Oamenii de stiinta au descoperit noi proprietati de mere

/ Vizionări: 4530

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/19jun07_apples/16.jpg Oamenii de stiinta americani au descoperit ca merele, sau, mai exact pielea lor, protejează împotriva multe boli, inclusiv cancerul. Este în coajă de personalul de la Universitatea Cornell au descoperit aproximativ o duzina de compuşi - triterpenoide, care pot inhiba sau a distruge celulele canceroase în culturi de laborator. Trei dintre aceşti compuşi niciodată înainte în literatura de specialitate nu au fost descrise, raportate agenţii de ştiri.

Potrivit studiului autorul principal, un membru al Institutului Cornell
Comparative Toxicologie de mediu şi toxicologie Rui Hai Liu, cercetători ", a constatat că unii compuşi cu proprietăţi puternic suprima proliferarea celulelor canceroase din ficat uman, de colon şi cancer de sân, şi poate într-o anumită măsură, este responsabil pentru efectul anticancerigen de mere, în general."

Cercetatorii au folosit în studiul lor, pielea de la mai mult de 100 de kilograme de mere "Red Delicious", colectate în grădină universitare, precum şi compuşi individuale izolate. După determinarea structurii compuşilor promiţătoare în specialişti de laborator au verificat deja este efectul lor asupra creşterii celulelor canceroase.

Medicii sunt sfătuiţi să folosească un măr pe zi, ca o măsură preventivă împotriva bolilor periculoase, precum şi încorporate în dieta regulate de 5 - 12 diferite fructe şi legume, pentru a reduce riscurile de boli cronice, altele şi să menţină standarde pentru niveluri de nutrienţi în organism pentru o sănătate optimă.