ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Obiecte neidentificate fosiliAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


15 ani în urmă, în sudul Primorye (partizani zona) au fost gasite fragmente de clădiri, confecţionate dintr-un material care nu poate fi încă obţinute cu ajutorul tehnologiei moderne.

Când de stabilire a unui tractor rutier logare tăiat vârful un mic deal. Sub cuaternar a fost un fel de construcţie sau de proiectare a unei mici (nu mai mult de 1 m în înălţime) în mărime, format din componente structurale de diferite marimi si forme.

Parea ca de construcţie este necunoscut. lama Buldozer pentru care nu a putut vedea şi resturile de construcţie au fost separate de 10 metri, acesta a prăbuşit şi TRAC.

Detalii adunat geofizician Yurkovets Valery. Aici sunt observaţiile sale:

"La început am crezut că a fost mai degrabă un obiect de interes arheologic, dar, ca în 10 ani s-au dovedit gresit.. Dupa mai mult de 10 ani, am mineralogice făcut o analiză a probei detalii de clădiri au fost făcute de boabe muassanita cristalin cimentat cu granulatie fina aceeaşi masă muassanitovoy. Granulaţie este atins valoarea 5 mm la o grosime de 2-3 mm.. Boabe conservate cristalografice parţial de faceting Din literatura disponibile pe muassanitu am devenit conştient de faptul că obţinerea unui muassanita cristalin în cantităţi astfel încât să "construiască" mai multe bijuterii ceva nu este încă posibilă. În acelaşi timp, o mulţime cantitatea produsă este acum în formă de micropowder industrie - mai ales ca cel mai greu după abrazive cu diamant.

Aceasta nu este doar cel mai greu minerală. Dar cel mai acid, căldură, alcalino-rezistente. Căptuşeală Buran a fost efectuat dale muassanitovoy. Muassanita proprietăţi unice folosite în industria aerospaţială, nucleară, electronică şi de vârf alte industrii.

Eu am un eşantion de această clădire, în câteva kilograme. El nu este mai mică de 70% compus din muassanita cristaline. muassanit Primire în această formă - în formă de cristale - au învăţat recent şi este foarte scump de producţie. Muassanita Fiecare cristal este de aproximativ 1 / 10 din diamant de aceeaşi mărime. În acelaşi timp, tot mai mare de cristal cu o grosime de maximum 0,1 mm, este posibilă numai în instalaţii speciale, folosind temperatura de peste 2500 de grade.

Există un fragment de bază. Un fel de beton: + calcit zdrobit diatomit. Pe suprafaţa de bază sunt rămâne de vopsea - probabil pe baza de lapis lazuli, care nu este în acele locuri. Beton puternic erodate, spre deosebire de vopsea şi elemente muassanitovyh, care sunt practic componente veşnică.

Muassanitovye detalii de construcţie se află pe suprafaţa lor urme de mucegai în standardul anumite cantităţi. detalii Sami au forme geometrice ideale: cilindri, conuri trunchiate, placi. Cilindri reprezintă capacitate. piese turnate din muassanita posibila doar la temperatura peste 2500 de grade. Din ceea ce a fost apoi efectuate formulare? ..

Eu am o singură bucată de fundaţie. A fost zidarie este imposibil de spus. Însuşi calcar soluţie vizual imposibil de distins de un puternic erodate. Dacă nu "înrăit" de cărămidă şi pulbere de cuarţ format din - o calcar tipic. Există chiar şi un levigare de suprafaţă, la fel ca în peşteri.

În literatura de specialitate pe muassanitu, de asemenea, un nu - patru ani în urmă, am decis să caute în această chestiune, dar chiar şi mai mult într-un impas şi pune-l pe cele mai bune de ori. Numai similare în muassanit descriere a fost găsit în conductele de diamant "Mir" şi "Zarnitsa" în număr de numai 40 de boabe mai puţin de 1 mm. Am un bob 3x5, 4x4 mm. Din greutate de seminţe - până la 20 mg (0,1 carate). Adică Chiar i-am fost capabil să cântărească privind balanţa de jocul lor.

