ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Paradisul ceresc (Cetatea Sfântă sau Noul Ierusalim) a fost fotografiat în 1993 de telescopul spaţial Hubble?

În 1994, un cercetător a reuşit să facă rost de o fotografie top-secret realizată de către Telescopul Spaţial NASA Hubble şi care se presupune că ar reprezenta Paradisul! Revista “Weekly World News” a fost prima care a reuşit să publice imaginea şi să realizeze un reportaj despre descoperirea Dr. Masson şi, în ciuda descoperirii mass-mediei, NASA a refuzat să confirme existenţa acestei imagini.

Iată articolul de pe 8 februarie 1994 publicat în revista mai sus menţionată:

“Chiar după câteva zile după ce astronauţii au reparat Telescopul Spaţial Hubble la mijlocul lui decembrie 1993, lentilele sale gigantice s-au concentrat pe o aglomeraţie de stele de la marginea Universului şi au reuşit fotografierea Paradisului! Cel puţin aceasta este părerea dr. Marcia Masson, care ar fi citat opinia unor cercetători din interiorul NASA, după ce au vizionat sutele de fotografii ce au fost primite la Centrul Spaţial Goddard la 26 decembrie 1993. Aceste imagini prezintă clar un gigant oraş alb care pluteşte în întunecimea spaţiului. Şi NASA crede, conform aceluiaşi expert, că nu poate fi prezentă viaţa, ce nu poate exista într-un spaţiu plin de gheaţă şi lipsit de atmosferă.

NASA и Обитель Бога

“Aceasta este dovada pe care o aşteptam”, a spus dr. Masson reporterilor. “Printr-un enorm noroc, NASA a îndreptat Telescopul Hubble către locul potrivit şi la timpul potrivit, pentru a capta aceste imagini. Eu nu sunt un om prea religios, dar n-am nicio îndoială că cineva sau ceva a influenţat decizia de a îndrepta telescopul spre acea zonă a spaţiului. A fost cineva sau chiar însuşi Dumnezeu? Ţinând cont de vastitatea Universului şi de toate locurile în care NASA ar fi putut îndrepta telescopul, acesta reprezintă un caz care merită studiat”.

Purtătorii de cuvânt al NASA au refuzat să comenteze aceste declaraţii, şi, în ciuda acestei tăceri oficiale, surse din interiorul agenţiei au declarat că NASA a descoperit ceva ce a schimbat viitorul omenirii. Ei au confirmat, de asemenea, că preşedintele Bill Clinton şi vicepreşedintele Al Gore s-au interesat personal de aceste fotografii.

NASA и Обитель Бога

Dr. Masson a mai adăugat: “După câte am înţeles eu, primele imagini recepţionate nu reprezentau altceva decât o explozie caleidoscopică de culoare şi lumină. Odată ce au fost făcute primele reglaje, iar imagini clarificate, analiştii NASA nu le venea a crede ochilor. După ce au verificat toate datele, ei au ajuns la concluzia că imaginile erau autentice. Totodată, ei cred că acest oraş plutitor nu ar putea fi plin de viaţă, aşa cum cunoaştem noi viaţa. Singura concluzie logică este aceea că oraşul este locuit de sufletele celor morţi. Aşa cum unul din sursele noastre a declarat: ‘Am aflat unde locuieşte Dumnezeu'”.

S-a mai zvonit că agenţia spaţială americană a înmânat aceste fotografii papei Ioan Paul al II-lea, dar Vaticanul nici nu a negat şi nici nu a confirmat această informaţie”.

 

Sursa: cuvera.me

Vineri, 09 octombrie 2015
Vizualizări: 5390

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
120
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
47
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
77
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
123