ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Organismul marelui Dalai stânga nepieritoareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/28aug07_lama/p1.jpg 2002-09-11 în datsan Ivolginsky a avut loc deschiderea sarcofag cu cenuşa dashi-Dorjo Itigilova (1852 pina la 1927 de ani) ..

Organismul a fost scos din bumhana - locul de înmormântare în zona Dalai Huhe-Zurhen în prezenţa conducerii şi clerului budiste tradiţionale Sangha din Rusia. Surprinzator a fost faptul că, după 75 de ani de înmormântare a corpului lui Dalai Grand este păstrat într-o stare excelenta - in pozitia de lotus aceeaşi, care a avut Itigilov, atunci când meditezi, moare.

Chiar şi în rândul practicanţilor foarte avansate budiste atinge organism incoruptibil - un eveniment rar, spun reprezentanţii tradiţionale budistă Sangha RossiiTolko mare profesor, care trece, şi poate introduce intr-o stare de meditatie, samadhi, si purifica corpul tau, astfel încât după moarte este stocat. Acest lucru se datorează faptului că procesul de deces - stingere a funcţiilor vitale ale organismului - este sub control conştient. Dar nu fiecare corp poate fi conservat neputrezire, spune ca cea mai veche Buryat Gelek-Balbar Lama. Se poate presupune doar că Hambo Dalai dashi-Dorjo Itigilov a fost medic la nivel mai mare, care a ajuns la reţinerea directă de goliciune - realitate Mare a tuturor fenomenelor. "Din copilarie am auzit de la bătrâni şi rude ale lui Dalai Hambo Itigilova - spune unzad Lama, liderul de lecturi de rugăciune, Bimba Dorje, care serveşte datsan Ivolginsky începând cu anul 1988 (este vorba de Hurumsha - satul care este situat în apropierea fostei Yangazhinskogo datsan unde a servit ca Itigilov - autor) .. - Amintiţi-vă povestea despre modul în care enoriaşii datsan Tsongol abordat Hambo Dalai Itigilova pentru a identifica modul în care un nou loc pentru a construi datsan, astfel cum a fost a fost umplut cu apă în timpul inundaţiilor.

Itigilov indicat loc, spunând că nu este îngropat clopot şi vajra prima Hambo Dalai Damba Dorji Zayaev. Şi acolo a constatat într-adevăr aceste elemente şi a construit ulterior un nou Hilgantuyskogo Dugan (Tsongol) datsan. Credincioşii au Itigilova pentru Hambo Zayaev Lama reincarnare. "Constatată de siguranţă ale trupului său, în conformitate cu testamentul. De fapt, în 1955, un grup de Lamas, în frunte cu Hambo Dalai Lubsan-Nimoy Darmaevym descoperit sarcofagul cu corpul, l-au dus la ordine şi a revenit la bumhan. Cel mai probabil, acest lucru a fost făcut în secret de către autorităţi, şi, desigur, în acei ani nu putea fi vorba de returnare a organismului la datsan. "În mintea mea tot timpul am crezut că actuala generaţie a clerului budist ar trebui sa gasesc din nou sarcofag de Hambo Lama şi verifice starea de trupul său - continuă Bimba Lama Dorje. - Chiar şi în visele mele am văzut cum am deschis sarcofagul, şi chiar mai ferm stabilit în credinţa că, dacă face corp incoruptibil de Hambo Dalai Itigilova obiect de veneratie de credincioşi, acesta va fi cel mai mare binecuvântare. "

Dorjieff găsit un om care ştia despre locul de înmormântare Profesori - bunicul Amgalan Dabaeva, 1914 la naştere. El a văzut Itigilova în viaţă, şi tatăl său, în parte, în 1955, în timpul de deschidere a sarcofag. Bimba Lama şi un grup de credincioşi se întoarse spre Pandito Hambo Dalai Damba Ayusheevu să organizeze săpături. Iar pe 10 septembrie cu un grup de lame şi rudele Hambo Dalai Ayusheyev condus la locul de înmormântare. Cu ajutorul Amgalan bunicul său a fost determinat locul exact al înmormântării. "Raţională minte nostru spune că menţinerea unui sau mai puţin bună stare mai, cadavre nu poate,. Tot la fel au trecut 75 ani după plecarea din Hambo Lama - a spus Damba Ayusheyev. - L-am întrebat pe toţi la un moment crucial să se îndepărteze de sarcofag. Privită el medicale E. Mandarhanov de experţi, şi atunci când anumită perioadă de timp mai târziu, el a confirmat că organismul este în stare de arest, m-am simtit extraordinar de relief şi bucuria de timp. Dar, în acelaşi simţit povara responsabilităţii pentru soarta acestui preţios pentru noiorganism.