Mineralogists TOTAL (All-Rusia Institutul de cercetare geologică). Karpinsky nu sa confruntat niciodata muassanitom fel. Am vorbit la 4 ani în urmă de un specialist de la Institutul de materiale artificiale, dar el nu-şi putea asuma nimic inteligibil. Ceea ce este clar este faptul că aceste detalii nu sunt obţinute prin metoda utilizată acum. Sau, în alte constante, adică Nu de pe Pamant. "

Неопознанные Ископаемые Объекты. Муассонит

Motivul "marcă" - 13x18 cm (acest detaliu este acoperit de film muassanitovoy acelaşi - cum ar fi "doused" muassanitom amorf).

Motivul "marcă" - 13,13 x18, 25 cm = 7.185 inch

Gaură - 9.13 cm = 3, 594 cm

brand Grosime - 5,32 cm = 2.094 inch

Lăţimea jantei de con - 1,25 cm

Diametrul conului - 14,6 cm

Diametrul conului gura - 11.59 cm

Adâncimea cilindru scaun - 1.70 cm

Diametrul scaunului a cilindrului - 9.25 cm

Înălţime Cone - 3.26 cm

grosimea tablei - 2,42 cm

Grosime de altă placă - 3,27 cm

La baza (fundaţia) este ruine de "caramida", probabil tăiate din diatomit, dimensiunile sale: 13,7 x11, 4x6, 5 cm, aceste dimensiuni sunt realizate cu mai mare precizie, deoarece "Caramida" a erodat foarte mult. Aspecte, cel puţin parţial păstrat pe toate laturile. În ceea ce priveşte caramida noastre - nu jumătate, sau două treimi. cărămizi Diatomit se prabuseste, dar există în stare proaspătă se confruntă - în cazul în care recucerit "soluţie". Una din componentele de o soluţie - de asemenea, diatomit. O bucată de zero mortar de sticlă. Pe feţele urme proaspete de baut nu, dar exista urme de forma - abia acum a observat acest lucru. Deci, a fost aruncat caramida. Nr urme de ardere.Din avizul emis 12.18.2001, Laboratorul Central de TOTAL:

"Probă prezentate compune din fragmente mari muassanita, cimentat masa cu granulatie fina.
Muassanit - minerale, albastru inchis, are o compozitie de carbură de siliciu şi are o duritate de 9,5. În proba sa supus moloz de cereale, conservate parţial faceting cristalografice. În unele cazuri, cristale vizibile în mod clar în formă de plăci groase hexagonală. Granulaţie ajunge la 2 mm. Pe de o parte din suprafaţa probei uşor paturi, care rezultă în fragmente muassanita verhnie limitat de avioane aproape de orizontală. Pe ambele laturi de probă are o suprafaţă acoperită cu vitros topit cruste de maro, similar cu sticlă vulcanică cu un indice de refracţie de 1.505 dar care are o duritate mare (nu zgâriat cu un ac).

Cimentarea masa de material cu granulatie fina este reprezentat cu indici de refracţie, fluctuând în intervalul de la 1530 la 1560. Probabil acesta este un amestec de minerale argiloase pot fi, de asemenea, un membru al acestui ciment este de gips. componentă Carbonat lipseşte. Printre ciment este, de asemenea, prezentă în muassanit boabe mici, variind în mărime de la 0, Dn la 0,1 mm.

Minerale în secţiuni subţiri (phenocrysts) prezentat muassanitom.

În secţiunea N1 numărul de cereale sale ajunge la 60-70% din suprafaţa totală. În multe boabe de până la 1 - 0.5 mm neregulate, parte bizar, rar prismatice, cu restricţii topită, uneori cu restricţii baylike. Cele mai groase, vopsite în culoare albastru închis, de multe ori până la opac, în boabe de culoare mai putin densa de eterogenitate său aparent cu o pleochroism marcate. Cu un luciu metalic în lumina reflectata, irriziruet.

Indicele de refracţie foarte ridicat, birefringence mare, vizibilă culori perla interferenţe, suprafata şagrin ascuţite, decolteu, directe alungire uniaxiale dispariţie.

