ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pasionati de pelerinaj din VagayaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Scrierea ochii şi un zâmbet pe faţa lui - această femeie a fost scos în evidenţă din mulţime. Şi în oraşul nostru în cazul în care este, eu pur şi simplu nu ştiu. Şi vorbesc siberian confirmă faptul că Galina Komarova nu de la Konstantinovka. Şi le-a adus aici din Tyumen solare "(altfel extremitatea sa, unde verile sunt doar câteva luni pe an, ea nu are nume), nu prin accident. Galina adună G. din întreaga lume lor de origine, de a le returna ancestrale satul lor de Vahan regiunea Tyumen şi crearea unui trib de decontare.

Galina ea zece ani în urmă a fost un om de afaceri de succes în Tyumen. Totul părea a fi normale - bunastarea financiara, un sot, doi copii. Dar înţelegerea familia nu a fost. Apoi a venit boala ... Şi a venit ca o şansă pentru săptămâna atelier de părinţi şi doi adolescenţi şi tulburat, în cazul în care detaliile au fost discutate posibilităţile de îmbunătăţire a situaţiei în familie, şi cel mai important - sunt soluţii. Fiecare dintre participanţi au luat o anumită cale, şi Galina, ştiind că ea este din sat, este obligată să găsească un loc pentru eco-decontare. Prin urmare, a inceput totul. Rotunde, filate pe conferinţe şi seminarii ale ONG-urilor. Experienţa acumulată, cunoştinţe. Mai ales memorabil Congresul Educatiei din cetateni ai lumii, care a avut loc în satul Chernogolovka, în apropiere de Moscova. De a întâlni oameni unic (de exemplu, cum ar fi conceptualiste ştiinţă Talgat Akbashev, profesor Baalbek). Şi mai multe şi mai conştienţi de faptul că viaţa în cadrul acordului, în acord cu natura - este. Sora Valentin a fost surprins să afle că ea este în căutarea de ceva - nimic de mult pentru a găsi, aşa cum există satul natal al Vahan, ei bine, nimic de eco-sat? Am renuntat doar de afaceri, un oraş mare, a luat familia şi sa stabilit în Wagga. Şi administraţia satului mers imediat pentru a răspunde (de ce nu ajuta, pentru că satul moarte) - a dat un contract de închiriere de 30 de acri de a înfiinţa publice organizării sale "Laboratorul Life" Renaşterea ". Adică a reveni la naştere, originile sale şi rădăcini.

Dar, înainte de care a fost primul proiect, pe care le puse în aplicare cu ajutorul "laborator" şi Administraţia Tyumen, finanţat de 50 de mii de ruble, care a fost numit "Terenuri şi şcoală. Ei au ramas in tabara Wagga cu adolescenti dificile. Au fost profesionişti, familii şi copii din Urali, în Siberia şi Kazahstan. Desigur, practic tot ce a fost construit pe entuziasmul, banii nu erau de ajuns, a trebuit să "plăti" în sine. Acesta a fost prototipul mosia familiei de viitor.

Apoi, folosind experienţa comunităţii "Est" pentru skautovskih Camping (Tineret învaţă tineri), a scris, a primit finanţare municipale regulate 22300 ruble petrecut pe râul Tura zece corturi cu parintii zeci de trei ani şi copiii de la Ufa, azbest, Ekaterinburg.

Principiul de organizare a lor este simplu: în cazul în care numele - acolo si du-te! Poate de aceea se simte mai Galina pelerin decât un asistent social. Dar principalul lucru de deplasare - pentru a separa grâul de neghină şi pentru a obţine experienţă şi informaţii cu privire la casele de rudenie. Trebuie să spun că mişcarea de a stabili astfel de aşezări a câştigat o putere extraordinară în Rusia. Acestea există deja în aproape fiecare regiune şi se bazează în mare măsură privind perspectivele dat în Maigret cartea "Anastasia", Roerich, şi exerciţii similare.