În seara de 10 septembrie cu o adunare mare de credincioşi sarcofag a fost găsit în datsan cu onoruri senior ierarh budiste. Sub citirea rugaciunile si sunete de instrumente de ritual, el a fost pus în Divazhin-Duganov, unde pământul aspectul de paradis - pure ale Amitabha Buddha, precum şi mandale mai mare de zeităţi. Excitare, îndoieli, sentimentul de apartenenţă la un eveniment istoric - aceste emoţii experimentat fiecare dintre cei prezenţi la deschiderea sarcofag. Experţii IA Vologdin şi DA Gorin compara fotografia pe durata de viaţă Hambo Dalai D.-D.Itigilova de corp exhumate, îmbrăcaţi în galben terlig, cu încredere şi spune: "Asta este."

Din zori şi până în amurg Divazhin-Duganov Lama şi huvaraki este citit de o rugăciune specială - dodbo Dembrel "-" Lăudat fie iniţierea interdependente "- un text radicale asupra goliciunea tuturor fenomenelor. Centrale spirituală Administrarea Rusia Sangha a decis să facă un sarcofag special de sticlă, să creeze toate condiţiile pentru păstrarea în continuare a relikvii.Otvetstvennym preţioase pentru "Colectia de preţioase Body Maestru" a fost numit unul dintre iniţiatorii principale ale săpăturilor Hambo Dalai D.-D.Itigilova unzad Dalai Ivolginsk Datsan Bimba Dorje. Adorarea corpului, yoghinul poate aduce avantaje importante pentru toţi credincioşii, în funcţie de respectat Gelek-Balbar Lama. Având în vedere că elevii Tszonhavy, fondatorul şcolii Gelukpa (secolul XV), au fost încercări de a păstra profesorilor corp, dar nu toate au fost de succes. Dar Budismul în Buriaţia suficient de norocosi, ei pot asista personal miracol. Marele Maestru a fost capabil la 75 de ani pentru a descoperi trupul său nemuritor privirea dintre adepţii săi, pentru a ne reaminti de nepermanenţă noastre, de nepermanenţă şi moarte, puterea mare de învăţăturile lui Buddha.

/ Articles/28aug07_lama/p2.jpg "Nu am timp pentru a lua"
Date despre biografia douăsprezecea Pandito Hambo Dalai dashi-Dorjo Itigilova precoce lasat orfan, dashi-Dorjo Itigilov adus de bogatul său pentru acele zile Nadmita Batueva în zona Orongo - acum Ivolginsky domeniu. La împlinirea vârstei de 16 ani, a plecat sa studieze in datsan Aninsky Khori Stepa Duma. În acei ani, acest datsan a fost unul dintre cele mai renumite din educaţie de preoti Lama lor. El a petrecut aproape 20 de ani, studiind sanscrita, tibetana limba, logica, filosofie. cunoştinţele lui de Ştiinţe budiste Dasha Dorjo Itigilov perfectat în Tsugolskom şi datsans Aga, şi servite în datsan Tamchinskom - reşedinţă Hambo lui Lama. Cel mai probabil, unul dintre ei şi-a apărat titlul său gabzhi Lama, care corespunde cu titlul de doctor. Revenind la datsan Yangazhinsky în zona Orongo, el a devenit normă întreagă filozofie budista, să ia acest loc a fost foarte dificil şi la onoarea acelaşi timp, pentru că personalul a constat de fapt Dalai guvern.