Capacitatea de bază pentru mass fin pelitic, opace maro,. "

FY; ">

***

Найденные таинственные железные трубы

Rezultatul tevi de fier misterios (stânga) în munte Baygong situat în adâncimi de la piscina Qaeda Provincia Qinghai (China) stârnit interesul mulţi oameni de ştiinţă. Unii experţi consideră că acestea pot fi lăsate de artefacte destinate străinilor pentru injectarea de aer proaspăt în peşteri în care aceste vizitatori petrecut medita. Trei pesteri au fost găsite în munte Baygong: două dintre ele au fost distruse şi inaccesibile, iar media nu a prăbuşit şi are o dimensiune de 2 metri lăţime şi 8 metri inaltime si 6 metri adancime (foto dreapta).

In interiorul acestei peşteri este parte a ţevii de funcţionare din partea de sus a muntelui până la sfârşitul pestera - este de aproximativ 40 cm în diametru. O altă conductă de acelaşi diametru merge din partea de jos a pesterii undeva de mai jos. În timpul de deschidere a pesterii a fost gasit 12 diametre de ţeavă 10 - 40 cm, care prezintă o legătură complex care dovezi ale constructorilor de înaltă tehnologie.

Potrivit altor surse, pe acest deal este o înălţime piramida de aproximativ 50-60 de metri (si pesterile sunt situate doar în interiorul piramidei). Pe de o parte a piramidei există trei ax triunghiulare, şi în interiorul fântâni sunt colorate în roşu, care merge la poalele munţilor şi lac de sare din apropiere. În imediata apropiere a bucăţi împrăştiate de tevi de fier ruginit şi pietre trataţi cu un mod neobişnuit.

Aproximativ o distanţă de 80 de metri de pesteri se afla un lac Toson. Pe partea din apropierea lacului în peşteră există un ţevi câteva mai multe, fiecare cu privire la 40 de metri şi un diametru de 2 - 4.5 centimetri. Acestea au o formulare capricioase. cel mai subtire dintre ele are forma de scobitori.

Tevi sunt de asemenea prezente in lac. Unii dintre ei scoate în afară din apă, iar unele sunt pe partea de jos. Caracteristicile lor sunt similare cu cele care se află pe plaja de langa lac.

Mostre de material, conducte au fost luate pentru examinare, care a arătat că aproximativ 8 la sută din compoziţia lor nu poate fi identificat. Liu Shaolin, unul dintre inginerii efectuat testele, a declarat: "Rezultatul din interacţiunea de fier cu o piatră indică faptul că aceste tuburi trebuie să fie foarte, foarte vechi."

Potrivit unuia dintre oamenii de ştiinţă care lucrează în lângă observatoare munte, teoria că extratereştrii construit piramida, se pare că "uşor de înţeles şi demn de atenţie."
***Древний болт с гайкой Grupul Kosmopoisk expediţie ", sub conducerea lui VA Cernobrov a crescut în domeniul de piatră pământ simplu. Pe suprafaţa de piatră din coloana adresat centimetru lungime subiect. Unii îl consideră ca un cui "cu piuliţă, alţii - să" bobina ".

Stone a fost constant în paleontologice, zoologice, Fizică şi Tehnologie, Aviaţie Institutul de Tehnologie, în muzeu paleontologice şi biologice, laboratoare, şi CB, MAI, USM, şi chiar şi câteva zeci de experţi cele mai diverse domenii de cunoaştere.

Древний болт с гайкой Analiza chimică meticuloasă a arătat: în timp atomii de fier difuză, care este trecut în piatra la o adâncime de un inch, şi în locul lor se afla o piatra venit din atomi de siliciu. Acest lucru a dus la o glandular oval "Cocoon", iar acum este perfect distincte. Pentru paleontologii şi litologie geologi este un fenomen foarte comun: ei ştiu că toate situate pe o piatră de milioane de ani, mai devreme sau mai târziu devine o piatră. Urme de ceea ce a fost iniţial obiectul de metalchirurgicale, incontestabil. Evident chiar şi rugina!

