ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oraşe din India: UjjainAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Când un oraş Ujjain a fost cunoscut sub numele de Avantika: "Invincible".
Au fost ori, în plus faţă de statutul său de "saptapuri" (una din cele şapte oraşe sfinte), a fost un centru al ştiinţei şi educaţiei, sfinţii mare şi filosofi trăit în ashramurile sale şi vihara, şi studenţi din toată România au venit la el.

Marele poet Kalidasa, unul dintre "bijuteriile nouă instanţei de împăratul Chandragupta Vikramaditya Ujjain descrisă ca" orasul, căzut din cer pentru a aduce cerul să frumusete pământ. " La momentul de viata lui Buddha Avantika era deja un oraş capitală înfloritoare, arheologii spun că aici era un oras deja în secolul VII î.Hr.. După ce la un moment dat nu a avut loc prima meridianul India; carti vechi preamărit frumuseţea Avantiki şi a vorbit despre comerţul ei cu Mesopotamia si Egipt.

A fost nevoie de multe secole, şi acum acest lucru - de obicei oraş prăfuit de provincie, care mii sunt împrăştiate pe întreg continentul. Cu toate acestea - dacă ştii unde să meargă, a fost numit altceva.

Şi noi trebuie să ia în complexul de templu de pe malurile râului shipr sacru.Ujjain este sacru pentru mai multe motive. El - unul dintre "saptapuri; ca Haridwar, el - unul din cele patru locuri de întâlnire pentru Kumbh Mela, ca Varanasi, el - locul uneia dintre dzhotirlingamov 12, înotul în apele shipr aduce acelaşi har care scăldat în Gange; şi, în plus Ujjain - unul de 52 de shaktipitha, locuri de cult din Shakti.


Legende

În Mahabharata, descrie modul în care cei trei frati-Asura - Taraksha, Kamalaksha şi Vidyunmalin - purtat război cu zeii. Aceste demoni trăit în cele trei oraşe care arborează de aur, argint şi fier, iar zeii nu le-ar putea învinge. Zeii Shiva a apelat la ajutorul - numai el a avut destulă putere pentru a depăşi demonii invincibil. Shiva sa dus la echipajul în aer, a atras arcul lui şi am aşteptat un timp îndelungat, până la trei orase va fi pe o singură linie, apoi a emis o flacără săgeţi, şi alte trei oraşe imediat transformat în cenuşă.

Locul de victoria sa a apelat la el, şi el a decis să se stabilească aici cu Parvati, asa Ujjain, ca Varanasi, este unul din locurile de reşedinţă al Domnului Shiva pe pământ.


BISERICI

УДДЖАЙН


Sacru templu de cele mai multe Ujjain - Mahakaleshkar templu dedicat lui Shiva. Este unul din 12 apărut în mod spontan dzhotirlingamov - Lingam Mahakaleshvar.

УДДЖАЙН

Se spune ca Lingam-ul a fost instalat aici de Brahma ca un semn de recunoştinţă pentru faptul că Shiva a salvat universul de otravă de băut, formate în timpul desprinderea a oceanului. Acest templu este situat în partea de sud a oraşului, pe shipr râu.

УДДЖАЙН

Un alt templu sfânt - templu Harsiddhi, construit de împăratul Chandragupta. Acesta este dedicat Mamei Divine sub masca Annapurna, Zeita de Fertilitate.
"Shiva Purana, prevede că locul unde este templu Harsiddhi shaktipithoy, deoarece aici este faptul că a căzut SATI cot.

În Ujjain sunt două temple dedicate zeităţilor a planetelor:
Navagraha - Templul de toate cele nouă planete şi este situat într-o locaţie liniştită pe drumul spre Indore.
Mangalnath - templu, în cazul în care cult Mangaloo (Marte) şi Chandra (Luna). Potrivit Purana Matsya, Ujjain - un loc unde s-au născut. Odată ce vechi geografi meridianul se calculează din Mangalnath templu. Zeitate principale ale acestui templu - Shiva.

Dar miracolele nu sa terminat Ujjaintsya. Nu departe de templu Mahakaleshvar, un perete alb cu bannere verde a râului se ridică un mausoleu sculptat din Saint-Sufi numit Miran DATAR ("Marele vindecător"). Proprietatea de puterea spirituală a sfântului este că rugăciunea în cura mausoleu pentru ispită.

Hazrat Inayat Khan scrie: "Am fost lângă mormântul Mirana DATAR, când a fost adus la vindecarea prinţului de Kerala Vorbind prin gura de spirit Prince's,. Inspiraţie în el, el a implorat:" Nu bate-mă, DATAR. Eu îl voi proteja. Ea-mi place foarte mult. El a mers chiar până aproape de copac, unde am stat "În final, sub o ploaie de lovituri invizibile, spiritul de reculegere şi a părăsit corpul, iar prinţul a căzut înapoi epuizat.."

Vindecarea la mormântul Sf. continuă şi astăzi.

Sursă

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 04 mai 2010 15:08
Vizualizări: 3064

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
418
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
523
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
430