ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

OZN Secret Files: Ministerul ApărăriiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În Marea Britanie în legătură cu publicul ridicat de interes în continuă obiectul OZN va fi publicat de top-secret informaţii despre sute de întâlniri cu obiecte zburătoare neidentificate.

Ministerul Apărării va publica documente care 160 au fost depozitate la Arhivele Nationale din Kew. Primele documente vor fi declasificate în primăvara anului 2008, precum şi publicarea tuturor documentelor este de aşteptat să ia 3 ani.
Încă de la începuturile sale, proiectul OZN-uri în anii 1950, Ministerul britanic al Apărării a primit rapoarte pe mai mult de 10 mii OZN observarea.

După investigaţii de către experţi au fost în imposibilitatea de a explica aproximativ 5% din incidente. Potrivit lui Nick Pope, care a condus proiectul OZN Ministerului Apărării în 1991-1994, unele dovezi de întâlniri cu OZN-uri "merită încredere ridicat.

Din momentul plecării sale din funcţie în conducerea Ministerului de apărare şi securitate al apărării, el a decis să vorbească public despre faptul că problema de obiecte zburătoare neidentificate nu sunt respectate relatie serioasa.

El a spus că el şi echipa sa irosit inutil de timp, pe furnizarea de documente ca răspuns la întrebările mass-media sau organizaţiilor publice cu privire la legea privind libertatea de informare, în loc de martorii noi incidente credibile.

Se presupune că Ministerul Apărării a decis să publice documentele, deoarece pe acest subiect, el primeşte cereri mai mult decât oricare alta.

Papa a subliniat că, deşi la început el a considerat scepticism OZN-uri, acces la materiale clasificate şi o anchetă de mai multe episoade - în principiu, atunci când un OZN a fost observat de poliţie sau militare - s-au schimbat părerea lui.
Într-un incident, martorii au văzut "o ambarcaţiune de mare triunghiulară, de la care terenul sa scufundat un fascicul ingust de lumina. Navei eliberate de joasă frecvenţă zbârnâitor sunet şi a fost survolează baza RAF Cosford în West Midlands, precum şi asupra bazei de Shawbury în Shropshire, în 1993.

Cu altă ocazie, la bazele Bentwaters şi Woodbridge din Suffolk, în decembrie 1980, angajaţii de avioane militare britanice trimis să investigheze presupusa accident de avion, după o pădure din apropiere au fost observate luminos se aprinde intermitent. În pădure, găsite pe o unitate de picioare, ca un Lunii, modulul de speriat ciudat caractere trei ca mărci. Apoi, el a zburat.

În dimineaţa următoare, urme din care a plecat pe teren, au fost testate Geiger - nivelurile de radiaţie nu a depăşit norma de 10 ori.
Cu toate acestea, Ministerul Apărării nu încearcă să identifice astfel de obiecte zburătoare, până când nu primeşte o dovadă că spaţiul aerian "din Regatul Unit au fost încălcate ca urmare a activităţii ilegale de aer sau ostile."

Când, la începutul acestui an, guvernul francez a deschis toate documentele de pe OZN-uri, site-ul dedicat acestei prăbuşit, în imposibilitatea de a rezista la afluxul de vizitatori, dornici de a avea acces la informaţii.

Potrivit Papei, el aşteaptă un focar similare de interes în ziare britanice, care, prezice el, pentru a vorbi sens, în unele dintre sceptici.
"Oricare ar fi oameni mai cred despre OZN-uri, acest lucru este lucrari incitante, şi ele indică modul în Ministerul Apărării este investighează acest mister pentru aproape 60 de ani, dar nu poate găsi răspuns", - a spus el.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării a confirmat că documentele va publica anul viitor. "Această temă a fost întotdeauna de un interes considerabil", - a spus ea.

Eyslinn Simpson
http://inopressa.ru/telegraph/2007/12/25/12:08:45/nlo

Miercuri, 09 ianuarie 2008
Vizualizări: 3172

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
65
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
160
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
61
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
109