ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu vă grăbiţi să renunţe la cuvântul …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Forţa de gândurile noastreCât de des am auzit, şi, uneori, vorbesc chiar la toti cunoscute proverbe sau aforisme, cum ar fi un cuvânt rostit, este trecut, amintind ".
Strămoşii noştri, slavii
Interguvernamentale Afacerilor mare semnificaţie
zicale întotdeauna şi cuvinte
A fost o veneraţie specială.
Kobzev


Şi dacă ai crezut că cuvintele noastre crea destinul nostru, şi nu doar cuvinte, ci chiar a crezut? Strămoşii noştri tratate foarte atent la cuvintele lui. Ei ştiau că cuvintele sunt auzit de destinul uman. "Pacatul nu este ceea ce se întâmplă în gură şi ceea ce iese din gura", spune Biblia. Cuvinte - aceasta nu este o frază goală, au o forţă specială de enormă şi departe de ultima valoare în viaţa noastră cu tine.

De exemplu, nostru favorit ", spune acelaşi lucru" are o mare influenta asupra vietii noastre. După ce am sfătuit mama şi fiica. Fiica a fost natura, greu de lucru modeste, nimeni nu a negat ajuta, dar viaţa nu ar fi adăugate. Şi fiica sa a suferit, şi mama ei, se uită la ei, suferinţă. Iar ea a zis, ca o mamă: "toata viata a fost cu noi acest tyuhoy-Matyukha crezut. Nici ea nu a putut. Niciodată nu am sunat-o - somnoros-cap. Şi eu, se uită la ei:" Cum este ea de gând să vii? " Şi aşa a fost, viaţa nu a avut într-adevăr de captură şi pe ... "somnoros-cap de crezut." I, dacă mama mea că ofensiva cuvintele sale, el construieşte viitorul fiicei sale desigur, nu?.

Cum sa întâmplat ca un cuvant si chiar au crezut că o astfel de influenţă asupra destinul fiecăruia dintre noi? "Cuvântul - cel mai mare domnitor: cu vedere spre a şi neostentativ, şi creează mici lucruri frumoase - poate opri teama şi durerea evitat, bucuria de cauza, pentru a creşte compasiunea", a declarat G. Leontinsky.

Ziarul nostru a publicat un articol despre subtile, impactul fluxurilor de energie în câmpul de torsiune, aura de om. Acest lucru este menţionat în cărţile de oameni de stiinta faimosi si scriitori Plykin, Akimov, spini, Tihoplav şi multe altele.

Toată lumea a fost mult timp cunoscute despre undele de sunet. Gândiţi-vă la impactul acestora asupra corpului fizic. Undele sonore, nici unul dintre noi nu pot vedea, dar cu toate acestea, dacă adăugaţi un anumit număr de decibeli, atunci persoana poate avea probleme de auz. Să presupunem că nu putem simti fizic de sunet, dar este adesea invizibil pentru ochii noştri din lume care foarte subtile.

Toată lumea are un câmp de torsiune (aura), pe care noi, de asemenea, nu se vedea, pentru că este o parte din noi, în avioane subtile. Este din cauza ca undele sonore şi din domeniul energiei de oameni sunt într-o dimensiune din lume invizibile, gândurile noastre şi cuvinte au un impact direct asupra aurei, adică soarta şi a sănătăţii umane, sau orice altă substanţă.

Daca aranjati obiect dintr-un loc la altul, aceasta va avea nici un efect asupra lumii invizibile. Dar atât negative şi pozitive, fie ideea de miscari subtile la standardul fizic de trai este mult mai rapid decât ne putem imagina.

