Olanda a recunoscut alimentația crudivoră drept metodă oficială de tratament al cancerului!
Alimentația crudivoră este o metodă excelentă a alimentației corectă, capabilă să regenereze organismul, să lichideze grăsimea, formată din cauza alimentației nocive. Renumitul medic olandez Cornelius Moerman a luptat zeci de ani cu cancerul (a murit în 1988, la vîrsta e 95 de ani). El a elaborat propriile metode de tratament al cancerului, reieșind din respingerea principalelor postulate clasice ale medicinii despre cancer.
Teoria lui Moerman a fost recunoscută în 1987 de Ministerul Sănătății al Olandei după vindecarea uluitoare a pacienților, respinși de medicina oficială. O comisie de stat a fixat clar vindecarea a 115 de persoane din150 de onco-pacienți. Ceilalți au obținut o ameliorare. Doctorul Moerman a fost susținut mult de: dublul laureat al Premiului Nobel Linus Pauling (California) și laureatul Premiului Nobel G. Domac. Ambii calificat teoria și practica tratamentului cancerului elaborat de el doar prin metodele alimentației corecte drept „un mare salt în soluționarea problemei cancerului”.
Alimentația vindecătoare în cazul cancerului
Dieta lui Moerman nu este total crudivoră – ea se bazează pe legume și fructe proaspete, sucuri naturale, include și pîine integrală, paste din făină integrală, orez neșlefuit și produse lactate.
Există date despre tratamentul cu succes al cancerului cu ajutorul alimentației crudivore totale. „Săptămîna trecută mi-au luat biopsia – nu au fost depistate celule canceroase. Să spun că sînt fericit nu înseamnă nimic… Alimentația era următoarea: în timpul zilei beam un amestec de sucuri după Broice, apă nefiltrată -1,5-2 litri pe zi, seara mîncam legume crude – dovleac, conopidă, ridiche verde. Din băuturi beam decocturi din plante și măceșe. Așa am mîncat cîteva luni. În ultimul timp, m-am cam săturat de sucuri, mănînc pur și simplu legume – sfeclă, morcov, varză, dovleac, uneori mere. Totul crud”.
Vindecarea de cancer
Cauza cancerului, mai mult, cauza tuturor celor patru sute de tipuri ale lui, este cunoscută. Este modul nesănătos de viață, alimentația neomenească, canceroasă. Adică întreaga omenire consumă alimente comestibile mai mult pentru celulele canceroase decît pentru cele normale.
Consumînd produse monozaharide și proteine animale, noi alimentăm celulele noastre canceroase, care se formează în orice organism și care pînă la un anumit moment sînt distruse de sistemul nostru imunitar Astfel, noi singuri ne creștem cancerul. Toate sistemele de combatere cu succes a cancerului limitează dulciurile și proteinele. Renunțarea la monozaharide și proteine animale, cu care ne-am obișnuit atît de mult, timp de decenii, alimentîndu-ne cancerul, generează sentimentul de foame, slăbiciune, dureri de cap.
Însă după trecerea la alimentația naturală, vegetală, starea noastre se ameliorează, greutatea începe să crească, în pofida cantității mici de calorii a alimentelor vii și activitatea fizică. Se îmbunătățește calitatea sîngelui, încep să dispară metastazele. Cancerul este 100% contribuția noastră personală. Dar tumoarea canceroasă e vie, de aceea ea poate fi ucisă prin foame de către purtătorul său, ce alimentează aceste tumori. Trebuie doar să supraviețuiți! Noi nu lecuim, ci salvăm pacientul – cancerul este incurabil, aceasta este singura formă de viață nemuritoare cunoscută științei. Noi doar îl învățăm pe om să-și ucidă cancerul.
Se consideră că alimentația crudivoră generează un mediu alcalin al corpului, iar alimentele ca zahărul, făina și carnea acidulează organismul. Cancerul nu se poate dezvolta într-un mediu alcalin. În anul 29131, fiziologul german Otto Warburg a obținut premiul Nobel pentru descoperirea fermenților de respirație a celulelor, mai ales a celor canceroase. El considera că principala cauză a cancerului este înlocuirea respirației normale a celulelor cu oxigen cu fermentarea zahărului. El era convins că cu cît mai jos e nivelul pH, cu atît mai mică este concentrația de oxigen și, prin urmare, acolo sînt mai multe celule canceroase.
Sursa: fithacker.ru