ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oaspeţi toamna starea de spiritAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Zi a crescut mai scurte, iar căldura a fost înlocuit cu vreme rece, buna dispozitie, tristete usoara, de vara vacantele lor au fost doar amintiri dulce, şi în faţa a aproape o jumătate de trist ...», iarna rece - din păcate, percep venirea toamnei, majoritatea oamenilor, în mod inevitabil, riscând să se apuca de treabă în foarte real depresie.

Toamna, sau cât de des este numit, depresia de sezon este o combinaţie de simptome, în toamna şi iarna şi dispar odată cu sosirea primăverii primul să se uite după tine. expresia ei variate. La nivel emoţional, oamenii angoasă vizita, tristete, depresie, anxietate, disperare, vinovatie, iritabilitate, stima de sine scazuta. La nivel fiziologic de depresie se exprimă în formă de insomnie sau somnolenţă, modificarea poftei de mâncare, reducerii consumului de energie, nevoile sexuale, oboseală şi senzaţii neplăcute dureros chiar pe tot corpul.

criteriile de comportament pentru stari depresive sunt induse de a retracta la contactul cu lumea exterioară şi de divertisment de obicei, şi pierderea de interes în alţi oameni, dorinţa de singurătate, la abuzul de alcool şi a agenţilor psihoactive (cum ar fi acordarea ajutor temporar). Mintea manifestare se caracterizează prin dificultăţi de concentrare, dificultăţi de luare a deciziilor si de concentrare, ganduri sumbre, comportament pesimist.

Dacă cinci dintre simptomele de mai sus în termen de două săptămâni de la păstreze în mod constant poziţia lor, apoi atunci tu - depresie sezonieră. Dar! Supărat că nu despre merită, dar să se ajute singuri - e timpul.

În primul rând, vom înţelege, de ce nu se intampla tulburare depresivă de sezon?

Adevărul este că starea de sistemul nostru nervos este determinată de ceasul biologic intern, care este sincronizat, în conformitate cu durata orelor de zi. În toamna şi iarna este lor "eşec" şi, ca rezultat: perturbarea sistemului nervos central cu dezvoltarea de simptomele de mai sus.

Metode şi abordări pentru tratamentul depresiei sezoniere:

* În primul rând, trebuie să umple golul de lumină. Pentru acest acasa si Office pentru a utiliza surse suplimentare de iluminare artificială cu luminozitatea suficiente.

* Este, de asemenea, de ajutor pentru a crea în jurul lui o anumita culoare. Case - poate fi perne colorate, transparente, culori calde tul si perdele luminoase. La locul de muncă - lucruri extreme puţin colorat amuzant. Culorile cele mai eficiente în sezonul rece sunt portocaliu şi roşu.

* Utilizarea sistemelor de încălzire diferite în vreme rece afara se usuca aerul din cameră şi duce la dispariţia de ioni negativi. Ea nu face fără aer gidroaeronizatsii. Metoda sa este bazată pe umiditate şi se saturează aerul cu ioni negativi. În condiţii naturale de aer saturate de la mare sau pe calea aerului după o ploaie de furtuna. Pentru costum de ionizarea aerului, dispozitive speciale, aer conditionat, difuzoare de aer, fântâni cameră, şi chiar şi simplu castron cu apă, stabilite cu privire la baterii.

* Un alt mod de a dispersa depresie - mai mult în mişcare. Atunci când sarcina fizice în sânge vine de endorfine (hormonii fericirii). Inot, baschet, volei, tenis si multe alte jocuri sportive vor dobândi cele hormon drag. Dar, în general, a salva orice activitate care permite auto-actualizarea de creatie: colecţia de ierbar în pădure toamna, la Thai box clase in sala de gimnastica.

* Nu trageţi dieta, mananca mai multe legume şi fructe, dar nu uita de proteine alimentare - carne şi peşte. Nici un efect mai puţin benefic asupra organismului ceaiuri de plante, chineză magnolie de viţă de vie, solduri supă. BeneficPrimul şi somn moderat. aerian, precum şi în stare proaspătă, în special înainte de culcare.

* În afara sezonului toamna-- momentul perfect pentru a schimba imaginea si garderoba. În acest caz, soluţia cea mai utila este de cumpărături.

* Nu uitati de intalnire cu prietenii, merg la filme sau la teatru, citind o carte interesantă, facerea de bine ştie ce altceva. Acasă la tot ceea ce iti aduce placere. Şi, adesea, zâmbet!

Natalia Kulida
http://www.l-navigator.ru

Luni, 17 noiembrie 2008
Vizualizări: 1992

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
56
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
43
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
319
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
286