Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/prostuda/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Noi tratăm răcelile greşit?
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noi tratăm răcelile greşit?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

5 cele mai comune mituri despre cum sa scape rapid de gripă sezonieră şi alte infecţii

1. Când temperatura este util sa transpir?

Ne-a spus otolaryngologist, un medic din categoria cea mai mare Anatoli Smirnitskiy, vizuini sub pături, vom menţine în mod artificial de temperatură ambiantă ridicată, care este lipsa de termoreglare propriile noastre. Din acest motiv sarcina a crescut pe inima si vasele de sange, care pot provoca palpitaţii, dificultăţi de respiraţie şi chiar salturi de presiune.

În plus, temperatura în acest fel nu este sobesh. În schimb, uşor mai mici se va sponging cu apa calduta (cu oţet adăugat), iar o compresă rece pe frunte.

Si oricum, atunci când sunteţi, nu există nici un sens Kuta, haine suficient în care vă convine. La urma urmei, transpirat, vom rula riscul de capturare complicaţii, pentru că se supune orice proiect.

2. Sore organism să se încălzească?

folclorice celebre modul în care, atunci când sfătuit să-şi un loc în gât batista ei fixat o tigaie încălzită de sare sau ou fiert fierbinte, poate afecta grav. încălzire şoc scuti temporar durerea, dar va juca doar pe braţul inflamaţie, mai ales daca totul este acută şi purulente forma mai mult. Când sinuzită acută dezvoltate, sau sinuzite, sinusurile înfundate cu puroi, de încălzire a ţesuturilor poate duce la infecţii care se răspândesc rapid şi ar putea afecta chiar creierul.

Când amigdalită şi nu ar trebui să fie încălzirea puternic amigdalele umflate. Dar este de dorit să se bea mai mult şi mai frecvent decocturi gargara şi perfuzii. Pur şi simplu pune, microbiană strat la acelaşi nivel cu amigdalele pentru prevenirea răspândirii acestora la laringe. Dar de băut şi clătire trebuie să fie fierbinte - deja enervant a fost afectat în mod negativ mucoasa fierbinte.

De asemenea, nu vreau, pentru a încălzi articulaţiilor la pacienţii cu artrită acută. Căldură activează capilarelor pielii, a sângelui în cazul în care se grabeste sa-l doare. Acest lucru va conduce la faptul că umflarea şi inflamaţie s-ar intensifica.

3. Pat de repaus este necesar?

Este inutil nituite strănut şi tuse drepturile de pat. Faptul este că, după prelungită culcat scade de ventilaţie pulmonară şi tuburi de bronşic, acestea pot începe stagnare. Şi considerând că infecţia are capacitatea de a coborî până la nivelul tractului respirator, riscul de a avea bronsita sau pneumonie a fost mai mare la cei care gripa sta, nu ieşi din pat. Apropo, există chiar şi un astfel de diagnostic - pneumonie congestivă, care adesea se dezvoltă în cei care rămân pentru o perioadă lungă de timp imobilizati la pat - după o intervenţie chirurgicală, de exemplu.

Deci, de mers pe jos în jurul casei, la rece nu este interzisa. Si asta e ceea ce este foarte frică, pentru că acest proiect.

4. Grippen trebuie să feed încordat?

Pe digestia proteinelor şi alimente grase cheltuit prea multă energie şi timp. Şi toate puterile a organismului trebuie să fie îndreptate către lupta împotriva infecţiilor. Deci, numărul de bogăţiile bucate putem reduce la minim. Dar tulpina la produse care sunt usor de digerat şi nu staţi în intestin: fructe - în special toate fructele citrice, aburit şi legume proaspete, precum şi compot de peşte fiert, sucuri.

Apropo, virusul gripei nu-i place un mediu alcalin, bea apă minerală astfel mai multe, cum ar fi apă minerală, aceasta va contribui, de asemenea, pentru a aduce droguri din ficat (de exemplu, paracetamol, care este inclus în cele mai multe căi de atac la rece).

5. Ceai cu zmeură - şi totul merge?

În fapt, zmeura conţin o cantitate mică de acid salicilic. Datorită proprietăţilor sale bace berii sau gem de zmeura din ea au şi sudorifice acţiune antipiretice. Dar zmeura este contraindicat în boli de inima - poate cauza aritmii, şi reduce activitatea rinichilor. În plus, joc cu o ceşcuţă de ceaigem uri nedorite pentru cei care iau anticoagulante - subţierea sângelui (warfarină trombo-fund, etc), si aspirina. Acest lucru poate provoca slăbiciune, ameţeală, şi chiar sângerare - de la nas, de exemplu.

IMPORTANT!

Când pe sine mai bine să refuze?

În primul rând, este dificil să se distingă de la un banal pneumonie răceală sau gripă,. Principala diferenţă este că de gripă şi alte boli, să ofere o mai multe simptome severe si pronunţată. În cazul în care curge nasul sau tuse uşoară însoţită de unul sau mai multe dintre următoarele simptome, contactaţi imediat un medic:

-În cazul în care temperatura este de 38.5 la 39 de grade mai mult de trei zile, iar copiii mai mult de 24 de ore;

-Te simti nici o durere (în capul meu, globilor oculari, sinusurilor si abdomen);

frunze flegma-verde, culoare ruginită şi cu atât mai mult dacă există pete de sânge;

-Foarte greu să înghită;

pierdere completă a poftei de mâncare;

-Tuse cu respiraţie şuierătoare, dificultăţi de respiraţie apărut;

Apare-dureri în piept;

Rolls-greaţă sau ameţeli.

Elena ioni
Sursa: http://kp.ru/daily/24044/99984/
Marţi, 12 februarie 2008
Vizualizări: 2943

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
109
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
78
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
81
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
133