În 1904 Itigilov numit shireete datsan Lama Yangazhinskogo. 24 03 1911 a fost promovat în rândul candidaţilor zece Pandito Hambo Lama - şef de budişti din estul Siberiei. Diploma de 04.11.1911 Irkutsk Guvernatorul a aprobat rangul de şef suprem al tuturor legenda datsanov.Po budist, la momentul inaugurării Hambo Dalai D.-D. hambinsky Itigilov vossest înainte pe tron, a scos al şaptelea tampoane, olbokov şi a pus-o pe partea de sus a tuturor celorlalte, aşezat pe tron. A fost olbok Pandito Hambo Dalai Eshizhamsueva Danzat-Gav. Înainte de a domniei sale, printre budisti din Europa de Est Siberia a fost un argument vechi cu privire la supremaţie între Hilgantuyskim şi datsans Tamchinskim. Actul Itigilova privite ca un semn că venise pentru a pune capăt unei dispute de lungă durată.

Ulterior, Hambo Lama D.-D. Itigilov angajat pentru a localiza prima Pandito Hambo Dalai Damba Dorji-Zayaev şi chiar, potrivit unor surse, a fost recunoscut de către credincioşii lui degenera Hilgantuyskogo (Tsongol) datsan. În timpul mandatului său ca Hambo Lama, D.-D. Itigilov făcut amplificator marepentru activităţi educative, în special în publicarea literaturii religioase şi laice pentru laici. Pentru munca sa a fost în mod repetat, recompensat cu medalii de la guvernul rus şi guvernatorul din estul Siberiei.

În 1913 Pandito Hambo Dalai invitaţie specială la care au participat la celebrarea a 300 de ani de dinastia Romanov şi consacrarea unui templu budist din capitala a Imperiului rus Sankt Petersburg. Iniţiatorul de construcţie a acestui templu - cunoscut figura budist Agvan Dorzhiev a fost un colaborator apropiat şi aliat Hambo Dalai D-D. Itigilova. În St Petersburg, a avut loc datsan rugăciune solemnă pentru sănătatea şi bunăstarea din dinastia Romanov. După DA-D.Itigilov şi A. Dorjieff a luat fotografii. În fotografie sunt în picioare alături de ei - celebrul orientalist PK Kozlov si sotia sa, celebra oameni de ştiinţă mai târziu Buryat T Zhamtsarano, E.-D.Rinchino, prinţ mongol Handa-Dorji, un calmîcă Printul Tundupov. Ştim, de asemenea că Hambo Itigilov Lama a participat la Congresul obscheburyatskogo II, a avut loc la datsan Gusinoozerskaya în iulie 1917. La sugestia Itigilova Congresul are în vedere un noile regulamente privind clerul Lamaist din estul Siberiei.

Dupa ce sa retras în 1917 din cauza bolii de la postul de Hambo Lama, D.-D. Itigilov făcut mari eforturi pentru a păstra şi de a preveni datsans pogromuri în timpul anilor critici din istoria noastră. Hambo Lama a murit în 1927. Ca o practică budist adevărat, înainte de moartea sa, el a dat instrucţiunile ultima discipolilor săi şi le-am cerut să înceapă citirea de dragul de a se "huga Namshi" o rugăciune specială - pentru urări de bine a persoanei decedate. Elevii nu îndrăznesc să-l rostesc în prezenţa unui trai Maestru. Apoi, el însuşi Dalai Hambo inceput sa recite această rugăciune, care, treptat, a crescut elevii săi. Citirea urări de bine şi într-o stare de meditaţie pe Lumina clară a minţii, el a plecat din această viaţă. Înainte de aceasta, el a lăsat ucenicilor Săi: "Ai venit pentru a vedea şi de ceas corpul meu în 30 de ani."

