no-title

/ Vizionări: 16486

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Самые большие грибы на планете

Imagine Goblin şedinţa din pălărie de ciuperci, nu numai incluse în folclorul a unui număr de ţări occidentale, dar oferă, de asemenea, alimente pentru inspiraţie a autorilor de gradina si sculpturi decorative. Ciupercile sunt interesate de gătit şi addicting casnice, şi a alerga în jos pentru a fanilor populare trupe rock psihedelic. Şi a altor mulţi oameni curios se uită la poze de exemplare rare, care apar uneori în natură.

Самые большие грибы на планете

Se pare că mexicanii norocos în special. Acum, din nou, şi le găsesc în propriul teren real comorile lor. Să spunem un erou, un bărbat chipeş găsite pe o plantaţie de cafea din Chiapas, în sud-estul Mexic, în iunie 2007. La lungime el va mari pe mai mult de 60 de inci, si cantareste aproximativ 20 kilograme.

Самые большие грибы на планете

Există astfel de coincidenţă amuzant! biolog mexican, un expert în ciuperci Rene Andrade a ajuns la aceeasi ciuperca, care, de asemenea, a crescut pe o plantaţie de cafea. La Catcher, cum se spune, şi fiara de funcţionare! Potrivit zvonurilor, iubitorii de pasionat, culegători de ciuperci din Republica Cehă ambalaj deja valize să zboare către America Centrală. Ei au de gând să-l pieptene prin intermediul şi prin si intotdeauna sa mearga cu trofee lor în "Cartea Recordurilor.

Самые большие грибы на планете

La vederea exemplu, următoarea unui gourmet cu siguranţă gura de curgere, şi ele concurau unii cu alţii, a declarat: "Oh, ce risotto succes! Este delicios si! "" Nu ar fi o sărbătoare pentru toată lumea! ". Un mycologist ochelarii pe nas va ştiinţifice de evaluare strict: Polyporus squamosus «, solzos Polypore, după cum se poate presupune să însemne. Sau "cuib driadă" cum este numit în unele ţări. "

Самые большие грибы на планете

Şi, în sfârşit, aici e un spectacol uimitor de ciuperci luminoase chlorophanos Mycena, încercând să urce în partea de sus a arborelui. Lume, ele prin aceeaşi reacţie biochimică, ca şi în unele bacterii, peşti şi insecte, licuricii.

Самые большие грибы на планете

Hedleyella falconeri

Cu toate acestea, este destul de stralucire luminoase încă nu se poate speria prea iubitoare de bani delicateţe pentru melci gigant Hedleyella falconeri. De obicei, aceste ciuperci cresc pe trunchiuri de copaci căzuţi în pădurile tropicale din Australia, dar acestea sunt, probabil, încearcă să scape de duşmanii lor veşnică, şi porci.

Sursă