ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Omenirea trebuie să renunţe la pungile de plastic.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În fiecare an, americanii utilizarea aproximativ 14 miliarde de pungi de plastic. Aproximativ 425 saci per persoană. Pachete sunt defalcate pentru 10-20 de ani şi un bănuţ de cost sau a da afară în magazine pentru drum liber. În Statele Unite au convenit cu saci plin de lupte. Dar nu este clar care este mai bine: să le facă mai costisitoare, sau chiar nega.

Cel puţin trei oraşe din Alaska giveaway pachete zapreschena.Vladeltsy magazine deja a trecut de la pungi de plastic pentru ambalaje de hârtie, precum şi oferă clienţilor lor pentru a aduce pungi de unică folosinţă proprie.

Şi autorităţile din California în ianuarie 2004, destinate să adopte o lege conform căreia fiecare pachet va fi perceput un impozit de 2 cenţi.
Cchitaetsya că prima serios pentru a proteja mediul de pungi de plastic au început să guvernamentale din Irlanda. Ei au intrat într-o ani şi jumătate în urmă,-fiscale 15 cenţi pe saci şi-a redus de utilizare a lor de către 95% - mai mult de un milion de bucăţi.

Deoarece aceste măsuri sunt adoptate în Bangladesh şi Taiwan, şi Australia, China, Scoţia şi-au exprimat deja disponibilitatea de a începe cu un impozit lupta pungi de plastic.

Problemele de mediu toată lumea înţelege. Dar acţiunile autorităţilor consumatorilor sa dovedit a fi extrem de a pune it blînd, nu amuzat. Un alt cineva ar dori să plătească taxe pentru utilizarea convenţionale şi ceea ce trebuie să fie mărturisit, prietenos "saci"?

În cauză şi proprietarii de supermarketuri, care vor trebui să caute alternative şi pachete cheltui banii pe echipamente noi pentru a controla utilizarea de "ambalaj". Unele reţele, cu toate acestea, a fost deja eliberat la 2 centi la cumpărător care vine la tejghea cu o pungă de unică folosinţă.

Nu uitaţi că pachetele - este, de asemenea, o platforma de publicitate, si-a stabilit tehnica de publicitate magazine.

pachet În China, în cazul în care o reţea de supermarket-uri străine au învăţat pe oameni să folosească coşuri tradiţionale, clienţii sunt oferite pungi ieftine din 6 cenţi.

Una dintre cele mai simple, dar modalităţile cele mai complexe - producători prischuchit de saci, interzicerea lor de producţie în totalitate sau impunerea de tarife prohibitive. Dar bunăvoinţa "producătorii interni" nu a făcut-o salva de la care apar pe piaţă similare şi produse mai ieftine din străinătate.

Unele din cele mai multe opţiuni de compromis - este stimularea de reciclare a produselor din material plastic. De exemplu, o populaţie de advocacy, vorbesc despre importanţa de utilizare pachete re asupra ecologiei şi altele asemenea. Se pare că acest lucru se întâmplă deja în New York, unde impozitarea saci în toamna anului 2003 nu a putut intra. Acum funcţionează un program de reciclare citywide.

Ei bine, azi în America în prelucrarea de cădere de numai 5% din saci, şi de 45%, în cel mai bun, este înmormântat în depozitele de deşeuri. În cel mai rău - Vanare în vânt oriunde.

pachet În timp ce autorităţile încearcă să reducă utilizarea de pungi de plastic prin lege, oamenii de ştiinţă sunt în curs de dezvoltare materiale care nu va fără ajutorul de microorganisme pentru a descompune mai repede.

Cu toate acestea, în timp ce preţul de pungi de alternative obţinute în 3-5 ori mai mare. Reducerea costurilor la noile tehnologii, care sunt doar în curs de dezvoltare.

Între timp, susţinătorii o interdicţie totală este în creştere. De exemplu, Kangaroo Island (o insula din sudul Australiei), din ianuarie 2004 pentru a deveni prima insula din lume, fără pungi de plastic - "bag-free" de plastic. Da, Alaska este un proces de eliberare.

În concluzie, câteva întrebări cititori. Tu însuţi eşti gata să abandoneze aceste pungi în numele ecologiei? Dezamagiti daca va ban? Oricum, problema ar trebui să fie abordate - în ce fel: preţurile în creştere şiALOGIA, fac pungi de alte materiale, sau mai bine să-i spun pur si simplu le?

Materialele furnizate de membrana revista Internet (www.membrana.ru) <

Joi, 20 decembrie 2007
Vizualizări: 2708

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
160
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
128
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
235
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
91