În poziţia lotus, în care Dalai Hambo a fost în meditaţie, organismul a fost plasat într-un sarcofag şi îngropat în bumhane - mausoleu în zona Huhe-Zurhen în cazul în care le-au îngropat lama celebru. Unul dintre ei, şedinţa în momentul arestării sale în 1938 într-o celulă cu Aghvan Dorjiev, a amintit că, încă din 1921 Itigilov DORZHIEVA a avertizat că în acest moment întors din Mongolia: "Păcat că te-ai întors aici. As vrea sa străinătate. În curând, pentru a începe arestarea lama. Veţi ajunge la ele în mâinile - un nivel de trai, ei nu vor pleca. " Agvan Dorzhiev în răspuns a spus: "Şi de ce nu te duci în străinătate?". Ce Itigilov a răspuns: "Eu nu am timp pentru a lua"

MOSCOVA, 01.12.2003 - rezultatele studiilor Senzaţional organism nepieritoare a lama budist au fost anunţate, miercuri, la Moscova. "Probele prelevate 75 ani după înmormântare, a arătat că pielea ecologică, parul si unghiile a persoanei decedate nu este diferită de viaţă organică", - a spus doctor in stiinte istorice, profesor RGGU Galina Ershov.

Acesta este corpul unui lider religios celebru sub numele de Dasha-Dorjo Itigelov, care a fost sef al budistilor din Rusia 1911 - 1927. Înainte de moartea ei, el a lăsat trupul să iasă din teren, în aproximativ 30 de ani. Din acel moment, exhumare a fost realizat de două ori: în 1955 şi 1973, şi ambele ori se părea că organismul de Hambo Lama nu este supus la putrezire. Acelaşi lucru a fost găsit şi a treia oară în 2002, după care organismul Itigelova decis sa studieze medici. "Lui îndoiţi articulaţiilor, ţesuturilor moi împinge ca o persoană în viaţă, dar după deschiderea cutiei, în care 75 ani odihnit Lama, a existat un inceput dulce", - a spus Yershov.

Potrivit ei, "se contrazice complet ideea că ar trebui să existe un om după 75 de ani de inmormantare." Yershov, de asemenea, remarcat faptul că nici un astfel de fapt nu a fost încă nu numai în istoria budismului, dar şi în istoria omenirii, în general. Organismul lui Dalai decedat timp de doi ani este de aproximativektom cult budişti în Buriaţia. Acesta este situat în Ivolginsky templu Ulan-Ude - templu budist principal din Rusia. Nu a fost, de asemenea, un fragment dintr-un interviu cu şeful actual al Sangha traditionale budiste (comunitate) Rusia Barajele Ayusheeva, care a remarcat faptul că credincioşii de Budism, acest fenomen are credinta chiar mai mult, îndoiesc au eliminat îndoielile, şi a făcut oamenii cred de atei. " Acesta este raportat de Interfax.

/ Articles/28aug07_lama/p3.jpg INAPOI, cum şi OBESCHYAL
Despre minuni în jurul sacru Buryat pentru prima dată, spune nepoata lui Grand-Yanzhima Vasilyeva

Deja doi ani au trecut de atunci, ca un cimitir în Ulan-Ude, dezgropat corpul fostul şef al Rusiei budişti Hambo Dalai Itigelov, care a murit 78 ani în urmă ("KP", a scris despre acest 10.19.2002, 2 şi 4 decembrie 2004) . Apoi, în septembrie 2002, în prezent expert medical, la exhumarea, au fost şocaţi. În Itigelov au fost toate semnele de un organism viu: pielea moale, fără semne de degradare, a rămas în locul nasul, urechile, ochii închişi (globilor oculari în loc, aceasta nu scurgeri), degetele si articulatiile cot mobil. Corpul miroase. Nici un miros şi la această zi. Lam nu a fost culcat, ca o mumie, dar şedea în caseta de cedru în poziţia lotus.

- A murit Itigelov neobişnuit - vorbeşte despre strămoşi său unic Yanzhima Dabaevna. - După ce în 1917 a demisionat din funcţia de şef al budistilor din Rusia, a petrecut zece ani de perfectionare spiritul său. Şi 15-06-1927 adunat discipolii săi, aşezat în poziţia lotus şi a cerut să citesc o rugăciune budistă de "urări de bine pentru a îşi încetează activitatea", care, de obicei, adresată persoanei decedate. Ucenicii au uimit: "De ce ar trebui să citim această rugăciune pentru tine - o viaţă" Apoi a citit el însuşi şi sa oprit respiratia?. Acest surprins chiar şi călugări, dedicat misterele meditaţie "Itigelov. Înainte de a pleca, a zis: Vino la mine în 30 de ani. Uită-te la corpul meu. Şi după 75 ani am venit înapoi "Monahii disinterred Lama în 1957.. Şi văzând că organismul nu este descompus, îngropat din nou. Daca este descompus, apoi de legile budist din organism ar siguranta ars.

