ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de stiinta: Sleep nevoie de exact şapte ore — nu mai puţin şi nu mai mult!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aceasta este o altă ameninţare teribilă pentru sănătatea noastră, pentru care este posibil să-şi piardă somnul: se dovedeşte, este rău să doarmă prea mult. Dar lipsa de somn, de asemenea, se poate intinde picioarele. Cel puţin, acestea sunt concluziile cercetătorilor britanici făcute publice ieri.

Si ceea ce este senzaţia? Traditional se considerã cã somn ar trebui să fie opt ore pe zi, nu rezista la control.

"Dacă vorbim despre prevenirea bolilor, studiul nostru a arătat că durata optimă a regulate de noapte de un somn, sănătos, aproximativ şapte ore" - a declarat Dr. Francesco Kappuchcho, profesor de cardiologie la Universitatea din Warwick, în raportul său la conferinţa anuală a Societăţii Britanice de somn .

Pe parcursul a două perioade de cinci ani Kappuchcho si o echipa de cercetatori de la University College din Londra au analizat datele asupra somnului şi a stării de sănătate a mai mult de 10 mii de angajaţi din Marea Britanie. Ca urmare, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că lipsa cronică de somn poate mai mult decât dublu riscul de deces de la boli cardiovasculare.

Acesta a fost, de asemenea, a relevat faptul că persoanele care dormeau mai mult de opt ore pe zi, de asemenea, de două ori mai mult decât probabil ca riscul de a muri de o serie de motive. Această constatare, oamenii de stiinta au descris ca fiind "curios".

Aceste studii vor fi publicate în octombrie, în jurnalul medical Sleep.

In zilele noastre somn savura - este un lux şi raritate.

"În ţările industrializate, tendinţe, cum ar fi răspândirea durată mai scurtă de somn şi de creşterea frecvenţei de tulburări de somn", - a spus Kappuchcho. Potrivit acestuia, dormim mai puţin, pentru a îndeplini programul de lucru mai intens şi pentru a îndeplini a crescut pofta de divertisment.

40 milioane britanici să se culce cu dificultate. Acest lucru este valabil mai ales pentru adolescenti britanici. Fiecare a treia dintre ele a fost suferă de "somn de slabă calitate - el nu a fost adormit, dar goleste numai într-un somn de lumină, repartizate prin prezenţa constantă de echipamente electronice.

Potrivit National Sleep Foundation, cu sediul in Washington, pesters insomnia şi 70 milioane de americani, şi două treimi dintre locuitorii acestei ţări destul de somn. Toate aceste probleme dureroase, în final costul ţară aproximativ 100 de miliarde pe an - acestea sunt pierderile de productivitate scazuta, costurile de tratament şi de alţi factori.

Dar americanii par să corespundă noilor ideal de somn. Fondul Aceleaşi rapoarte că media american doarme 6.9 oră în timpul săptămânii şi 7,5 ore pe week-end. În timp ce Toma Edison nu inventa bec, oamenii au dormit timp de 10 ore pe zi.

În cele mai multe studii privind epidemia actuală de insomnie şi alte tulburări de somn, subliniind sale de sănătate consecinţe negative. Şi sunt diverse - de la locul de muncă ineficiente şi de a studia la un sistem imunitar slăbit, şi un risc crescut de a dezvolta obezitate, diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

Cu toate acestea, un cercetator de la Universitatea din Missouri în luna ianuarie a constatat că privarea de somn poate fi un avantaj. Urmărind mai mult de 2500 de pacienţi, dr. Daniel C. Vinson, un cititor în cursul universitar pentru sănătate ale familiilor şi a zonelor individuale, a dezvăluit un fapt neasteptat: pacienţii care se plâng de somnolenţă, mai puţin răniţi.

"Poate că persoana care se simte somnolent, începe să se comporte diferit - presupune Vinson obosit. - Dacă aş real simt, poate ca nu va merge in pentru sport sau nu sta in spatele roata de masina. Dacă, senzaţie de epuizare, suntem în schimbare stil de viaţă apoi, probabil din cauza riscului de prejudiciu este redusă.

Jennifer Harper
http://www.inopressa.ru/

Marţi, 12 februarie 2008
Vizualizări: 2422

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
183
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
70
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
120