Trebuie să recunoaştem - facem la utilizarea incorectă a mai mult de un cadou care ni la dat pentru a îmbunătăţi realitatea din jurul nostru. De obicei, tot ce avem în acest moment în viaţa mea, toate necazurile noastre si nenorociri, - acesta este rezultatul iresponsabil atitudinea noastră faţă de propria gândurile, cuvintele si sentimentele. Modul în care trăim - aceasta este lucrarea mâinilor noastre cu tine, şi nimeni să vină aici. Admiterea de vinovăţie, nu numai la noi înşine, dar, de asemenea, să zicem, copii - foarte dificil, pentru că fiecare doreşte din suflet bun pentru ei înşişi şi cei dragi lor.

Defilaţi înapoi la orice bucată din viaţa sa şi asiguraţi-vă că o mulţime de ani, i-am lovit cu o nechibzuită gânduri şi cuvinte proprii destinul său, nu ştie nimic despre. Poate e timpul şi cred că ne oprim, să recunoască responsabilitatea lor şi să înceapă de a controla gândurile, cuvintele si sentimentele? Înţeleg că orice cuvinte urâte, orice insultă către o altă persoană, un bumerang va reveni la noi la fel. În mod evident,care sa inversat nu poate puţin o dată. Este nevoie de o voinţă mare pentru a începe să trăiască în mod diferit. Asta este ceea ce învaţă elevii şcolilor SM Peunovoy.

Academicianul Mihail Petrovich Shchetinin declarat: "În limba rusă vechi nu există oprire nici trafic, nici cuvinte rele ... Antic oameni din toate ţările nu înseamnă un cuvânt de rău, nici un fenomen nu exista. - Nu este nevoie să fie stabilită. Dacă sunteţi într-un impas, atunci cuvântul pe cale de a ieşi din impas înseamnă: dreapta, stânga, urca, ca pentru a indiciu care să meargă, şi să nu comită - "permanent greşit" (. cartea B. Maigret "spaţiu de dragoste.")

Foarte bună dreptate, a spus: nu se opresc mişcarea. Spatiu - este în viaţă, şi a fluxurilor de energie în spaţiu, invizibile pentru vederii noastre, nu stau încă. Este ca un râu cu curent puternic, care se multiplica în mod constant faptul că acesta se încadrează. Şi suntem - ca surse permanente. Şi că le facem în acest râu - pozitive sau negative - depinde de noi. Deci, atunci când spun că tu nu faci nimic, nici rău, nici bine - acest lucru este înşelătoare. Viata merge mai departe, şi în fiecare zi sunt unele evenimente care au un impact asupra destinul tau.

Din păcate, oamenii observă negativ mai des decât lucruri pozitive. Acest lucru se datorează faptului că el se teme de un negativ. De exemplu, dacă nu ştiţi cum să rezolve problema, întotdeauna ai face griji, teamă, deoarece nu a fost mai rău. Astfel, te concentrezi atentia asupra negative. În acest scop, precum şi energia vietii râu. Energie îşi dă seama că eşti singur, reprezentând în mod clar despre ceea ce crezi. Asta este - temerile tale. Lor pune în aplicare şi oamenii în "procesul creativ" din viaţa sa.

Toată lumea - creatorul. Şi tot ceea ce crede, ce spune el, nu dispare în nicăieri. Ea crede într-o persoană sau nu crede acest lucru nu împiedică să fie. La urma urmei, dacă un om orb ia un topor de mână şi începe batante el, inevitably'll face o mulţime de necazuri. Indiferent de faptul că el nu vede.
Să ne amintim de uşurinţa cu care ne scoate de multe ori fraza: "niciodată n-am nu ar reuşi", "Nu voi fi fericit", "Nu voi face asta." Şi le spun cu certitudine absolută că va. Dar fiecare cuvânt pe care nu dispare fără urmă. Este necesar reflectă în viaţă, la care plăteşte.

Iată o femeie care se consideră nefericit. Luând milă de ei, ea a spus că soţul ei nu ar fi capabil de a schimba şi a opri potabilă, că accidentele de copii nu pot ajunge în viaţă. Şi ea nu crede că acţiunea sa mentală şi verbală pune un ban pe fericirea copiilor, o interdicţie de modificări în comportamentul soţului ei.