În septembrie 2002, Lama şi, de fapt returnate. Acum, el stă într-un caz de sticlă în datsan Ivolginsky (manastire). Ea nu a fost încă putrezire - la temperatura normală a camerei.

- Toate Budiştii cred că Dumnezeu a venit - spune Yanzhima Dabaevna. - Pentru noi este un lucru sfînt. Cu nu-l să se comporte ca o persoană normală. Şi eu încă mai spun: ce drept aveţi, pentru a permite organismului de oameni de ştiinţă?

El a pulsatorie BRAIN
Yanzhima Dabaevna nu numai relativă a sfânt mare, dar directorul creat în 2002, Institutul Pandito Hambo Dalai Itigelov, al căror scop - de a păstra moştenirea lui Dumnezeu înviat. Şi ca un lider, ea a considerat că este adecvat pentru a înregistra fenomenul ştiinţific, dar nu dezvăluie în organism. Ei au colectat de păr, care a scăzut de la Dalai cap, pielea otshelushivshuyusya şi sostrigli patru miligrame de unghii cu picioarele. Aceste probe au fost permis să exploreze şeful departamentului de identificare al Centrului rus Medicină Legală Ministerului Sănătăţii Viktor Zviagina şi profesor de la Universitatea de Stat din Rusia umanitar Galina Ershovoy. Rezultatele a uimit expertii sine: o analiză spectrală nu a evidenţiat în ţesuturile organice ale corpului nu este nimic care le diferenţiază de ţesuturi de o persoană în viaţă!

- Este la fel ca noi suntem cu tine, numai ochii lui au fost închise, - mă convinge stră-nepoata Itigelov.
Profesorul Yershov, de exemplu, se ating mainile lui, senzaţie de căldură lor. Un călugăr, care la însoţit Ershov, atunci când a scos pălăria Itigelov, îşi şterse sudoarea de pe frunte () şi! Şters mâna pe Ershovoy cu cuvintele: "Învăţătorule, scăldat în sudoare ..." Femeia a fost socata. Există chiar şi martori care susţin că Dalai deschis ochii.

Se pare că organele interne sunt intacte, spun expertii. Asta e numai sânge din tren oţel lichidleobraznoy. Dar este, ceea ce nu ar trebui să fie un om care a murit în urmă cu 78 ani. Un foarte bine cunoscut manual de terapeut Alex Azheev, care supervizeaza organismul începând cu anul 2002, chiar şi ei într-un mod groped speciale pulsaţie a creierului. Potrivit lui, în care trăiesc emisfera cauză creier 3-4 "vârf" într-un minut, în timp ce încă Itigelov - 1 minut.

- Un fenomen unic, care nu are analogii în lume, desigur, nu ofere oamenilor de ştiinţă restul - plânge Yanzhima Dabaevna. - Şi ei, după ce a stabilit deja că celulele vii au avut, a decis să examineze corpul chiar mai departe: pentru a educa şi de a face tomografie cu raze X. Itigelov aceleaşi, lăsând în testamentul său, pentru o anchetă a corpului său nu a dat seama. Iar noi, budiştii, ascultă cuvântul profesorului. Prin urmare, 3.1.2005 oficial toate experimentele pe Itigelov cauza "închise.

- Dar de ce nu se permite să efectueze o cercetare care poate fi confirmată doar minune?

- Itigelov - nu o expozitie pentru experimente. Şi nu avem de a dovedi ceva: ştim că el este în viaţă.

Stetoscop la pieptul meu Aplicarea
- Piele de Dalai-a lungul timpului, nu de cotitură negru?