Galina G. studierea activitatea taberelor de sănătate - "firul vietii" de la Omsk pe râul Tara, în "Şcoala de Schimbării" în Urali, de tineret a comunităţii mondiale în Altai, chiar şi un absolvent al Academiei din Moscova de stat şi de gestionare Municipal pe lîngă Preşedintele privind programul de "management de mediu, organizarea şi dezvoltarea de case de rudenie. Aceasta este inclusă în proiectul "Siberia-Planet", şi ea a devenit un reprezentant plin de sine stătătoare a Centrului siberian pentru proiecte Eurasia. În acest an, ea a vizitat Organizaţiei Internaţionale a Eco-Village din Sankt-Petersburg, şi planurile de a participa la viaţa culturală şi peExpediţia azovatelnoy "Teren - Gradina casele oamenilor" ancestrală a Baikal şi Altai.

Potrivit ei, în astfel de comunităţi este o sinteză a tuturor artelor şi religii. Şi în viitor, aceste aşezări va fi peste tot. Aşa cum se spune, "unde a fost născut - există şi că este adecvat ...

Acum, după punerea în aplicare a trei proiecte, organizarea sa într-o echipă solidară, care se spune, este de finanţare şi de lucru privind subvenţiile. Ea poate merge în condiţii de siguranţă, care transportă sufletul.

Dar acum un tampit puse faţă în faţă o altă problemă - nu scrie proiecte şi de a combina rădăcini ancestrale, să caute şi să recupereze copac de rudenie. El merge, ca şi acum, la rude, explică, lumineaza. Acesta a adus la eveniment, chiar mama lui, un mijlocitor ortodox care sa născut în regiunea Tambov. Împreună au participat la seminarul "Dansul sălbatice, în cazul în care o oră trebuia să danseze cu ochii închişi. latihan gratuit dans cantat impreuna aproximativ 350 de persoane. Împreună cu mama lui au vazut ca energia de mulţi oameni vin împreună şi organismul însuşi începe să danseze. Am fost angajat şi izoterapiey - desen toate că, în minte, desigur, pictura Zen.

În casa ei în Wagga, unde a fost de aşteptare pentru soţul ei şi fiul, acum deplin acord. De alcool complet abandonat nu doar familia ei, dar jumătate de asemenea bun din sat. Este un exemplu a ceea ce o relatie nu este important de bunăstare, şi dragoste. Apropo, familia de Galina traieste acum doar din cauza apartamente în Tyumen. Deşi costul minim, dar principalul lucru - întruchiparea de idei aşezări tribale - suficient.

Desigur, în timpul acestor ani, Galina G. sine sa schimbat foarte mult. După cum spune ea, a fost de a face lucruri simple: nu mai spune "nu", au aruncat să mănânce carne (în acelaşi timp, acesta economiseşte bani pe excursii), dousing cu apă rece, de a lua o bathhouse rus.

Acest lucru a ajutat sa uiti de medicamente şi medici. Dar în 2001, ca ea nu a vrut să-şi amintească, Galina pus onkodiagnoz şi pregătit pentru o intervenţie chirurgicală. Dar viaţa de pelerini recăpătat treptat energia ei pierdut. Ea crede că ne guvernează stresul nostru, astfel încât în această informaţie saturat lumea de a modifica, extinde constiinta lor. După toate, planeta în sine este în schimbare, astfel încât trebuie să se schimbe şi noi. Dar cel mai important, în conformitate cu Galina - toate de a face cu dragoste. Deoarece atunci nu este bun de energie care dă viaţă şi sănătate.

Acesta este un medicament important în situaţia actuală în cazul în care spitalul nu ajută, dar aduna numai bani de la oameni.

Chiar exemplu de "inregistrari live" Helena Roerich, Galina în mod regulat un jurnal.

Ca Konstantinovka, in acest oras este a treia oară. Potrivit acesteia, cu excepţia surorii sale, care locuieşte aici, cu fratele său numele asociate Kostiantînivka si fiul sau - Constantin. Ea ştie că "constanta" - coerenţa - în numele oraşului nostru nu este întâmplător, tot ceea ce avem - şi stabilitatea şi prosperitatea.
V. Borisov.
konstantinovka.com.ua


Marţi, 30 iunie 2009
Vizualizări: 1776

Citiţi de asemenea

Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
26
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
61
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
74
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
155