ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu vă leneviți să faceți suc în fiecare zi

Este folositor să beți sucul dimineața, pe stomacul gol. Acesta este de obicei micul nostru dejun. Un pahar sau două, cel puțin.

Sucurile se digerează bine și dau energie pentru întreaga zi. Pielea începe să strălucească deja peste o lună de consum regulat. Mai ales în primăvară, atunci când în fructe și legume rămân puține substanțe nutritive, sucurile sunt o opțiune bună pentru a sprijini toate nevoile organismului.

Da, și încă ceva– sucurile sunt foarte gustoase! Le puteți combina cum vă place vouă, și în fiecare zi să savurați diferite compoziții și arome. Nu știu nici o persoană căreia nu i-ar place sucul natural, de obicei, doar lenea ne oprește să le consumăm permanent.

Uneori e mai greu să speli storcătorul, dar și această activitate poate fi una plăcută. Nu economisiți banii pentru electrocasnice bune, profesionale. Eu deja de o săptămână tot mă bucur de noul meu storcător. Deși nimeni nu-mi plătește pentru publicitate, pot să laud acest aparat zile întregi. Este un obiect absolut necesar și foarte util pentru orice familie care vrea să se bucure de sănătate și multă energie.

Sucurile se storc datorită șnecului, același principiu se folosește și în tocătoare de carne. Astfel sucul nu se încălzește și nu se oxidează, ca și la dispozitive cu centrifugare. Plus, este aproape silențios. Pot să storc sucul chiar și atunci când copilul doarme, este foarte convenabil. Vă recomand!

E de dorit să consumați sucurile fără a le combina cu alte alimente. Iar deja după 15-20 minute puteți mânca alt ceva. Astfel veți obține toate beneficiile acestei băuturi.

Să fiți sănătoși!

Autor: Oksana Tcaciuc

 

Vineri, 05 iunie 2015
Vizualizări: 1074

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
262
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
263
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
605
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
237