Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2011/11/health_zeleonyi_sok_011.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Noua tendinţă: suc verde
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noua tendinţă: suc verdeNoua tendinţă: suc verde


Vitgrass, suc din germenii de grâu, numit superbăutură pentru tinereţe şi frumuseţe. Starurile de la Hollywood îl beau la micul dejun, înainte de yoga şi în loc de substanţe energetice.

Trebuie să spunem că tendinţa actuală nu este nouă. Despre vitgrass lumea a început să vorbească încă în anii 40 ai secolului XX. Datorită faptului că una oricare  Ann Wigmore a declarat că s-a vindecat de cancer cu ajutorul băuturii. După o recuperare fericită, ea a preluat studiul plantelor medicinale şi a scris peste 30 de cărţi, inclusiv "Elixir al vieţii", despre proprietăţile miraculoase ale vitgrass-ului.

Oamenii de ştiinţă sunt interesaţi de recuperare şi au efectuat cercetări care au  confirmat proprietăţile anti-cancer ale sucului de grâu. Cercetătorii de la Institutul de Oncologie Profesor Petrov au constatat, de asemenea, că germenii de grâu încetinesc creşterea tumorii  şi reduc numărul de metastaze.

Cercetările oamenilor de ştiinţă au avut ca subiect numai proprietăţile anti-cancer. Despre cât este de benefic impactul sucului vitgrass asupra organismului  sănătos, oamenii de ştiinţă deocamdată tac. Cu toate acestea, compoziţia sucului vorbeşte de la sine: vitgrass conţine mai mult de 90 de tipuri de minerale şi toate vitaminele necesare pentru om. "Sucul verde" conţine aminoacizi utile, inclusiv lizina, care este responsabilă pentru starea pielii şi părului. La 70% acesta este compus din clorofilă. Structura moleculei de clorofilă repetă molecula hemoglobinei noastre, aşa că în mod activ protejează organismul împotriva radicalilor liberi şi bolilor cardiovasculare. De asemenea, germenii de grâu conţin mai mult de 400 de enzime.

Medicii ruşi sunt sceptici faţă de agitaţie în jurul sucului vitrgrass. "Producătorii susţin că în sucul germenilor tineri de grâu  sunt 90 de oligoelemente şi toate vitaminele necesare omului. Această declaraţie poate fi atribuită la mai multe plante. Acelaşi lucru este valabil pentru aminoacizi - lizină, triptofan şi altele. Intrarea în organism  a 30 ml de vitgrass este insignifiantă în comparaţie cu consumul zilnic al aminoacizilor din alimente, bogate în proteine", - spune Andrei V. Vasiliev, profesor de la Institutul de Nutriţie din cadrul Academiei de Ştiinţe din Rusia,  membru al Consiliului ştiinţific consultativ pentru suplimente alimentare.

Noua tendinţă: suc verde

Cu toate acestea, popularitatea sprouts (germenii încolţiţi) şi, în special, vitgrass printre modele occidentale creşte rapid.

Vitgrass poate făcut de sine stătător. Creşteţi lăstare de grâu pe pervazul ferestrei dvs. şi după ce acestea vor ajunge până la 10-12 cm - imediat tăiaţi-le. Apoi amestecaţi cu puţină apă într-un blender.

Apropo, nu puteţi  pregăti sucul  pentru o utilizare viitoare: peste 15 de minute după preparare activitatea enzimelor se reduce, iar după o oră nu rămâne nici o urmă. Experţii sfătuiesc să beaţi sucul la stomacul gol, începând cu doze mici şi mărindu-le treptat. Puteţi adăuga germenii verzi în cocktail-uri din frunte. De exemplu,  combinaţi sucul de avocado, de  mere şi unul sau mai multe tipuri de germenii verzi (seminţe de floarea-soarelui, lucernă) - veţi obţine o alternativă vegetariană a iaurtului.

Dacă nu doriţi să creşteţi  "gradina botanică" pe pervaz, treceţi la un în fito-bar: astăzi, aproape în orice cafenea vegetariană din oraşe mari, puteţi resimţi beneficiile băuturii de grâu.

 

 

Sursa: zdr.ruMiercuri, 30 noiembrie 2011
Vizualizări: 3888

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144