Древний болт с гайкой Dar sunt şi mai impresionantă dovadă a vechimii a fenomenului: razele X au arătat în mod clar - în piatră, există şi alte, ascunse acum la vedere ", bolţuri". Da, şi vizibilă în eşantion a fost prezenta, de asemenea, o dată în interior, până când piatra este relativ recentă în scara de timp geologice nu este divizat. Şi se pare că acest lucru foarte "Bolt" şi a devenit un punct de tensiune, cu care a început pauza.

Paleontologii au eliminat toate întrebări cu privire la vârsta de piatra: foarte vechi, el a fost 300-320 milioane de ani. A stabilit că şurubul "intrat în rock la întărirea şi, în consecinţă, vârsta sa nu este la fel de mult dacă nu mai mult, decât vârsta de piatră. Pentru a ajunge la piatra de mai târziu (de exemplu, ca urmare a exploziei, inclusiv cu arme nucleare) "Bolt" nu a putut, deoarece structura de piatra nu este rupt. În toate institutele tehnice nu a fost un singur specialist, pune la îndoială faptul că produsul artificial în faţa lui, cumva luat în interiorul piatra.

Древний болт с гайкой Cu toate acestea, la început, când a venit la un astfel de produs pătrunde în stâncă 300 millionnoletney în urmă, îndoieli au fost la toate. Dar repede sa evaporat după microscop şi studii de X-ray. sceptici În plus, în plus faţă de "Bolt", şi lângă ea s-au găsit mai multe structuri realizate de om, inclusiv două lumii microscopice ciudat de găuri pătrate ...

Al doilea grup de sceptici au susţinut că şurubul "nu este nimic ca un vechi fosile de animale. Unii chiar numit analog place cel mai mult - crinoids - crin mare. Dar ... examen de specialitate, astfel krinoideyam după ce a spus că nu văzuse niciodată aşa de mari şi astfel de formă de crinoids.

Aceste buloane ", se pare, pot fi găsite în alte locuri. O constatare similară din colecţia AV Bolotov, un celebru explorator al meteoritului Tunguska, tablouri stânga. Este în mod clar văzut că piatra "înrădăcinate" un fel de tijă filetată.


Surse: "OGONYOK", N 31, 03.8.1998 şi www.factor-online.com

***


În mai 2009, adresată LIA a primit o scrisoare de la Alexei Golubev, trimite poze cu descoperirile de la prietenii săi - Kuzneţov, Vladimir Mihailovici - în satul districtul Sarakseevo Serpuhov, regiunea Moscova. Este o piatră, care iniţial a încercat să o utilizaţi ca material de construcţie convenţionale. Piatra a fost foarte mare şi nu se încadrează în zidărie. Ei aveau să se despartă. Şi când a fost descoperit in interiorul conţinutul piatra, problema de a-l în ambreiaj a fost scăzut de la sine ...

удивительный камень

удивительный камень

удивительный камень

удивительный камень

удивительный камень

***

удивительный молоток найденный в камне Încurcat mister pentru stiinta este ... obişnuiţi cu aspect tinericca. Metal Hammer are o lungime de 15 cm şi un diametru de aproximativ 3 centimetri. El este literalmente înrădăcinată în vârstă de calcar aproximativ 140 de milioane de ani, şi este stocat împreună cu o bucată de rocă. Este un miracol atras atentia doamnei Emma Khan, în iunie 1934 în roci în apropierea oraşului american de la Londra, că statul Texas. Experţii care au analizat descoperirea, ajuns la o concluzie unanim: o farsă. Cu toate acestea, alte studii realizate de diferite instituţii ştiinţifice, inclusiv faimosul Battelevskoy de laborator (SUA), a arătat că lucrurile sunt mult mai complicate.

În primul rând, maner din lemn, care este fixat la ciocan, în afara sa transformat în piatră, şi în interiorul, si complet transformată în cărbune. Prin urmare, vârsta sa, de asemenea, milioane de ani. În al doilea rând, experţii Institutului metalurgic din Columbus (Ohio) a uimit compoziţia chimică a ciocanului foarte: 96,6% fier, 2,6% clor şi sulf 0.74%. Nu alte impuritati, nu au fost găsite. O astfel de fier pur nu intra in istoria industriei pământ.