Uneori aş vrea să întreb: "Te iubesc familia ta? De ce să te îndoieşti capacitatea lor, nu cred că pot schimba în bine?" Desigur, vei fi surprins, să spun că nimic asemănător în vedere acest lucru nu a avut. Alas.

Dumneavoastră se referă - este doreşte acelaşi lucru, dar exprimată în altă formă.
Dar există şi alte exemple de viaţă: "Am crezut în el mulţi ani au trecut.. Si apoi, soţul meu sa oprit de băut." "Imi iubesc fiul meu am ştiut că va veni un moment în care simţurile.. Şi acum, el a luat un loc de muncă, gândire despre viaţa de familie." Am putea face cu acei părinţi care iubesc cu adevărat lor de familie, cred în ele, cred în victoria lor, şi gîndirii sale, şi cuvântul se construirea şi viitorul lor luminos.

Să ne înveţe să folosească aceste abilităţi pentru totdeauna. În Hai să încercăm să anunţ oamenii trasaturi pozitive de caractere şi să se bazeze pe ele, slăbiciunea de cei dragi doar dat. Ele sunt luaţi în mod constant, pentru a sărbători un loc schimbări om, acest ceas, chiar dacă nu vorbesc despre ele cu voce tare. "Ceea ce el a fost independent, şi cât de mult bunătate în el! El a fost jenat să-l arate, dar am văzut totul.

Şi ce îngrijire, deşi, din cauza constrângerii acelaşi ascunde adesea claritatea lui preocupare ...». Chiar şi fără cuvinte - gândurile va avea ca rezultat va ajuta dragi ocap de pod în cele mai bune calităţi.

Şi dacă doriţi să creaţi o situaţie dificilă, trebuie să învăţăm să conducă gândurile şi cuvintele pentru a ajuta, mai degrabă decât distrugerea. Nu spune "toate" de rău, este mai bine să spună: "Şi cum putem rezolva aceasta problema?" În cazul în caz de un mic incident sau chiar probleme serioase, nu trebuie să dezlănţui la fiecare alte acuzaţii. cuvinte neatent rănit şi insultaţi, dar nu rezolva problemele.

O limba înţelepţilor aduce vindecare. Sau ne vom bate fiecare cu alte cuvinte: "Esti atat de ..." "De ce ai facut aceasta ?.."," Uite, tot ceea ce a venit ..." "de toate, este imposibil să se stabilească. Sau vom folosi alte cuvinte - cuvinte de sprijin: "Să vedem cum pentru a remedia situaţia."

Indiferent de gravitatea situaţiei trebuie să fie foarte atenţi la unul de altul, la cuvintele lui în legătură cu o altă persoană. Trebuie amintit ca o rană dureroasă uneori cuvintele în glumă, pentru că ajunge la inima. a scăzut Accidentally cuvânt şi chiar crezut ar putea afecta soarta omului.

Să ne amintim că bunicile noastre şi bunicii. Poate nu au putut explica astfel de lucruri complicate in cuvinte, ci a dat seama că în inima mea.

Vreau să termin acest poem minunat gândurile mele, din păcate, nu-mi amintesc cine este autorul său:

Nu vă grăbiţi să renunţe la cuvânt, nu în grabă.
Lăsaţi-le să se răcească în jos capul, ideea coapte.
Ei bine, în cazul în care cuvântul cade, nu pot găsi.
Nu te grabi, şi totul va fi ca o ploaie de vara.
Nu vă grăbiţi să renunţe la cuvânt, nu în grabă.
Noi suntem de vina, dar viata dreapta pentru totdeauna.
Şi dacă norii maturat pe marginea zori,
Nu milă de o vorbă bună şi să spun ...

EY Samarin


http://psylive.ru/?mod=articles&gl=2&id=162

Marţi, 15 iulie 2008
Vizualizări: 3530

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
71
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
168
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
65
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
115