chiar să fie turişti.Material predostavIn membrana revista online ( http://www.membrana.ru )
Luni, 01 iunie 2009
Vizualizări: 1919

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
30
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
38
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
38
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
122