ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de ştiinţă confirmă că inundaţii în Marea Britanie din cauza încălzirii globaleAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Acum, când ţara a coborât ploile de vara de putere fără precedent, recunoscute oficial: precipitaţii a crescut în Marea Britanie din cauza schimbărilor climatice. Concluzia acest sunet într-un raport ştiinţific serios.

Ca şi pentru prima dată cercetătorii au stabilit, furtuni puternice în diferite părţi ale emisferei nordice, din cauza încălzirii globale, care a fost rezultat al activităţii umane. Acest efect a fost prezis de mult timp, dar prezenţa sa nu a fost încă dovedită.

Studiul va atrage o atenţie deosebită este ca acum Marea Britanie este încercarea de a recupera de la ploile grele fenomenal care au trecut în ultimele zile. În unele locuri câteva ore varsat precipitaţii lunare, şi mii de oameni au trebuit să iasă din casă.

"Multiple Air, care a căzut pe vineri (au fost prezise de Oficiul Met în avans), a devenit ţară destul de o lovitură serioasă. Nivelul apei în Tamisa continuat să crească. În Gloucester a ajuns la 34 de metri, doar 12 centimetri sub înălţimea a structurilor de protecţie. La acelaşi nivel de apă a crescut în timpul inundaţiilor din 1947. Dar purtătorul de cuvânt al poliţiei ultima noapte a spus că apa din râul Severn a încetat să ajungă.

vaste domenii Ultima noapte de Gloucestershire Worcestershire şi erau încă inundate. Mulţi oameni au părăsit locuinţele, mijloacele de transport în multe locuri întreruptă. Multe case sunt de aşteptat să fie în curând şi inundat. Sluchishveesya devenit una dintre cele mai mari accidente în Marea Britanie.

Circa 150 de mii de oameni din Gloucestershire au rămas fără apă potabilă după ce o instalaţie de tratare a apei în zona de lângă oraşul Tewksbury Mitul este în exploatare din cauza inundaţiilor. Aproximativ 200 de mii de oameni riscă să fie lăsat fără alimente. Deficitul de apă poate continua pana miercuri. În zona dezastrului a trimis deja 600 rezervoare cu apă.

Potrivit rapoartelor, oameni în panică cumpararea sticlelor de apă - supermarketuri vândut toate stocurile de ei. În sudul Londrei, a exprimat îngrijorarea cu privire la otrăvire - circa 80 mii locuitori şi angajaţilor din întreprinderile din zonă au fost sfătuiţi să fiarbă Sutton colectate în capacităţile de apa de ploaie diferite. Un alt ciuma erau terorişti. West Mercia Poliţia a avertizat şoferii cu privire la necesitatea cât mai repede posibil pentru a alunga masinile lor, abandonate din cauza inundaţiilor, astfel încât acestea să nu cadă în mâinile unor terorişti.
Marile inundaţii din iulie cu atât mai remarcabil că în scurt timp înainte de a fi avut loc în iunie Marele Potop. Apoi, ploaia a provocat calamităţi similare în oraşele din nordul ţării - de exemplu, în Doncaster şi Hull, pe 24 iunie care a lovit puternic, de asemenea, surprinzător de dusuri.

Meteorologii spun că principalul motiv pentru o astfel de vara umede din 2007 a fost compensat la sud, spre Marea Britanie, fluxul de aer puternic, care a provocat o scădere a presiunii la est de Oceanul Atlantic. Aceasta este o situaţie destul de comună. Cu toate acestea, o dezbatere despre tensionată dacă forţa ar putea avea două duşuri, provocând inundaţii, în special fără precedent în multe domenii, să fie legate de schimbările climatice.

Într-adevăr, toate modelele de calculator folosite pentru a prezice evoluţia viitoare a încălzirii globale, a arătat precipitaţii crescut. Desigur, ca una din consecinţele încălzirii, numit "depozite multiple.

În comun nou studiu realizat de agenţii naţionale climatice mai multe (inclusiv Met Office Hadley Centre din Marea Britanie), folosind modele, bazate pe supercomputere, nu dovedeşte că unele dintre aceste evenimente - în special, ploile care a lovit Marea Britanie în ultimele zile - asociate cu schimbările climatice.

Pentru a fi sigur, oamenii de ştiinţă sunt de acordcrezut. Acestea arată că prima creştere în ultimul deceniu, volumul de precipitaţii în diferite părţi ale lumii (inclusiv la latitudini de mijloc din emisfera de nord) este legat direct de la încălzirea globală. Încălzirea globală, la rândul său, cauzate de emisiile de gaze cu efect de seră din activităţile umane.
Studiul va fi publicat in revista Nature miercuri. detaliile sale sunt ţinute secrete până la apariţia revistei nu au fost dezvăluite. dezbatere Cu toate acestea, principalele sale rezultate au provocat deja acerbă între climatologi Serviciul Meteorologic, Hadley Centre şi Ministerul Mediului, Alimentaţiei şi Dezvoltării Rurale.

Unul dintre experţii care sunt familiarizaţi cu rezultatele studiului, a declarat: "Aceasta a fost prima se referă la aparenta" urme ale activităţii umane ", în schimbare, în precipitaţii precipitaţii Creşterea are loc în nordul jumătatea latitudini, în cazul în care află şi Regatul Unit.".

"Aceasta înseamnă că ceea ce se întâmplă nu se limitează la schimbările naturale în climatice care ar putea duce la o creştere a cantităţii de precipitaţii. În mod evident există intervenţie umană - schimbările climatice cauzate de emisiile de gaze cu efect de seră" Urme de primul om care a descoperit în creşterea de temperatură., Dar nu în creşterea precipitaţii Deci aceasta este o descoperire foarte importantă. ".
"Cineva poate obiecta: nu poti alege doar un eveniment şi cravată-l la schimbările climatice. Dar ce sa întâmplat în Marea Britanie, vinerea trecuta, in acord cu aceste concluzii. Desigur, evenimente în comun cu rezultatele acestui studiu.

În această lucrare, Studiul a implicat un important om de stiinta Hadley Centre - Dr. Peter Stott. El sa specializat în detectarea urme de intervenţie umană - uneori menţionate ca trăsături de om - în schimbările climatice.

În septembrie anul trecut, dr. Stott publicat un studiu care să ateste că climat de centrul Angliei, în ultimii 40 de ani a devenit mai tare pe un grad Celsius. Potrivit lui, acesta poate fi direct legate de activităţile umane. Noua schimbările climatice se leagă de activităţile umane a fost stabilită la un nivel local. Ieri, în contact cu oamenii de ştiinţă pentru a comenta eşuat.

Urme de intervenţie umană poate fi detectat prin crearea de modele computerizate ale climatului de trecutul recent, luând în considerare emisiile de gaze cu efect de seră fără el. Apoi, rezultatele de simulare sunt comparate cu ceea ce observăm în realitate.

Michael McCarthy

Vineri, 03 august 2007
Vizualizări: 3942

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
52
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
140
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
55
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
91