ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Păstraţi natura! — Nu face achiziţii inutileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mai mult, odată ce sa scris că locuitorii din ţările dezvoltate emit cantităţi mari de deşeuri, încă adecvate pentru consum. Deci, unii americani produc anual aproximativ 245 milioane de tone de deşeuri. Alimentar, care merge direct la cosul de gunoi poate hrăni jumătate din Africa.

Cred că mulţi dintre noi fac cumpărături la supermarket-uri, a recrutat o mulţime de lucruri inutile, în loc de stomacul nostru sa transformat într-un sac de gunoi.

Institutul brazilian organizarea Akatu a decis într-un mod special pentru a atrage atenţia publicului la exces atunci când face achiziţii în supermarketuri.

Organizaţia a lansat un fluturaş de promovare, similare cu cele care sunt tipărite supermarketuri. Aceste broşuri sunt descrise ciufulit produse cu preţuri (pentru a creşte click pe imagine). Autorul aceste postere - Mihail Alexandrov.

Implicarea acestor postere - nu cumpara mai mult de ceea ce aveţi nevoie în acest moment, deoarece 1 / 3 din toate produsele care aţi achiziţionat, ca urmare se dovedeşte a fi o groapa de gunoi.


Cumpărături

Deci, ce reguli de urmat, economisi bani, dar pentru un singur lucru şi a mediului. Iată câteva reguli de bază.

1. În supermarket, nu ar trebui să meargă foame. Cu stomacul gol, probabil tastat din greşeală o mulţime de inutile.

2. Înainte de călătorie pentru cumpărături, să facă o listă a ceea ce aveţi nevoie, şi atunci când achiziţiile sovereshenii respectaţi cu stricteţe această listă.

3. Nu luaţi o gramada de bani. Luaţi numai suma pe care doriţi să plece la supermarket.

4. La intrarea la supermarket ia un coş, în loc de camioane. În cazul în care un coş mic, luaţi două. Nu ar fi tentaţia de puţin să cheltui banii.

5. Încearcă să nu ia copiii. Copii nu-mi pasă aveţi ceva să împrumute.

6. Nu "klyuyte" pe Insigne "reducere" pe preţurile punctate si publicitate cascadorii altele. Cumpara doar ceea ce aveti nevoie.

7. Amintiţi-vă că toate aceste produse şi lucrurile vor fi astăzi şi mâine, o lună şi un an mai târziu. În orice moment, dacă doriţi să poată apela pentru ei şi a cumpăra. Un deficit acut lasat mult in urma.

8. Luaţi întotdeauna primirea de acasă şi te uiţi la ea cu atenţie, că aţi achiziţionat şi de cât de mult. Intreaba-te ceea ce nu poate lua. Data viitoare când pas pe aceeaşi greblă.

9. Încercaţi să meargă în supermarket acelaşi. După un timp, veţi şti exact ceea ce se află în cazul în care. Ca urmare, va face rapid achiziţii şi se lasă la magazin. Amintiţi-vă de supermarket - un loc periculos pentru portofel. Încercaţi să ţineţi-l cât mai repede posibil.

10. Alege momentul potrivit pentru a vizita la supermarket. Încercaţi să mergeţi la magazin atunci când aveţi perioadă limitată de timp (înainte de începerea lucrărilor, înainte de a merge la cinema, etc.)

11. Încurajaţi-vă să cred că supermarket magazin numai la cele mai multe ori a alerga în el atunci când este necesar, cu o melochovkoy de buzunar (10 - 100 ruble) şi cumpăra una, aveţi nevoie la lucru pe moment, sau produs (de exemplu: o bucată de pâine).

priroda.su

Vineri, 31 iulie 2009
Vizualizări: 3051

Citiţi de asemenea

Cel mai groaznic lucru pentru o persoană este să te transformi într-o persoană care doarme cu ochii deschiși: să priveșt...
32
Copilul urmărește cum bunica scrie o scrisoare și întreabă:- Scrii despre mine:Bunica se oprește din scris, zîmbește și ...
55
Mult timp a trebuit să urmez un  tratament pentru disfuncția glandei tiroide. M-am tratat în diferite moduri, am ...
173
Mulți oameni pentru a acoperi gardul aleg o soluție simplă - plantează de-a lungul acestuia thuja sau plante cățărătoa...
214