ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu mai luați aceste pastile! Sînt toxice! Există o alternativă

Aceste pastile sînt toxice pentru mușchiul inimii și pot duce chiar la moarte!

Știm cu toții că multe persoane folosesc ibuprofen pentru simptomele aproape oricăror boli.

Cefaleea, durerea de dinți, durerile de spate etc., sunt doar câteva dintre situațiile în care oamenii folosesc ibuprofen. 

Administrarea de medicamente nu ne vindecă. Simptomele dispar doar pentru o vreme. După o anumită perioadă, ne trezim cu aceeași durere de cap sau de gît.

Un alt lucru negativ este faptul că acest lucru poate fi dăunător pentru sănătatea noastră. Ibuprofenul ajută la calmarea durerii. Dar este toxic pentru mușchiul inimii și poate duce chiar la moarte dacă îl veți administra un timp îndelungat.

Este înfricoșător numai să ne gîndim la acest lucru. De aceea, noi vă vom prezenta o alternativă care vă poate ajuta să vă rezolvați problemele! Acest remediu este 100% natural și nu duce la efecte secundare!

Turmericul vă oferă o modalitate sigură și naturală de a calma durerea. Această plantă are proprietăți medicinale și poate face față chiar și durerilor severe.

Turmericul ocupă un loc important în medicina asiatică și este recomandat pacienților de mii de ani în Asia.

Turmericul ajută la rezolvarea a peste 600 de probleme de sănătate!

Amestecați într-un pahar cu apă o lingură de pudră de turmeric, o lingură de miere și sucul de la o lămîie. Se amestecă cu o lingură de lemn.

Beți acest cocktail de 3 ori pe zi!

ABONAȚI-VĂ
Joi, 03 august 2023 12:36
Vizualizări: 859

Citiţi de asemenea

Doar că majoritatea oamenilor nu știu despre acest lucru, motiv pentru care apar toate nenorocirile lor. Și primul mirac...
4
YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
534
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
530
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
696