ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Neuroimagistice ajută să citească intenţiile de oameniAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ian Semple

Cu lume neurophysiologists dezvoltat o tehnica puternica care permite să pătrundă în adâncimi ale creierului uman şi se citeşte intenţiile de om, înainte de a începe să acţioneze.

Studiu deschide o cale nouă în capacitatea discutabilă de oameni de ştiinţă pentru a explora minţile oamenilor şi protecţia conversaţiilor tale prin gândurile lor, punerea etice întrebări serioase despre modul de utilizare a tehnologiei pentru a citi creier în viitor.
Echipa a folosit un creier de scanare cu rezoluţie înaltă pentru a identifica modele de activitate înainte de a le face susceptibile de interpretare a crezut, recunoscând că o persoană care intenţionează să facă în viitor. Oamenii de stiinta pentru prima dată posibilitatea de a citi intenţiile în acest fel.

"Utilizarea scanerului, am putea vedea creierul pentru aceste informaţii, şi a citi ceea ce exteriorul a fost imposibil să spun că este acolo. Pare să strălucească o lanternă în jur, în căutarea scris pe perete", - a declarat John-Dylan Hynes al Institutului de probleme cognitive şi neurofiziologie ei. Max Planck, care a condus studiul cu colegii de la Universitatea College din Londra şi Universitatea Oxford.

Studiul se bazează pe o serie de lucrări recente, în care o imagine vizuala a creierului folosite pentru a identifica demascarea de activităţi legate de minciuni, comportament violent şi prejudecăţile rasiale.
Noi de lucru prezinta viteză extraordinară în curs de dezvoltare cu care Neurofiziologie, forţând oamenii de stiinta pentru a cere de îndată o dezbatere cu privire la aspectele etice legate de aplicarea viitoare a acestei tehnologii. Dacă citirea creierului poate fi îmbunătăţit, el a fost rapid imitat de a investiga activităţile criminalilor şi teroriştilor, poate intra chiar şi în epoca Minority Report (afişat în SF-film Fi de Steven Spielberg cu acelaşi nume) în cazul în care pedepsele pronunţate înainte de o încălcare a legii bazează pe expunerea de scanare a creierului.

"Aceste tehnici sunt în curs de dezvoltare si avem nevoie de dezbateri etice cu privire la implicaţiile pe care apoi nu suntem surprinşi, nu în dificultate, asa ca nu sunt o surpriză faptul că ei sunt capabili. Aceste lucruri vor veni la noi în următorii ani, şi avem cu adevărat nevoie să fie pregătit", - Profesor Hynes spus Guardian.

Utilizarea de scanere pentru a determina dacă o persoană comite o infracţiune, este o problemă de contencios că societatea trebuie să decidă acum, spune Hynes. "Vedem pericolul ca la un moment dat poate deveni obligatorie, dar trebuie să ne dăm seama că dacă noi interdicţii, negăm simultan persoane care nu intenţionează să comită o crimă, posibilitatea de a-şi dovedi nevinovăţia lui."

În cadrul studiului, cercetatorii au cerut voluntarilor să decidă să se stabilească sau se scad două numere, pe care apoi le-au arătat pe ecran.

Înainte de a izbucnit numere, acestea au un creier de scanare folosind o tehnica numita "construirea unei imagini de rezonanţă magnetică funcţională. Cercetatorii au folosit apoi un program de computer în scris pentru a observa diferenţe subtile în activitatea creierului şi să prezică intenţiile de un om cu o precizie de 70%.

Oamenii de stiinta au descoperit tag-uri de lucru la nivelul creierului marimea unei mingi de marmură, care se numeşte cortexul prefrontal medial, modificări atunci când o persoană destinat pentru a scădea numere şi le-a pus împreună.

Deoarece creierul persoane diferite variază foarte mult, oamenii de ştiinţă trebuie să-şi imagineze ceea ce pare ca activitatea creierului este omul, atunci când el este despre ceva gândit pentru a putea vedea acest lucru pe scanner, dar oamenii de stiinta au venit cu modalităţile de a scoate metodă deductivă, care modele asociate cu gânduri diferite.