Într-un metal nu a fost găsit un singur fier de calitate cu bule, chiar şi după standardele moderne, foarte ridicat şi ridică multe întrebări, în aşa fel încât să nu fie detectate de conţinutul de metal, folosit în industria metalurgică în producţia de diferite grade de oţel (cum ar fi mangan, cobalt, nichel, wolfram, vanadiu sau molibden). De asemenea, nu există impurităţi şi, procentul de clor neobisnuit de mare. De asemenea, este surprinzător faptul că fierul de călcat nu este găsit nici urme de carbon, în timp ce în minereu de fier din depozite terestre conţin întotdeauna de carbon şi alţi contaminanţi.

În general vorbind, cu un punct de vedere moderne, nu este de calitate. Dar unele detaliu: fier "Texas Hammer" nu rugineste! Când în 1934, din stanca sa desprins o bucată de rocă cu un instrument de încarnate, metal-un singur loc este extrem de zgâriat. Şi în ultimii ani, plus 60 de la zgârieturi nu pare cea mai mică semne de coroziune ...

Potrivit dr. Karl E. BAFA, director al Muzeului de Antichitati din minerale, care deţine acest ciocan, găsirea provine din perioada Cretacicului timpuriu - de la 140 la 65 milioane de ani în urmă. La stadiul actual al cunoştinţelor ştiinţifice, omenirea a învăţat să facă astfel de instrumente, doar 10 mii de ani.

Dr. Hans-Joachim Tsilmer din Germania, detaliu implicate în descoperirea misterios, conchide: "Acest ciocan se face unor tehnologii necunoscute.

Surse: rainstar.satka.ru şi-online.com www.factor

***

În România, la numai 2 km la est de satul Aiud şi la sud 50 de km de orasul Cluj-Napoca, grupul săpate în cariera de nisip de pe malurile din primăvara anului raul Mures din 1974 unele lungime obiect 20,2 cm La început am crezut că a fost o piatră topor. Prin urmare, descoperirea a fost trimis la Institutul de Arheologie. Ei au eliminat bunul ce face obiectul cruste sale de nisip, şi ochii de cercetători a adus un obiect metalic, de formă dreptunghiulară, cu două găuri diametre diferite, se întâlnesc la unghiuri drepte. Vizibil a fost o deformare ovală în partea de jos a mai mare de găuri - este evident că gaura din pol armat sau tijă. În partea de sus si suprafetele laterale au fost acoperite cu urme de lovituri grele. După examinarea toate detaliile împreună, oamenii de ştiinţă au sugerat că obiectul este parte a unei maşini specializate. teste repetate metalurgice adâncit numai misterul din jurul unui obiect a fost găsit.

Institutul de cercetări şi minereuri nezhelezistyh de protecţie (oraş Magural) au fost realizate prin analiză (Dr. Niederkorn), care a arătat că obiectul a fost sau a fost luat dintr-un aliaj de metal complexe. În compoziţia aliajului este format din 13 elemente, şef printre ei (89% din) a fost de aluminiu. Următoare, în ordinea înîn timpul şederii lor au fost procentul de cupru (6,2%), siliciu (2.84%), zinc (1.81%), plumb (0,41%), staniu (0,33%), zirconiu (0,2%), cadmiu (0,11%), nichel (0.0024%), cobalt (0.0023%), bismut (0.0003%), argint (0,0002%) şi galiu (urme).

Deşi aluminiu - unul dintre elementele cele mai frecvente în scoarţa pământului, în natură se poate vedea numai în formă de compuşi, compuşi, industriale de minereuri sale minat prin electroliza în stare topită la temperaturi cuprinse între 950 şi 970 de grade Celsius. Ca acelaşi material pentru produsele industriale din aluminiu a început să fie utilizate numai cu secolul al XIX-lea, şi acest subiect este în mod clar peste. Pe său de vârstă respectabilă mai mult decât vorbeşte apariţia la o adâncime de 10 metri, aproape de a rămâne de mastodont (această specie a dispărut aproximativ un milion de ani în urmă), şi un film fără precedent de oxid gros (mai mult de un milimetru) de pe suprafaţa obiectului în sine. Nu este clar şi funcţionalitatea acestuia. Experţii chinuit creierele lor pentru o lungă perioadă de timp, până când unul dintre ei pe o misiune nu este sugerat că acest "picior" aterizare sprijinul unei nave spaţiale ...Pe baza materialelor din ediţia germană a revistei AAS "antică cer" (tradus Yu Morozova) şi site-ul www.factor-online.com