- Nu. Uneori chiar devine tverdenkaya. 4 noiembrie anul trecut ne-am atins profesor Ershovoy faţa lui - a fost foarte moale şi netedă. Şi după un timp a călit. Medicul Alex Azheev explică luarea procesele loc în interiorul oricărui organism viu. Există un astfel de termen "spălătorese mâini. Când mâinile sunt în mod constant în apă, acestea ar trebui să se umfle în care acestea se contracta. Este soldurile organismul, astfel încât să nu lase umezeala din mine. Acelaşi efect pe Itigelov: greutatea sa merge în sus şi apoi scade.

- Tu l-au şi se cântăreşte?

- Da. Acesta cântăreşte o medie de 41 de kg, dar, ocazional, pierde în greutate sau câştigurile pe kilogram.

- O inima de lucrări?

- Nu-i spune. Stetoscop la piept nu au aplicat.

- Ei spun că organismul ar putea fi conservate prin sare, care a fost îngropat.

- Noi încă nu ştiu cine şi când turnat sare într-o cutie de cedru cu un Lama. Nu faptul - că acest lucru a fost făcut în ziua înmormântării. În plus, sare în unele locuri a provocat un prejudiciu de pielea lui - uscate.

MAN, atinge luminarea
- Yanzhima Dabaevna, şi cum vă explicaţi corpul nestricate de varul tau?

- El a fost capabil să obţină o stare de care el a scris un faimos calugar budist Bogdo Zonhavy în cartea sa, "Lăudat fie interdependente origine", chiar şi în secolul al XV. Un Itigelov a scris un comentariu la această carte - modul de a realiza practic această condiţie neobişnuite, care, în terminologia noastră se numeşte "cavitaţie". Şi probresti puteri supranaturale.

- Ce poseda abilitatile paranormale Lama?

- De exemplu, conform rapoartelor oficiale ale poliţiei conservate, Itigelov o dată pe un cal călare pe suprafaţa lacului alb (acum cunoscut ca sulfat), ambele pe un drum pietruit. Aş putea muta instantaneu: De îndată ce uşa închisă în spatele lui, aşa că imediat s-au dovedit o milă depărtare, într-un punct de cotitură.

- Şi cum a ajuns acest "gol"?

- Am pus această întrebare şeful actual de budiste Hambo Lama Ayusheevu. El a răspuns: "Dacă ştiam cum să o faci, atunci nu aş fi în această lume de suferinţă."

/ Articles/28aug07_lama/p4.jpg Transmigrarea sufletelor?
Dar există un alt mister. Budiştii cred că a doua venire a Itigelov datorită faptului că el a suferit o reîncarnare - pentru transmigrarea sufletelor. Ca şi, în Itigelov mutat în sufletul primul sef al bisericii budiste Pandito Hambo Lama Zayaev, fondator al budismului în Rusia.

- Suntem convinşi acest număr de interesant - continuă povestea Yanzhima. - Zayaev sa născut în 1702. El a trăit exact 75 ani şi a murit în 1777. Dar atunci când veţi părăsi această viaţă, el a spus ucenicilor Săi: voi reveni la tine. Şi în 1852, exact (!) Peste 75 de ani, sa născut Hambo Lama Itigelov. De asemenea, el a trăit 75 anilasandu-ne cu cuvintele "Mă voi întoarce la tine, după 75 de ani. Ca rezultat, de patru ori repetat acest număr mistic - 75 de ani.

- Strămoşii dumneavoastră mai mult de douăzeci de ani studiind farmacologie, medicină tibetană. Poate că el a inventat un elixir al nemuririi?

- Dacă ar fi fost doar atât de uşor, mulţi lama au fost capabili de a folosi această reţetă.

- Cum te simţi atunci când trec strămoşul lor?

- Este ca si cum ai intra-o cameră întunecată şi brusc simţi că există cineva acolo - cald, plin de viaţă, se simt.

De şapte ori pe an, un concediu mare budist, la Itigelov cozi imense. Aceste zile, în 2005: 24.04, 23.05 şi 10.07.1927 septembrie, 24 octombrie, 26 noiembrie şi 29 ianuarie 2006. organism nepieritoare a vizitat deja mai mult de 70.000 de credincioşi. Unele în momentul de cult se simt chiar atingerea lui.

