ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Pămîntul» — o practică ciudatăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Forumuri de pe internet au găsit menţionează o practică ciudată. Trupa a merge în pădure. Unul sapă o gaură în full-length şi minciuni. Restul este acoperit de către aceasta şi acoperite cu pământ. În acest om de stat este un timp pentru a bate monoton de tobe. Rezultatul - halucinaţii şi de iluminare. Cineva nu poate sta sedeet şi apoi tratate pentru o lungă perioadă de timp. Cineva, dimpotrivă, este mai adecvat. Ei spun că, dacă această experienţă, atunci nimic în viaţă nu este înfricoşător.

Actul descris în mod repetat, dar nu explică - de ce o faci? În cazul în care a făcut practica de "pământ"? Ce simbolizează acest ritual că oferă oamenilor? Ce fel de extreme psihologice, de ce "samozahoroneniya instinct" este mai puternică decât instinctul de autoconservare?

"Acelaşi efect poate fi obţinut în cazul în care un experiment de izolare faţă de percepţie senzorială: se pune într-o coajă rigide care nu se pot deplasa, - spune un susţinător al samozahoroneniya practică. - La mâinile de mănuşi de uzură chiar şi degetele nu se ating între ele. Pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât oamenii nu poate rezista. Dacă nu prind momentul statele de graniţă, atunci când aveţi nevoie pentru a opri, atunci poti sa te duci nebun. Apropo, unele dintre aceste caracteristici utilizate în zombi inginerie. Consecinţele sunt ireversibile.

Oamenii care practică magia, pentru partea cea mai samozahoranivayutsya să se protejeze prin Pământ de la un anumit impact negativ. Se crede că Pământul - o viaţă, conştient fiind, capabilă să blocheze negativ. În cazul în care implică o schimbare in constiinta, susţinătorii de practica - înseamnă că o persoană face un pas din motiv pentru adevărata înţelegere ", care este o minunata realizare si o realizare mare. Că un astfel de stat care solicită şamani, intrând într-o transă. În timp ce o astfel de schimbare ", departe de minte" nu sa întâmplat - este doar un joc magic în şamanismul.

"Samozahoronenie asociate cu ritualul de tranziţie, atunci când simbolic" mica moarte "este necesară pentru a crea ceva prin noul ei, - spune unul dintre forumuri, o fata pe nume" Altele ". - O parte importantă a ceremoniei live pe drepturile fenomen exercitarea tuturor acestor proceduri care deţin mort. Pentru el, în acest moment ar trebui să fie tratate ca Methven, întrista, pentru a aranja o înmormântare, purta un arc negru la imagine ... Cum ar fi o persoană care se ingroapa, luând în concediu din trecutul vieţii sale, şi se ridică din mormânt să-data, si inca un lucru - cum ...».

În termeni generali, ceea ce înseamnă că persoanele care se confruntă cu moartea psihologică, apoi devine altcineva. Se simte ca un copil, au lasat doar uter. Aceleaşi simptome: un sentiment de înstrăinare de lume, apoi - de adaptare şi de creştere ...

"Funerar - un efect psihologic imens - susţine, în acelasi forum o morgă. - Trucul este ca oamenii se luptă cu frica de moarte, în general, şi cu frica de moartea sa, în special, şi de teamă perebaryvaet (sau nu!). În acelaşi timp, el părea să fie la graniţa dintre viaţă şi moarte înainte de sfârşitul ritual - aude ceea ce se întâmplă în cazul în care există viaţă, şi consideră că acolo, unde este, nu se întâmplă nimic. Lui ieşire din mormânt "- renaşterea, o re-evaluare, de viaţă, frica ... Omul este singur cu el însuşi - este, de asemenea, foarte important. El a pasi peste pragul, este mort din lume şi se întoarce la viaţă. Aceasta este o psiho-mistice proces complex de transformare ...».

Unii dintre sprijinitorii samozahoroneniya spune că "dacă îngrijite în mod corespunzător, randamentul nu este atât de dificil." Alţii citează expresia: "Uneori, ele vin înapoi şi ne reamintesc că se poate întâmpla nimic. Toate converg pe ideea ca se arunca cu capul "în groapă" - acest lucru nu este nebunie, dar operaţiunile de curăţare, calmant, meditaţie ... Şi totuşi, nu lasă gândit de defectare a tuturor acestor explicaţii.
R> Aceasta este versiunea noastră de samozahoroneniya sursa de practici. Dorinţa de a "pământ" nu este altceva decât o manifestare a dorinţei omului instinctivă de deces, pe care a numit Sigmund Freud. Este ciudat faptul că această putere se mută oamenii din hobby-urile lor varietate de activităţi extreme - de la paraşutism la alpinism. Este sarind de la o înălţime mare nu-i dă posibilitatea de a experimenta toate că se confruntă cu îngropat în pământ, nu este mai aproape de moarte, la o distanţă periculos de aproape?

În viaţa publică, căutarea omului de auto-distrugere se manifestă, în special, în tot felul de doctrine socialiste, care a apărut în antichitate şi a fost însoţit omenirea a lungul istoriei sale. Această idee a fost propusă prima filozof-disident sovietic Igor Shafarevich. În opinia sa, distrugerea de religie, de familie, cultura, individualităţii umane, proprietate privata si de stat - toate au fost lupta pentru utopic de toate vârstele - şi este o manifestare de instinctul morţii.

Desigur, ne referim la socialism şi marxism în forma sa pură, unii teoreticieni au formulat. Shafarevich oferit să furnizeze situaţia final atunci când revoluţia socialistă mondială ar câştiga peste tot. Nu este acest lucru ar duce la dispariţia omenirii? Pentru numărul mare de starea de spirit doctrine socialiste de moarte şi distrugere a lumii este doar şi a fost întotdeauna motivaţia principală interne. Toate pauza, o noua lume să desfiinţeze legile de caritate, se spală pe mâini în sânge de duşmani - toate aceste sloganuri invocate socialiştii şi în Evul Mediu şi în timpurile moderne.

Desigur, este dificil să ne imaginăm că ideea de moarte poate fi atractiv. Cu toate acestea, este confirmat de mulţi filosofi celebru şi psihologi. Asta e ceea ce îl pune Shafarevich: "Ideea de deces al omenirii ... rezoneaza în psihicul uman. Se excita si atrage oameni, desi cu o intensitate diferite, în funcţie de natura de vârstă şi de identitate a omului ... Dorinţa de auto-distrugere poate fi considerată ca un element de psihologie a omenirii. Socialismul - este un aspect al dorinţa omenirii de a distruge de sine, şi este - "ultimul secret al socialismului."

Revista "prezicător"
http://baza.md/index.php?newsid=381

Sâmbătă, 24 ianuarie 2009
Vizualizări: 3329

Citiţi de asemenea

Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
26
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
61
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
75
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
155