ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu se îmbolnăvesc!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Desculţ plimbare?

Desculţ în plimbare de iarna nu este recomandat, mai ales pe podea cu gresie. vindecători de Est nu sunt sfătuiţi să meargă şi suprafeţele de piatră. Potrivit acestora, viaţa de scurgere pietre de om. În apartamente moderne în cazul în care podeaua este acoperita cu covor sintetic, merge desculţ, de asemenea, nu ar trebui, dar o podea din lemn real, ia frumos de electricitate statică. Desigur, este mai bine să meargă desculţ pe sol sau în roua de dimineaţă, dar în decembrie să facă acest lucru ar risca o morsă.


Bucată de pâine?
Sunt de acord, există zile în care nu au vrut să facă, prea leneşi să mă ridic din pat, ieşi din casă sau bucătar cina de trei cursuri. De fapt, nu este nimic să vă faceţi griji. Omul nu poate face, uneori, nimic. Astfel de lene vindecă mai bine decât orice medicament şi oferă o oportunitate de a recâştiga pierdut calmul lor, relaxaţi-vă şi recuperare. Deci, se plictisesc la începutul lunii decembrie, la doar o lună pentru a fi pregătit pentru a satisface vacanţa de Crăciun.


Combaterea serios

Din păcate, orice vacanţă poate fi distrus pentru totdeauna. Mai ales la momentul in buze frumoase, sau barbia viril apar OH - herpes - clar vezicule mici. Apare o singură dată, herpes urmăreşte viaţa umană. La cea mai mică slăbirea organismului de apărare, el penetrează pielea şi ... toate pe fata ei. La erupţie cutanată apare febră, mâncărime şi durere. La treia zi de bule sunt deschise şi sa transformat într-o crustă urât. Numai un herpes săptămâni spirituale. aşa că ai grijă în prealabil cu privire la medicamentele care sunt disponibile la orice farmacie. Şi pentru a întări sistemul imunitar cu branza, iaurt, lapte, inghetata, caise, mere. Herpes frică arome de lamaie, pin,, menta musetel. Aparitia de bule de herpes trădătoare declanşat de lumina soarelui sau la un solar şi, prin urmare trebuie să apere de protecţie solară buze înainte de absorbţie a cocktail solare în stand aproape.


Patru vitală meci de acţiune

Filosofii antici sfătuiţi în viaţa principiul "patru reguli." Există patru reguli, iar rezultatul - uimitor.
Prima linie
Să bea şi alimentare vor fi plăcut la organele interne.
A doua linie
Să mirosul de mic dejun, pranz sau cina va fi mulţumit miros
A treia linie
Să exerciţiu va fi plăcut la muschi si oase.
A patra linie
Să rece şi căldură va fi placuta pe piele.


Si apoi mai sunt, de obicei, patru "NU":
Nu vă faceţi griji, nu transpir peste măsură, să nu fi leneş, nu fi trist.


Râde şi râde din nou ...

Rasul - una dintre cele mai bune instrumente care pot vindeca o persoană bolnavă. oamenii de ştiinţă austrieci au efectuat mai multe studii cu pacienţi după accident vascular cerebral. În fiecare seară, după cină, la aceste persoane sa spun povesti amuzante pentru 30 de minute. Doar 30 de minute de râs pe zi! - Şi, după două luni de reabilitare al umorului bolnav simtit mult mai bine decât cei care nu râde din toată inima pe timp de noapte. În timpul deplasării de râs similare mişcare în timpul mersului. Chiar de la un zâmbet forţat de un om devine mai uşor, deoarece reducerea musculaturii faciale creează impulsuri care sunt efect benefic asupra sistemului nervos. După ce sa amuzat la umorul de audienţă concert în conţinutul sânge de celule roşii din sânge şi, prin urmare - optimismul crescut, veselie si buna dispozitie.

Yoga recomandă

Cumpara o lamaie, se taie în patru părţi şi freacă coatele, genunchii şi gâtul .... Zece minute mai târziu, se spală şi perie cu ulei de masline. Mai ales grătar cu atenţie felie de lamaie de piele sub bărbie, după cinci minute se clateste cu multa apa si, de asemenea, perie cu ulei. Potrivit yoghini, procedura de rezilieredar, de asemenea, stimuleaza pielea si corpul întreg.

Atât de mult pentru nervi!

Medicii s-au dovedit în cele din urmă că multe boli - de la nervi. Emotiile cele mai periculoase - resentimente, furie, teama şi agresivitatea unreasoning. Resentimente cauzele bolilor de stomac, esofag si chiar duce la un atac de cord. Furia oboseala acumularea de la ei nu există dureri dureri în muşchi. Seve Frica sistemului urogenital - rinichi, vezica urinara, uter, ovare. Stricată agresiune creşte tensiunea arterială şi poate cauza chiar ulcerului gastric. Cu toate emoţiile negative nu să se ocupe atât de uşor pe cât pare la prima vedere. Mânie şi resentimente nu permite unei persoane să fie cu adevărat fericit. Prin urmare, pentru excelenta fizice şi mentale bunăstare nevoie doar de cineva de a iubi ...! Dragostea faţă de tot răul din lume. Este important să se permită numai eu să o fac în fiecare zi.

Vkusnooo! In lunile de iarna trebuie să aibă o mulţime de struguri. Aceasta este coajă de fructe este concentrata a energiei solare este pozitiv. Struguri proaspeţi în Siberia înlocuieşte pur stafide - uscate de struguri. La noapte ceaşcă de stafide dozator cu apă clocotită, şi micul dejun în dimineaţa, în loc de fructe de padure si bea apa. Bun, gustoase, hranitoare si insorite.

Maria Radova
www.l-navigator.ru/

Luni, 21 aprilie 2008
Vizualizări: 2288

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
803
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
217
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
335
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
281