ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O dată pentru totdeauna: Pamantul este a deveni un dump pentru produsele de unică folosinţăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/20dec07_raz/p1.jpg "Schemă de Consumatori" cumpărat-folosit-arunce "devine mai popular în lume, să nu mai vorbim din America - deci, în general. Acolo, la seringi de unică folosinţă, scutece, mâncare şi aparate de ras s-au alăturat DVD, telefoane si chiar computere.

"Spălate podea - arunca LAR a fugit din bani de pe card - arunca telefonul, vizionat un film - conduce în jgheabul de gunoi" - acesta este un articol introductiv ABC News, care se concentrează asupra ameninţării reprezentate de produsele de unică folosinţă sunt pentru mediul înconjurător.

Motiv de îngrijorare - nicăieri mai clar: de unică folosinţă imediat aruncat gunoiul totul devine mai mult şi mai mult, iar Pamantul este proiectat pentru utilizarea repetată. Mai arunca - mai locuiesc. Unul dintre elementele-timp - un bloc de poticnire.

Unul dintre hitters, alarma este editor al ediţiei online a Productscan Virhayl Tom (Tom Vierhile): "Astăzi tendinţa societăţii de a întregul o singură dată - în creştere rapidă tendinţă.. Oamenii doriţi să obţineţi totul gata pentru consum şi utilizare, de unică folosinţă şi produse pentru a le în această privinţă este destul de mulţumiţi"

Cu produse de unică folosinţă pentru medicină trebuie să accepte - nu altfel acolo: seringi, ace, pipete, mănuşi, servetele si asa mai departe. Prezervativele, din nou.

Potrivit Virhayla, numărul de produse de unică folosinţă oferite consumatorilor, este în creştere foarte rapid. Din 1995 s-au dublat numărul. Numai în 2001 a fost prezentat la 110 de unică folosinţă de noi produse. Şi în 1998, de exemplu, a apărut în 1928, dispozitivele de unică folosinţă pentru curăţarea şi de curăţare.

/ Articles/20dec07_raz/p2.jpg Acesta trebuie să fi spus că americanii au avut un produs de unică folosinţă (produse de unică folosinţă) nu este dreapta, procesul a durat 40 de ani. Totul a început în 1960, când Bic stabilite pe contoarele de aparate de ras de unică folosinţă, şi mame cu părinţii lor au primit scutec în primul rând, ca să zic aşa, o singură utilizare.
Astăzi, după telefon mobil disponibil pe piata sunt selectate de unică folosinţă DVD-discuri. Şeful Spectra Sisteme Nebil Louendi (Nabil Lawandy) susţine că societatea sa a făcut tot posibilul pentru a minimiza daunele aduse mediului:

Dar veselă de unică folosinţă, în mod evident, o ameninţare la ecologie. Este timp pentru a dezvolta antena comestibile, nu-i asa?

"One-off roti - ideal pentru consumator. Puteti cumpara un film si ma uit la ea în orice moment. Nu este necesar ca aceasta să trageţi în cinematograf coşul de gunoi. De îndată ce aţi utilizaţi unitatea - arunca-l în".
Aceste două DVD copertă: o protejează împotriva deteriorării şi intervenţie neautorizată, în timp ce alte dispare, la trei zile după deschiderea ambalajului, ştergerea film.

/ Articles/20dec07_raz/p3.jpg Teoretic, clienţii pot trimite CD-urile folosite pentru a vânzătorului, în cazul în care acoperirea va fi înlocuit şi discuri din nou, du-te în circulaţie. Se presupune că astfel de contract de leasing (sau inchiriere) va fi atractivă din cauza sale scăzute, în comparaţie cu discul de cumpărare, preţul.

De unică folosinţă DVD rupt şi New York, compania Flexplay. Cu toate acestea, discurile sunt folosite până în prezent doar pentru trimiterea de promovare.

Rezultate şi compania Acum, în 2001, a prezentat tehnologia "returnless Video": vizual sunt sterse automat dupa o vizionare a doua şi poate fi utilizat ca curat. Se pare că iniţiativa nu a trecut - cel puţin, site-ul companiei bine stricat.

Recunoscând că acordul în cele din urmă, consumatorii, experţii cred că DVD-ul are perspective bune de unică folosinţă.
Între timp, în SUA, chiar şi calculatoarele au devenit într-un sens, de unică folosinţă. Potrivit Consiliului Naţional de Securitate (Consiliul Naţional de siguranţă), în 1994, speranţa de viaţă a computerului este, în medie 4-6 ani. Până în 2004, termenul va fi redusă la doi ani.

Potrivit agentst americanSocietatea pentru Protectia Mediului (Agenţia pentru Protecţia Mediului din SUA), 75% din echipamente informatice depăşite blocat în toalete, subsoluri şi mansarde, în calitate de proprietari, nu ştiu ce să fac cu toate astea.

6 milioane de calculatoare şi televizoare aduna praf în casele locuitorilor din California!
Computere şi televizoare - unul dintre cele mai neplacute, de gunoaie, deoarece componentele de conţinutul lor s-ar putea scurge o zi în apă potabilă, care afectează sănătatea cetăţenilor.

/ Articles/20dec07_raz/p4.jpg Nu cu mult timp în urmă, în California, a luat în considerare proiectul de lege, în care preţul de reciclare trebuie să fie incluse în costul de fiecare computer achiziţionat în stat.

Dar guvernatorul dreptul de veto deciziei şi a oferit pentru a căuta mai bine.
"Am fost împotriva acestui proiect de lege, pentru că taxa de reciclare nu poate colecta într-un singur stat - a spus Uniunea Industriilor Electronice (Electronic Industries Alliance - EIA) Jason Linnell (Jason Linnell).

- Autorităţile nu pot percepe un impozit pe Internet, astfel încât computerele cumpărate online, în temeiul legii nu se încadrează. Ar fi nedrept. "

În schimb, EIA, împreună cu producătorii de electronice, agenţii guvernamentale şi ecologiştii sunt în curs de dezvoltare un plan naţional de reciclare a calculatoarelor, cunoscut sub numele de NEPSI.

Printre măsurile luate în considerare şi dacă includerea costurilor de transformare a preţurilor la toate calculatoarele cumpărate în SUA.
Între timp, producătorii de calculatoare au început deja să trateze probleme cu înţelegerea: "verzi" computere dezvoltate în adâncimi de NEC şi Sony.

Potrivit reprezentantilor acestor companii, răspândirea de computere ecologice poate fi de aşteptat nu mai devreme decât după 4-5 ani.

Şef al organizaţiei "californienii împotriva deşeurilor" (californienii împotriva deşeurilor), Mark Murray (Marcu Murray) consideră că producătorii extrem de benefic pentru a produce produse de unică folosinţă:
"Modelul de afaceri al industriei noastre high-tech este stabilită astfel încât vom continua să cumpere, consuma si arunca Asta e problema! Ei nerentabile să dezvolte lucruri care va dura.. Ceea ce contează este că am arunca vechi şi sa dus să-l văd ca pe un produs nou" .

http://www.membrana.ru/

Joi, 20 decembrie 2007
Vizualizări: 2100

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
165
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
274
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
403
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
215