ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Paraziţi.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Toţi medicii, indiferent de ceea ce de specialitate din care fac parte, trebuie să recunoască faptul că pe baza dovezilor practicile pathologicoanatomic, 90% post-mortems sunt teeming cu viermi mari, protozoarelor şi organisme unicelulare.

Nu este un secret faptul că astmul este de multe ori natura parazitare: cauza boli de ficat este un parazit - noroc.

Nu este un secret ca diabetul, în unele cazuri are rădăcinile parazitare (noroc de bovine).

Nu este nici un secret faptul că eczeme şi psoriazis - o boală asociată cu lipsa de siliciu, care absorb de paraziţi care sa stabilit în corpul uman.

Nu este nici un secret faptul că impulsiona dezvoltarea de boli inflamatorii ale articulaţiilor sunt adesea paraziţi.

Nu este un secret faptul că cele mai simple multicelulare paraziţi unică afectează corpul copilului în uter şi a le combate imposibil să se utilizeze orice antibiotice, sau de iradiere, sau intervenţii chirurgicale.

Paraziţii care cauzează alergii ale corpului uman, pentru a reduce rezistenţa la boli infecţioase, creând o predispoziţie la bolile cronice, precum si pentru a reduce eficacitatea vaccinării.

Poţi fi un sef "de mai mult de 2000 de specii de paraziţi, de la cele mai mici microorganisme la viermi metru. Paraziţi vii nu doar in rect - acestea pot fi găsite în aproape orice parte a corpului: plamani, ficat, muschi, articulatii, stomac, esofag, creier, sânge, piele şi chiar cu ochii.

Oamenii, nestiutoare de pericolele care decurg anevoios bolilor parazitare, nu sunt conştienţi de faptul că animalele de companie sunt purtatorii natural al unui număr mare de paraziţi, pe care le împrăştie peste tot în casă şi găzduieşte infecta. Este de obicei, nu face orice măsuri speciale pentru a preveni răspândirea de paraziţi sau iau măsuri nu sunt suficiente.

Din păcate, boli infecţioase moderne nu pot explora pe deplin persoana folosind metodele tradiţionale de diagnosticare. Fiecare medicul prescrie medicamente diferite, care sunt de multe ori nu pot să facă faţă cauza bolii, ci doar "goana" simptomele ei au fost adânc în interiorul corpului.

Principalele simptome ale prezenţei de paraziţi sunt:
• tulburări intestinale şi de stomac,
• depresie,
• Încălcări de greutate şi metabolism,
• dureri în articulaţii şi de muşchi,
• oboseală cronică
• defecţiune a sistemului imunitar,
• alergie, anemie,
• sensibilitate crescută la schimbările de vreme,
• cutanate,
• scrîşnirea dinţilor,
• tulburări de somn
• inflamaţie, negii, granulom, etc

Deja în spitale de maternitate, femeile şi nou-născuţii infectaţi cu stafilococ, chlamydia, trichomonads şi alte infecţii. În funcţie de frecvenţa de rezonanţă de diagnosticare, dăunătorilor infestat 97% din populaţie, în special de rata ridicată a infecţiei cu ascarids, oxiuri, şi toate tipurile de viermi bandă. infecţii fungice infecta aproximativ 25% din populaţie.

Conform datelor din diferite regiuni ale Rusiei, 70% dintre pacienţii intervievaţi infectate cu Toxoplasma - paraziti mici care trăiesc în creier. Acest paraziţi intracelulare care distrug celulele creierului, precum şi trăiesc în organele interne, muşchii şi ganglionii limfatici. Infecţia apare de la pisici, câini, păsări, şi prin laptele animalelor de fermă. Atunci când sarcina este infectat şi a viitorului copil, ca placenta femeile infectate nu sunt în măsură să se ocupe cu toxoplasm penetrare.

Iar acesta este doar un exemplu de efectele nocive ale paraziţi. În viaţă, oamenii în contact cu o mulţime de microorganisme malware, le infectate. S-ar părea că dezvoltă o cale de urmat - avem de a pune sus cu acest neinvitat de proximitate ", care reduce calitatea vieţii greu sovremennogdrepturi. Dar ştiinţa de astăzi este pregătit să propună un nou mod eficient de a scăpa de boli.

http://www.antiparazit.ru/

Marţi, 22 ianuarie 2008
Vizualizări: 3042

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
290
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
166
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
280
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
112