ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Paul McCartney — legenda Beatles pe Linda şi vegetarianismulAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Cu toate Linda se simtă confortabil, şi aceasta se datorează bunătatea ei. Am fost îngrijorat de faptul că ei un caracter neobişnuit de oameni nu înţeleg. Dar am început să obţineţi un teanc de scrisori şi a dat seama că oamenii o iubesc! Ea nu a vrut să facă ceva ce nu contează. Când a dat seama că ea ar putea salva animalele, ea a deschis propria ei producţia de alimente vegetariene.

Pot vorbi ore în şir despre Linda, şi cred că în cele mai bune de azi, ce putem face este de a deveni vegetarian. Linda ne-a adus la acest lucru şi vom continua lucrările sale remarcabile. Vom continua să producă cărţi pe alimente vegetariene, nu vom lasa torta ieşi.

După moartea lui Linda, în 1998, am sugerat că oamenii fac donaţii pentru cercetarea cancerului şi animale, dar cel mai bun omagiu pe care le pot face pentru ei să devină vegetarieni.

Ştiu că "PETA" (organizatia "Oameni pentru tratamentul etic al animalelor) a făcut o treabă de mare, încât oamenii nu dau bani pentru a experimenta pe animale, şi eu sunt, de asemenea, spre deosebire de cercetare de origine animală.

Am vazut un program care au aratat ca pisicile şi câinii care au fost rupte coloanei vertebrale. Comentator a spus: "Aceste animale au patru picioare, şi avem două şi nu putem trage, ca rezultat al lor de ucidere orice informaţii utile pentru ei înşişi." A fost atât de ciudat. În crima are nici un sens. argumente medicale nu sunt coerente. Şi chiar dacă a făcut-o, mai avem încă nici un drept de a ucide alte creaturi.

Pentru unii motiv, credem că sunt mult mai bine decât animalele, dar nu sunt sigur. Spun oamenii: "Ne-au luat sub control a tuturor animalelor, suntem învingători în orice luptă între specii, cu excepţia nu putem fi milostiv?"

Cred că este timp pentru a fi un fel.

Am fost mult timp indiferenţi faţă de soarta animalelor. Când am fost un adolescent, el a trebuit să merg în armată, am fost frica, m-am gândit: "Eu nu pot ucide pe nimeni, am realizat că trebuie să înveţe să ucidă. Şi am început să meargă în pădure şi ucid broaşte. Linda a fost îngrozit de această poveste. M-am gândit că, dacă nu pot omori o broasca, acesta nu va un soldat. Când m-am dat seama că atitudinea rău pentru animale, apoi brusc se întrebă: "Ce fac?" Acesta a fost un moment cheie, şi am decis să aibă serviciu de pădure sau nu, dar am sfârşit. Am dat seama că era nebunie, şi a cerut iertare de la toate broaştele.

Mai târziu, când am fost în Beatles, am avut un câine minunat Martha. I-am scris cantecul "Marta, draga mea." John Lennon, amuzat, urmărind schimbările în mine, când am petrecut timp cu un câine care este în mod constant săriţi pe mine.

Intotdeauna am iubit animalele, dar îmi era frică să le iubesc prea mult. Am fost ca agricultorilor "copiilor o, ei sunt obişnuiţi să vaca Denzi vechi, dar odată ce li se spune că va trimite la piaţă, este legea vietii. Imi pare rau pentru agricultorii care nu doresc să înţeleagă ce se întâmplă de fapt.

Pentru mulţi ani, în principal angajate în probleme de animale Linda, dar am acţionat întotdeauna împreună.

Avem de educare a copiilor lor, spunându-le de ce au încetat, să mănânce carne. Am spus: "Acesta este un pui viu, el are o inimă." Heather a fost 6 ani si ea a fost obişnuiţi cu carne, dar Maria a fost inca mici, asa ca a fost mai uşor. Stella si James - vegetarieni născut, au compasiune, ei sunt un fel de a altcuiva de viaţă.

Unul din momentul decisiv a fost atunci când am privit oaie în domeniu şi a dat seama că nu am putut manca carne. Un alt întâmplat în timp ce de pescuit, atunci când am prins un peşte. Ştiam că privarea viaţa ei, şi nu vreau sa-l omoare. Am lansat de peşte în apă. M-am oprit mănâncă peşte.

Un alt moment de definire a fost atunci când am fost de conducere un camion plin de pui, astfel încâtlor, pene lipit din celule. Ei au fost atât de frumos ca Linda a luat o câteva fotografii. După camion transformat pe o fermă mare, şi am realizat brusc că să se întâmple.

Nu-mi e dor de bucate din carne, deşi mi-e dor de miros de slănină, dar niciodată nu am avut de a nu atinge, pentru că ştiu cum se face. Când mă uit la slănină, văd un porc, mic prieten, deci nu pot mânca.

Cred că, în viitor, McDonald's, de asemenea, va trece la alimente vegetariene, apoi vine un timp foarte frumos! Vegetarianismul rezolvă atât de multe probleme în acelaşi timp: ecologie, foamete, cruzime. Acest lucru este bun şi partea spirituală şi pentru persoana! Aşa că haideţi să facem asta! Linda a avut dreptate: vegetarianism - este singura idee mare pentru secolul nostru.

Am înţeles că lupta împotriva cruzimii este o luptă lungă şi grea, şi am înţeles cât de greu este oameni inteligenti cu inima buna. Cred că toţi ne întrebăm pe noi înşine, aşa cum am fost atras în ea? Nu am vrut să ştii! Dar lampa este deja arde în inimile noastre, şi nu o putem opri!

Suntem pe drumul cel bun. Cred că avem nevoie pentru a respira profund şi cere binecuvântarea. Binecuvântări să crească în spirit. Miliarde de animale sunt ucise în fiecare an destul de necugetat. Acum, mai mult ca niciodată. Ma gandesc la el, disperare. Dar disperată de a fi aruncat deoparte, pentru că acum nu sunt vegetarieni mai mult ca niciodată, şi le puteţi alătura.

Sursă

Vineri, 12 martie 2010
Vizualizări: 2336

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
28
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
19
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
304
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
276