ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O pisica a adăpostit 4 veverițe mici care aveau nevoie de mamă (Video)

Prin natura lor, pisicile sînt prădătoare. Ele vor urmări tot ceea ce fuge de ele. De exemplu, veverițe.

Dar în toate există excepții.

O pisică-mamă din Crimeea nu vînează veverițe. Ea, de fapt, consideră patru pui de veveriță drept ai ei.

Pisica Pușa trăiește într-un parc miniatural din Bahcisarai. Olga Fadeeva are grijă de ei și de animalul însuși. Ea a povestit despre dragostea neobișnuită a lui Pușa pentru puii ”străini”:

Într-o zi, vizitatorii noștri ne-au adus niște veverițe într-o cutie. Ei au fost abandonați de propria mamă. Aveau cam patru săptămîni. Ochii lor erau puțin deschiși. Aveam deja o pisică care născuse pui. Așa că am decis să încercăm să o împrietenim pe mamă cu veverițele. A fost o surpriză pentru toată lumea cînd ea i-a acceptat.

Dar nu sa întâmplat imediat. La început, pisica nu i-a recunoscut. Și veverițele se temeau de noua lor mamă. Dar, treptat, ei s-au obișnuit. Acum trăiesc ca o familie mare.

Pușa a născut recent patru pisoi. Dar îi hrănește pe toți: atît pe ai săi, cît și pe cei de veveriță. Desigur, nu are suficient lapte. Prin urmare, Olga și colegii ei hrănesc puii ciu lapte de capră cu sticle mici.

În parc, toți sunt fascinați de această familie prietenoasă: ei dorm, mănîncă și se joacă împreună. Și cu siguranță nu le pasă că sunt animale diferite.

Iată un videoclip cu Pușa și numeroșii ei copii:ABONAȚI-VĂ
Marţi, 15 decembrie 2020 17:49
Vizualizări: 1127

Citiţi de asemenea

Toată lumea știe că pielea absoarbe bine tot ce interacționează cu ea. Aceasta se aplică și șampoanelor și este foarte...
130
Prin adăugarea în apă, această substanță stimulează procesul de eliminare a sărurilor în exces și a toxinelor periculoas...
95
Timelapseul de 300 de zile al creșterii pinului ...
195
Articolul excelent al medicului psihiatru Viaceslav Gusev:Alcoolul - băutura lăsăciilorCând un prieten de afaceri îmi pr...
127