***


Raportul american ştiinţific în 06 1851 a raportat că sablare în roci de vârstă Precambrian (534 milioane ani) în Dorchester, Massachusetts, au fost descoperite două fragmente de vase din metal. Legat împreună, fragmente format o forma dom 4,5 cm inaltime, 6,5 inci de la baza, 2.5 inch la partea superioară şi o grosime opta inch. material vizual al navei se aseamănă vopsite sau un aliaj de zinc cu un adaos mare de argint. elemente decorative - flori şi de viţă de vie - sunt incrustate cu argint. Calitatea de execuţie vaza prezinta cel mai mare producător de calificare a acesteia.

ваза

***

În iulie 1962, revista germana "Das Vegetarishe Univerzum (" Vegetarian Universul "), a publicat un articol în care a fost raportat următoarele:

"La graniţa dintre Tibet şi China în creştere creasta Bayan Har-Ula. În peşterile din aceasta gama in 1937 (dupa alte surse - în ianuarie 1938) au fost gasite comprimate foarte ciudat cu scrisul. Oameni de care oamenii de ştiinţă chinezi sunt foarte vagă idee Mai multe mii de ani în urmă, cu ajutorul unor piese total necunoscute redus de la extrem de discuri granit greu sub formă de LP-urile. 716 discuri de piatră găsite până în prezent în peşterile din Bayan Har-Ula, precum şi discuri fonograf sunt în centrul din gaură. de la el pe o spirala la marginea exterioară ajunge la Groove dublu Desigur, acest lucru nu coloană sonoră, şi scrisoare - neobişnuit cele mai printre cei care au mai fost găsite în China şi, da, poate chiar în întreaga lume.. Mai mult de două decenii, a avut arheologi şi filologii în scopul de a descifra pe pista scrisă.

странные таблички с письменами между Тибетом и Китаем Conţinutul lor este atât de surprinzător faptul că Academia de Istorie Veche de la Beijing la început, chiar a refuzat să publice raportul ştiinţific al profesorului Zum Umnuya. Pentru arheolog Zum Umnuy împreună cu patru colegi a concluzionat: "scrisoare de canelat rapoarte aeronavei în existenţa, în conformitate cu inscripţionările de pe discuri, 12000 de ani în urmă." La un moment dat textul are următorul cuprins: "drop jos de nori, ca să planoarele lor de zece ori înainte de răsărit, bărbaţi, femei şi copii ale poporului twerp ascuns în peşteri.. Apoi au dat seama de caractere, şi a constatat că de această dată prada a venit cu intenţii paşnicecadru de cooperare "Puteţi,. desigur, sugerează faptul că mii de ani în urmă, unele documente de la mârlan trib lăsat o glumă sau că mesajul său pentru" aeronave "se bazează pe mitologia Dar ceea ce a conţinutului altor înregistrări, care sunt o uniformă plâns. bădăran Oamenii despre faptul că propriile sale "flotei aeriene" sa prăbuşit într-o zonă muntoasă de la distanţă şi nu există nici o modalitate de a construi un nou unul?

inscripţii hieroglific din Bayan-Khara-Ula reprezintă un puzzle pentru arheologie chinez, ea le introduce în revoluţia ştiinţifică cu mare precauţie. Odată acoperită cu inscripţii drive fragmentat particule din masa de rock, a fost facut o descoperire senzationala: o unitate de conţinut ridicat de cobalt şi alte metale. Un alt studiu a unui disc pe un osciloscop oscilaţie a dezvăluit ritm surprinzator, ca un disc atunci când un "reînviat" sau cumva a servit ca un conductor de electricitate. "

Acest articol figurează în mod clar evidentă absurdităţi. De exemplu, o notă nu poate înţelege cum sa făcut inscripţionările de pe discuri. Este raportat că acestea sunt caneluri în spirală, şi în acelaşi timp, a declarat că acest hieroglifice scris. Combina unul cu altul este dificil, chiar şi în imaginaţia ... Cu toate acestea, o notă a trezit interesul într-o serie de cercetători care au încercat să obţină mai multe informaţii fiabile cu privire la descoperirea misterios, deşi acum conştienţi de ea exact la fel ca înainte, că este - nu ştiu nimic precis.

