ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Neidentificate fosili site-uri (+ video)Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Fosili Bolt

Kosmopoisk expediţie de grup ", sub conducerea lui VA Cernobrov a crescut în domeniul de piatră pământ simplu. Pe suprafaţa de piatră din coloana adresat obiectul unei centimetru lungime. Unii îl consideră ca un cui "cu piuliţă, alţii - să" bobina ".

Piatra succesiv vizitat paleontologice, zoologice, fizice, tehnice, de aviaţie şi institute de tehnologie în muzeu paleontologice şi biologice, laboratoarele şi KB, în MAI, USM, şi chiar şi câteva zeci de experţi diverse domenii de cele mai multe cunoştinţe.

Analiza chimică meticuloasă a arătat: în timp atomii de fier difuză, care este trecut în piatra la o adâncime de un inch, şi în locul lor se afla o piatra a venit din atomi de siliciu. Acest lucru a dus la o glandular oval "Cocoon", iar acum este perfect distincte. Pentru paleontologii şi litologie geologi este un fenomen foarte comun: ei ştiu că toate situate pe o piatră de milioane de ani, mai devreme sau mai târziu devine o piatră. Urme de ceea ce iniţial a fost un obiect de metal, nici o îndoială. Evident chiar şi rugina!

Неопознанные ископаемые объекты - древний болт Dar sunt şi mai impresionantă dovadă a vechimii a fenomenului: razele X au arătat în mod clar - în piatră, există şi alte, ascunse acum la vedere ", bolţuri". Da, şi vizibilă în eşantion a fost prezenta, de asemenea, o dată în interior, până când piatra este relativ recentă în scara de timp geologice nu este divizat. Şi se pare că acest lucru foarte "Bolt" şi a devenit un punct de tensiune, care a început cu pauză.

Paleontologii au eliminat toate întrebările cu privire la vârsta de piatra: foarte vechi, el a fost 300-320 milioane de ani. A stabilit că şurubul "intrat în rasa de vindecare şi, prin urmare, vârsta sa nu mai puţin dacă nu mai mult, decât vârsta de piatră. Pentru a ajunge la piatra de mai târziu (de exemplu, ca urmare a exploziei, inclusiv nucleare) cui "nu a putut, deoarece structura de piatra nu este rupt. În toate institutele tehnice nu a fost un singur specialist, pune la îndoială faptul că, înainte de el a fost un produs artificial, cumva luat în interiorul piatra.

Cu toate acestea, la început, când a venit la un astfel de produs este în stâncă 300 millionnoletney în urmă, îndoieli au fost la toate. Dar repede sa evaporat după microscop şi X-ray de studii. , În plus faţă de "Bolt", şi alături de ei înşişi sceptici plus au găsit câteva mai multe structuri realizate de om, inclusiv două lumii microscopice ciudat de găuri pătrate ...

Al doilea grup de sceptici au susţinut că şurubul "nu este nimic ca un vechi fosile de animale. Unii chiar numit ca analog mai - crinoids - crin mare. Dar ... astfel krinoideyam după examinarea de specialitate a spus că nu văzuse niciodată mari, cum şi este această formă de crinoids.

Aceste buloane ", se dovedeşte, pot fi găsite în altă parte. O constatare similară din colecţia AV Bolotov, un celebru explorator al meteoritului Tunguska, foto stânga. Bun
pentru a vedea că piatra "înrădăcinate" un fel de tijă filetată.

Ciocan de aliaj de fier pur

Молоток из чистейшего железного сплава

Încurcat mister pentru stiinta este ... obişnuiţi cu aspect ciocan. Metal Hammer are o lungime de 15 cm şi un diametru de aproximativ 3 centimetri. El este literalmente înrădăcinată în vârstă de calcar aproximativ 140 de milioane de ani, şi este depozitat împreună cu o bucată de rocă. Este un miracol atras atentia doamnei Emma Khan, în iunie 1934 în roci în apropierea oraşului american de la Londra, că statul Texas. Experţii care au analizat găsi, ajuns la o concluzie unanim: o farsă. Cu toate acestea, alte studii ştiinţifice efectuate de către diferite instituţii, inclusiv faimosul Battelevskoy de laborator (SUA), a arătat că lucrurile sunt mult mai complicate.

În primul rând, maner din lemn, care este fixat la ciocan, în afara sa transformat în piatră, şi în interiorul, si complet transformată în cărbune. Prin urmare, vârsta sa, de asemenea, milioane de ani. În al doilea rând, experţii de la Institutul metalurgice Columbus (Ohio) a uimit compoziţia chimică a ciocanului: 96,6% fier, 2,6% clor şi sulf 0.74%. Nu alte impuritati, nu au fost găsite. Deci pură de fier nu intra in istoria industriei pământ.

Într-un metal nu a fost găsit un singur fier de calitate cu bule, chiar şi după standardele moderne, foarte ridicat şi ridică multe întrebări, astfel încât nu a fost găsit conţinut de metale utilizate în industria metalurgică în fabricarea de grade diferite de oţel (cum ar fi mangan, cobalt, nichel, wolfram, vanadiu sau molibden). De asemenea, nu există impurităţi şi, procentul de clor neobisnuit de mare. De asemenea, este surprinzător faptul că fierul de călcat nu este găsit nici urme de carbon, în timp ce în minereu de fier din depozite terestre conţin întotdeauna de carbon şi alte impurităţi.