Barbara Sahakyan, profesor de neurofiziologie la Cambridge, a declarat că progresul rapid al neurofiziologiei forţat oamenii de ştiinţă de lucrule în acest domeniu, la sfarsitul anului trecut pentru a stabili societatea lor etice, care analizează implicaţiile de cercetare.

"Nu vrem să devină o societate a minorităţilor film Raportul, în cazul în care crimele prevenite înainte ca acestea să apară - Ea? Întrebă. - Cu unele dintre tehnicile este doar o chestiune de timp. Acesta este doar un alt noua tehnologie cu care societatea trebuie să accepte şi să-l utilizaţi pentru beneficiul lor, dar noi trebuie să o discute şi să o fac acum, pentru că nu vrem să se răspândească la sistemul judiciar şi ar aplica la intamplare, fără să înţeleagă consecinţele sale. "

"Neurologi Multe în acest domeniu sunt prudenţi şi să spun că nu putem vorbi despre lectură minte, iar acum este adevarat, dar suntem progresează atât de rapid că în curând va fi în măsură să spun, nu mint, dacă cineva nu are intenţia de a comite o criminalităţii, cu unele de încredere. "

Profesorul Colin Blakemore, un neurolog şi director de Cercetare Medicală a Consiliului, a declarat: "Nu trebuie să exagerăm spunând despre posibilităţile de aceste tehnici de azi, dar puteţi fi absolut sigur că acest lucru se va dezvolta în continuare, precum şi capacitatea să citească intenţiile, starea de spirit, motive ulterioare, speranţele şi emoţiile de oameni va creste totul. "
"Ceva de acest lucru este foarte de dorit, deoarece va ajuta cu diagnosticul, educaţie şi tot ce, dar partea etice trebuie să se gândească Acest lucru aduce o interpretare complet nouă de date cu caracter personal medical şi cum să le folosească.."

Tehnologia poate duce, de asemenea, la dezvoltarea creierului calculatoare controlate şi dispozitivele care vor îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor cu handicap. Abilitatea de a citi gândurile, aşa cum apar în creier, ar putea duce la computere care permite oamenilor de a gestiona e-mail si Internet, cu ajutorul de gândire şi scris în editorul, estimarea cuvinte şi propoziţii pe care doriţi să le imprimaţi. Este de aşteptat ca tehnologia va duce la scaunul cu rotile îmbunătăţit controlate de gândire, şi membrele artificiale care răspunde la circulaţie, la o persoană imaginară.

"Vă puteţi imagina cât de obositoare pentru a scrie o scrisoare cu ajutorul cursorului pentru a selecta litere pe ecran - a spus Hynes. - Ar fi mai bine să se gândească" Vreau să răspundeţi la acest mesaj "sau" Cred că acesta este cuvântul pe care computerul ar putea citi acest şi să înţeleagă ceea ce vrei. "

Întrebări frecvente.

Dezvoltate de oamenii de ştiinţă?

Ei au pus la punct un sistem care analizează activitatea creierului de a înţelege intenţiile de om, înainte de a începe să le urmărească. versiuni avansate poate fi capabil să citească gândurile şi chiar să le complexe de capturare mai devreme decat oamenii le si realizeze.

Cum funcţionează?


Computerul recunoaşte model unic de activitate cerebrală, sau eticheta care să corespundă gânduri diferite. El scaneaza creierul pentru aceste tag-uri şi prezice ceea ce o persoană crede.
Cum pot folosi?

aspectul asteptate de calculatoare controlate creierului, ceea ce duce la apariţia de membre artificiale şi dispozitive, reactionand la idee. versiuni avansate pot fi folosite pentru interogarea infractorilor şi estimările de prizonieri înainte de eliberarea lor. Atacată capacitatea lor de potenţialul de a identifica persoanele care sunt de planificare pentru a comite o infracţiune înainte ca acestea incalca legea.

Ce urmeaza?
Oamenii de ştiinţă gresie tehnologie, diferenţierea între gânduri trecătoare şi intenţiile reale.

http://www.inopressa.ru/guardian/2007/02/09/17:57:44/brain

Joi, 22 mai 2008
Vizualizări: 3018

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
199
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
335
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232