"Raportul despre descoperirea în discuri de granit China," lipsită de orice fundament. De asemenea, nu ştiu nimic despre un profesor Zum Umnue "- citiţi răspunsul oficial venit de la Institutul de Arheologie din RPC pe baza unei cereri de la o încercare cercetătorului să verifice veridicitatea istoriei jurnalistice. Pe de altă parte, experţii în limba chineză susţin că numele foarte "Zum Umnuy" de neconceput pentru chinezi.

Ca rezultat, o senzaţie simţit cel puţin discutabilă, vorbesc despre asta treptat diminuat. Dar misterul nu a fost de gând să moară. Acesta poate fi văzut în ei a fost ceva care a forţat mulţi oameni, în ciuda tuturor refuz, din nou şi din nou pentru a încerca să găsească urme de discuri evaziv.

perseverenta specială în acest caz, a demonstrat un jurnalist austriac Peter Krass. El a călătorit frecvent în China, chiar şi în anii dificilă a "revolutiei culturale" - şi de fiecare dată am ratat o oportunitate de a efectua anchete cu privire la "disc Bayan-Khara-Ula. La inceput el nu a fost norocos: nici o informaţie de încredere, doar zvonuri. Crassus, dar nu s-au predat. Din nou a mers, transmiterea de cereri, spune despre misterul titluri în cartea sa "Când a venit zeii galben. Şi într-o zi el soarta recompensat pentru persistenţa lui ...

странные таблички с письменами между Тибетом и Китаем Pe marginea următoarea conferinţă pe tema "prishelcheskoy" categorie, la Petru Krass abordat un om necunoscut de vârstă mijlocie şi a introdus de Ernst Vegererom o inginer, Globetrotter. El a susţinut că în 1974 soţia mea şi am vizitat China şi a văzut menţionate CD-uri.

Conducerea soţi Directii Vegerer trecut prin oraşul Xian, un oras antic din China. Acest lucru, printre alte site-uri istorice atrage turisti Banpo Muzeul a fost construit pe site-ul omonim cătun, arheologii care au excavat o aşezare din epoca de piatră. Holbezi la expoziţie, vizitatorii din vnezapno austriac inghetat, nu crede ochilor mei: în cazul ecran de sticlă au fost expuse două discuri cu găuri în mijloc. Pe suprafaţa lor, cu excepţia cazului în cercuri concentrice, a examinat caneluri elicoidale, marş de la centru.

Femeie frumoasa, directorul muzeului, nu a obiectat la discuri fotografie. Cu toate acestea, cererea naturale să-i spun despre originea a disculuis-a răspuns cu ezitare evidente. Evident, "a spus ea, obiecte de cult au valoare şi sunt făcute din lut, pentru ca muzeu expuse ceramica numai.

Ciudat: pe ceramica aceste discuri nu se aseamănă. Inginer Vegerer a cerut permisiunea de a le deţine în mâinile lor. Discuri au fost greu. "Desi nu sunt un geolog - mi-a spus după aceea - mi se părea că materialul lor este similar cu marmura. Oricum, a fost cu siguranţă o piatră, gri-verzui si tare ca granit." Cum se face ca muzeul, aceste obiecte, directoare, de asemenea, nu ştiu, dar când te uiţi la o hartă a Chinei capturile ochi, că oraşul Xian este situat nu departe de creasta Bayan-Khara-Ula.

La scurt timp după întâlnirea cu Vegererom Petru Krass posedat de imagini de discuri de piatra.