În general vorbind, cu un punct de vedere modern nu este mare. Dar unele detaliu: fier "Texas Hammer" nu rugineste! Când în 1934 rock ciobire o bucată de rocă cu un instrument de încarnate, de metal într-un singur loc este extrem de zgâriat. Şi peste şaizeci de ciudat ultimii ani, pe zero nu apar semne de coroziune mai mică ...

Conform Dr. KE BAFA, director al Muzeului de Antichitati din minerale, care deţine acest ciocan, descoperire vine din perioada Cretacicului timpuriu - de la 140 la 65 milioane de ani în urmă. La stadiul actual al cunoştinţelor ştiinţifice, omenirea a învăţat să facă astfel de instrumente, doar 10 mii de ani.

Dr. Hans-Joachim Tsilmer din Germania, detaliu implicate în descoperirea misterios, conchide: "Acest ciocan se face unor tehnologii necunoscute.Cea mai înaltă tehnologie de piatraВысочайшие технологии обработки камня Al doilea grup de constatări care pun puzzle oamenilor de stiinta, sunt artefacte, creată în urma deciziei de astăzi, omul de timp a aparut pe Pamant. Dar tehnologia aplicate în crearea lor, au devenit cunoscute la noi recent, sau necunoscute până acum. Găsirea celor mai proeminente din acest grup poate fi numit un craniu de cristal, găsite în 1927 în timpul săpăturilor în Belize City Mayan Lubaantuma. Cher
n tăiat dintr-o bucată de cuarţ pur şi are o dimensiune 12h18h12 centimetri. În 1970, craniul a fost supus analizei în laborator a companiei "Hewlett-Packard. Rezultatele au fost uimitoare. Craniul a fost creat fără a urma axa naturale de cristal, care este imposibilă în cristalografie moderne. În timp ce lucra pe craniu nu au fost folosite instrumente metalice. Conform restauratorilor, în primul rând de diamante rubilsya cuarţ dalta, şi apoi pentru un tratament mai amănunţită a siliciu utilizate pentru nisip cristaline. În lucrare pe craniu a fost cheltuit circa trei sute de ani, care poate fi privit ca un exemplu incredibil de răbdare, sau să recunoască utilizarea necunoscut hi-tech pentru noi. Unul dintre experţi "Hewlett-Packard a declarat că înfiinţarea craniului de cristal nu este o chestiune de indemanare, rabdare si timp, şi este pur şi simplu imposibil.


Fosili unghii

Ископаемый гвоздь Cu toate acestea, cel mai adesea în stâncă sunt obiecte, aspectul lor similar cu cuie şi şuruburi. În secolul al XVI-lea, vicerege al Peru păstrat în biroul lui o bucată de rocă, care la agatat de oţel de 18 inch cui găsite în lucrările miniere locale. În 1869, în Nevada într-o bucată de feldspat, a ridicat cu o mare adancime, şi a găsit un şurub metalic o lungime de 5 cm. Scepticii cred că apariţia acestor elemente şi multe altele pot fi atribuite unor cauze naturale: un tip special de cristalizare a soluţiilor minerale şi se topeşte, formarea de tije pirită în golurile dintre cristale. Dar pirita - este de fier sulfurat, iar la pauza a fost galben (care este motivul pentru care este adesea confundată cu aur) şi are o structură distinctă cubi. Martori oculari constatări indică în mod clar cuie de fier, uneori acoperite cu rugină, şi formarea de pirită, mai degrabă să fie numit de aur, dar nu de fier. De asemenea, există presupunerea că tija-nio - acest schelete fosilizate de belemnites (nevertebrate animale marine, care locuia în acelaşi timp cu dinozaurii). Dar rămâne de belemnites se găsesc numai în roci sedimentare, şi niciodată în rădăcină, cum ar fi feldspat. În plus, ele au o formă puternic scheletic, şi confuză-le cu ceva este imposibil. Este, uneori, a susţinut că gvozdeobraznye Nio sunt topite fragmente de meteoriţi sau fulgurity (Fulgerul), obţinute de fulgere în roci. Cu toate acestea, pentru a găsi o piesă sau o linie de stânga de milioane de ani în urmă, extrem de problematică. În cazul în care originea Nio gvozdeobraznyh încă posibil să se susţină, apoi peste câteva constatări poate doar din umeri.Ancient baterie


Древняя батарейка În 1936 savantul german Wilhelm Koenig, care lucra la Muzeul Arheologic din Bagdad, a adus obiect straniu, care a fost găsit în săpăturile de part aşezări antice din apropierea capitalei irakiene. A fost un mic vas de lut înălţime de aproximativ 15 centimetri. În interiorul acestuia a fost un cilindru de cupru foaie şi motivele pentru închiderea capacului de închidere stratul superior de răşină acoperite cilindru, care a păstrat, de asemenea, o bară de fier este îndreptată în centrul unui cilindru. Din toate acestea, Dr. Koenig a concluzionat că, înainte de el a fost o baterie electrică înfiinţat aproape două mii ani înainte de descoperirile de Galvani şi Volta. Egiptolog Arne Eggebreht produs o copie exactă a constatărilor într-un vas umplut oţet de vin şi conectat instrument de măsurare, care a arătat de tensiune 0.5 V. Probabil utilizarea vechi de energie electrică pentru aplicarea pe obiecte de un strat subţire de poleială.


Sursă

Luni, 12 aprilie 2010
Vizualizări: 6415

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
180
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
239
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
93