/ Articles/28aug07_lama/p5.jpg - Suntem o agitare, - explică Vasil'eva, - că, lăsându-va lui, Itigelov ştia - prin decenii de corpul său rămâne nestricate.
Komsomolskaia Pravda "- www.kp.ru

Bow la nepieritoare "organism"
În 2005 existau doar 7 zile, atunci când credincioşii să se închine organism "nemuritor" Hambo Lama Itigelov. A doua zi - 8 februarie, de Anul Nou pe calendarul lunar.

Intre timp, Institutul Hambo Lama continuă să studieze în valoare a patrimoniului din cele mai proeminent lider al Bisericii budiste interzis. Fenomenul Itigelov investigate nu numai în termeni religioşi, dar, de asemenea, în domeniul ştiinţei naturale. Şi acolo sunt mai multe întrebări decât răspunsuri, după mai mult de cercetare, oamenii de stiinta au recunoscut că nu sunt în măsură să explice fenomenul "organism incoruptibil" numeroase teste doar complica situaţia. Despre asta, ce concluzii a ajuns la Moscova, oameni de ştiinţă eminenţi, la o întâlnire cu jurnaliştii a spus reprezentanţii Sangha budiste tradiţionale şi Institutul de Hambo Lama Itigelov.

Director al Institutului de Hambo Dalai Itigelov Yanzhima Vasiliev a explicat că este acum probelor de ţesut de studiu "organism incoruptibil" metoda de rezonanţă nucleară, şi pe această studiul ştiinţific al fenomenului Itigelov încheiat. Oamenii de stiinta nu au putut explica la ghicitoare a clerului budist, al cărui cadavru a fost exhumate din pământ după 75 ani de la înmormântare. Acestea au fost în unanimitate în una singura: fenomenul Itigelov această senzaţie, nu numai în istoria budismului, dar, de asemenea, omenirea în general. Gestionat de Departament de identificare a centrului de cercetare medico-legale Rusă Ministerul Sănătăţii, profesorul Victor Zvyagin. El a spus că studiile indică faptul că organismul de Hambo Dalai îndeplineşte corpul uman, care a murit 12 ore în urmă, în acelaşi timp, atunci când unul dintre oamenii de ştiinţă au venit la el, ea a simţit în mod clar de o parte fierbinte.

Zvyagin şi colegii săi cu permisiunea clerului budist a studiat mostre de ţesut "organism incoruptibil": parul care a scăzut de la cap Lama, fulgi de piele si se taie unghiilor. Acestea au fost comparate cu eşantioane de persoane care trăiesc, inclusiv el însuşi profesor Zvyagina. Ca urmare, sa ajuns la concluzia că structura de proteine nu este spartă, corespunde o persoană în viaţă. Uimit şi rezultatele studiului de compoziţia chimică a corpului. Oamenii de stiinta nu au putut explica faptul că sumele Itigelov absent sau neglijabil de elemente chimice.

Organismul de Hambo Dalai Itigelov doi ani este un obiect de cult din budişti în Buriaţia, Rusia, lumea. Este datsan Ivolginsky, în interior, fără echipament special, intr-un sarcofag de sticlă, care, probabil, protejează împotriva prafului, ca din timp în timp. El nu este supus organismul lui Lama - nicio modificare timp de 2 ani. Aproape întotdeauna unele profesorul său şef Bimbo Lama. După ceva timp, in functie de sezon, el a schimbat hainele, şi de acel moment articulaţiilor devină mai mobile. Bimbo Dalai remarcat că, atunci când schimbă de la corpul de profesor vine de parfumare.

Lama vorbesc despre multe miracole care apar în jurul Dragotsennog "a corpului. " Inclusiv despre cure de magie de oameni care au reuşit să vadă Hambo Lama Itigelov.

În acest an, Sangha a solicitat numai 7 zile atunci când el ar putea cult corpul său, cel mai apropiat - Anul Nou pe calendarul lunar.

I. Petonova Vesti-Buriaţia

Marţi, 28 august 2007
Vizualizări: 4520

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
68
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
164
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
62
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
111