странные таблички с письменами между Тибетом и Китаем În martie 1994, el a vizitat din nou China. Compania a fost Hartwig Hausdorf, care a avut scopul său drag - pentru a verifica zvonuri despre existenţa unor piramide antice din China, comparabile în mărime la egiptean. Piramide, el a gasit, a examinat, fotografiat - descoperirea lor a fost una dintre descoperirile cele mai interesante din ultimii ani ... Hausdorff pe această călătorie, de asemenea, beckoning Xian - pe informaţiile disponibile, piramida se află în vecinătatea acestui oraş foarte. Şi, desigur, el, ca Crassus, posibilitatea de îngrijorat pentru a vedea "drive Bayan-Khara-Ula.

Aici şi Muzeul Banpo. Ambele călător cu cea mai mare atenţie inspecta exponate. În zadar: nimic ca roţile, filmat acum douazeci de ani ca inginer Vegererom! Însoţire oaspetii personalul muzeului nu a putut da nici o explicaţie. drive-urile Pro nu sunt chiar auzit. Este posibil să vorbesc cu directorul muzeului, care-şi amintesc soţia Vegerer? Din păcate, acesta este lung nu funcţionează aici. La mijlocul anilor şaptezeci - Da, da, la scurt timp după vizita la Muzeul de cuplu Europene - prin urmare, a fost retrasă, iar soarta sa actuală nu este cunoscută.

Impas. Crassus şi Hausdorff descurajat, dar ele sunt ataca problema "discuri Bayan Har-Ula. În cele din urmă, oaspetii chinezi să conducă la sediul muzeului şi a pune pe cartea de masă. Acesta este un manual chinez pe arheologie. Prin paginile acoperite cu hieroglife, unul dintre proprietarii cabinetului pokes degetul în imagine. Ea înfăţişează un disc cu găuri în centru, de la care marginile de şanţuri arcuite. Aproape de faptul că surprinde Vegerera aparat de fotografiat şi se potriveşte descrierea "discuri Bayan Har-Ola! Se pare, ele sunt încă cunoscute ca arheologii chinezi? Din păcate, publicarea Hausdorff şi Crassus nu spune nimic despre modul în care să comenteze pe poza a arătat personalului său muzeu ...

(Bazat pe site-ul www.factor-online.com)

***


În 1912, doi angajaţi ai centralei municipale în g.Tomas (Oklahoma), divizarea bucăţi mari de cărbune, descoperite într-una dintre ele o oală mică de fier. Geologul Robert O. Fay estimat vârsta de cărbune este de aproximativ 312 milioane ani. Acum, potul este în Muzeul de creationism (www.creationevidence.org, fondarii Dovada Muzeul).

металлический казанчик
* * *


Newton Anderson insistă asupra faptului că el a găsit clopot într-o bucată de cărbune în 1944. Clopot este de la el. Pune la îndoială este invitat să vorbească personal cu el la telefon sau scrie-i o scrisoare: (304) -842-5556, newt@iolinc.net.Других dovadă a fiabilităţii comunicare.

колокол найденный в угле* * *


ComentariiS:

Constatările de cărbune, în general, a acceptat să se corelează cu vârsta de straturi de cărbune, care este acum în general, se crede că au vârste în sute de milioane de ani. Între timp, în abiogenic (adică anorganic) teoria originii de hidrocarburi fosile, la vârsta de cărbune (şi, astfel, constatările în acesta) poate fi semnificativ mai mici şi numărate toate mii si chiar sute de ani! ..


Sursă

ABONAȚI-VĂ
Luni, 26 aprilie 2010 11:15
Vizualizări: 4943

Citiţi de asemenea

În Muzeul Egiptean se află o piramidă din piatră neagră numită "Piramida Neagră".Această piramidă nu este făcută din pia...
53
Keanu Reeves a publicat pe pagina sa de Facebook o adresare către abonați și fani. Această postare a devenit imediat v...
61
Acestea sînt niște grote uriașe create artificial, a căror vîrstă este estimată la cel puțin 1.700 de ani. Deoarece data...
57
Un videoclip cu animale care au reușit să fie filmate în momentul potrivit! De la o zi la alta, pe planeta noastră se în...
65