ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu vă leneviți să faceți suc în fiecare zi

Este folositor să beți sucul dimineața, pe stomacul gol. Acesta este de obicei micul nostru dejun. Un pahar sau două, cel puțin.

Sucurile se digerează bine și dau energie pentru întreaga zi. Pielea începe să strălucească deja peste o lună de consum regulat. Mai ales în primăvară, atunci când în fructe și legume rămân puține substanțe nutritive, sucurile sunt o opțiune bună pentru a sprijini toate nevoile organismului.

Da, și încă ceva– sucurile sunt foarte gustoase! Le puteți combina cum vă place vouă, și în fiecare zi să savurați diferite compoziții și arome. Nu știu nici o persoană căreia nu i-ar place sucul natural, de obicei, doar lenea ne oprește să le consumăm permanent.

Uneori e mai greu să speli storcătorul, dar și această activitate poate fi una plăcută. Nu economisiți banii pentru electrocasnice bune, profesionale. Eu deja de o săptămână tot mă bucur de noul meu storcător. Deși nimeni nu-mi plătește pentru publicitate, pot să laud acest aparat zile întregi. Este un obiect absolut necesar și foarte util pentru orice familie care vrea să se bucure de sănătate și multă energie.

Sucurile se storc datorită șnecului, același principiu se folosește și în tocătoare de carne. Astfel sucul nu se încălzește și nu se oxidează, ca și la dispozitive cu centrifugare. Plus, este aproape silențios. Pot să storc sucul chiar și atunci când copilul doarme, este foarte convenabil. Vă recomand!

E de dorit să consumați sucurile fără a le combina cu alte alimente. Iar deja după 15-20 minute puteți mânca alt ceva. Astfel veți obține toate beneficiile acestei băuturi.

Să fiți sănătoși!

Autor: Oksana Tcaciuc

 

Vineri, 05 iunie 2015
Vizualizări: 1040

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
263
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
158
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
269
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
109