ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu mai luați aceste pastile! Sînt toxice! Există o alternativă

Aceste pastile sînt toxice pentru mușchiul inimii și pot duce chiar la moarte!

Știm cu toții că multe persoane folosesc ibuprofen pentru simptomele aproape oricăror boli.

Cefaleea, durerea de dinți, durerile de spate etc., sunt doar câteva dintre situațiile în care oamenii folosesc ibuprofen. 

Administrarea de medicamente nu ne vindecă. Simptomele dispar doar pentru o vreme. După o anumită perioadă, ne trezim cu aceeași durere de cap sau de gît.

Un alt lucru negativ este faptul că acest lucru poate fi dăunător pentru sănătatea noastră. Ibuprofenul ajută la calmarea durerii. Dar este toxic pentru mușchiul inimii și poate duce chiar la moarte dacă îl veți administra un timp îndelungat.

Este înfricoșător numai să ne gîndim la acest lucru. De aceea, noi vă vom prezenta o alternativă care vă poate ajuta să vă rezolvați problemele! Acest remediu este 100% natural și nu duce la efecte secundare!

Turmericul vă oferă o modalitate sigură și naturală de a calma durerea. Această plantă are proprietăți medicinale și poate face față chiar și durerilor severe.

Turmericul ocupă un loc important în medicina asiatică și este recomandat pacienților de mii de ani în Asia.

Turmericul ajută la rezolvarea a peste 600 de probleme de sănătate!

Amestecați într-un pahar cu apă o lingură de pudră de turmeric, o lingură de miere și sucul de la o lămîie. Se amestecă cu o lingură de lemn.

Beți acest cocktail de 3 ori pe zi!

ABONAȚI-VĂ
Joi, 03 august 2023 12:36
Vizualizări: 1382

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
117
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
201
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
194
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
240