ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru a lucra ca o sarbatoareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În timpul crizei din lume conservate încă vis de locuri de muncă
Autoritatea de Turism din Australia câteva săptămâni în urmă a anunţat un post vacant, "insula paradis supraveghetor". Câştigători ai concursului, se va învârti şase luni într-un tropicale Eden, pentru 9000 de dolari pe lună. Această propunere a fost vazuta ca o gluma inadecvat. Nu e de mirare - în şomaj total de curte. Între timp, lumea este plina de plătit şi profesii extrem de simple, care pot doar să viseze.

Peste 18 ani, cunostinte bune de limba engleza, abilitati de comunicare, capacitatea de a înota, inclusiv scuba diving şi ţevi, precum şi dorinţa de a încerca ceva nou şi dragoste de aventura. Nu, acest lucru nu este un portret din media turistice-scafandri. O persoană care posedă toate aceste calităţi, are toate sansele de a deveni proprietarul temporar al insulei tropicale Hamilton - unul din cele frumoase Whitsunday Islands. Cu condiţia ca până la 22.02, el va trimite film de prezentare său, care vă va spune de ce locul de muncă merită să-l ia.

Din Califul timp de o oră, care este de şase luni, cere nimic de la toate: sa cunoasca istoria din insulele din Marea Bariera Reef, au o experienţă anual de cel puţin similare vag mesajele mod regulat pentru a hranei peştilor să se ocupe de poştă o dată pe săptămână pentru a face un nou record în videodnevnike şi normal blog-ul, precum şi imagini din cartier. Timp de sase luni, punerea în aplicare a tuturor acestor, sincer, nu taxe împovărătoare norocos primi 150 de mii de dolari australieni (103 mii dolari SUA).

"Prea frumos să fie adevărat" - a răspuns imediat utilizatorii de Internet suspecte. Cu toate acestea, după cum arată practica, lumea a apărut periodic şi nu este neobişnuit de locuri de muncă atât. De exemplu, de mai mulţi ani în urmă, în aceeaşi Australia a oferit un ideal parte-doar.

"AIC Compania încheie tranzacţii cu mai mulţi parteneri străini, dar în acest moment avem birouri în Rusia şi SUA. Acum ajungem multe comenzi din Australia, aşa că suntem în căutarea pentru agenţii de a lucra la distanţă acolo. Clientii nostri sunt de gând să plătească pentru servicii numai prin anumite bănci. Birouri în Australia se va deschide în ţară după o perioadă de timp. Şi pentru a începe lucrul cu clientii, chiar acum, avem nevoie de un cont în aceste bănci "- a descris situaţia Andrew Kolobanoff, directorul de publicitate al agenţilor de AIC singura companie care a trebuit să deschidă un cont în numele dumneavoastră, trimiteţi detalii AIC şi aşteptaţi pentru transferul de bani. După ce pe contul ajunge suma de 2-3 mii de dolari australieni, titularul de cont calm ridica un comision de 10%, şi a trimis echilibrul prin Western Union.

Cu toate acestea, astfel de acţiuni ar putea fi interpretată ambiguu prin lege, care, desigur, a redus atractivitatea locului vacant. Dar exemple de lăcomie a câştigat moralitate în poveste este plin de ...

Vacant visele opus deschis în aprilie anul trecut, din nou în Australia. Bani pentru candidaţii care nu au fost o prioritate. Principalul lucru - o oportunitate de a arăta OFF, în special bărbaţi and în special de femei este acelaşi. Faptul că filiala locala a Durex căutare concurenţii companie de top in lucrarea "Condom Tester". Fiecare produse selectate special ale companiei au fost emise în valoare de $ 50. Tot ce a fost necesară de la persoana - onest şi destul de descriu ca contraceptivele de testare. Ca un bonus pentru cel mai activ participant în cadrul companiei promite 850 dolari.

Un alt lucru perfect asociate cu slăbiciunile umane, a propus recent în Regatul Unit. 88 de ani veteran de Jack Hammond, după trecerea la un azil de bătrâni aflat că el nu are nici o pentru a merge la pub. Apoi fiul său sa oferit să plătească 7 lire sterline (14 dolari) pe oră, plus costul de băuturibărbaţi decente, care de mai multe ori pe saptamana va fi de acord să fie prieteni potabilă domn în vârstă. Candidaţi au fost atât de multe că selectarea lor a trebuit să organizeze acest eveniment. Ca urmare, au fost doi castigatori: un bucatar de 78 de ani, un pensionar Trevor Pu de la Southampton şi 58 de ani, fostul medic Rozenvin Henry. Acum, puţin norocoşi oameni vechi nu sunt donate domnul Hammond a companiei pentru o halbă de robust.

Dar cele mai multe posturi vacante incantatoare a fost deschis de mai mulţi ani în urmă, în Franţa. Lucrări în sens literal nu bate minciuna. Institutul de Medicina din Toulouse Space a oferit 10,7 mii de dolari pentru trei luni, în minciună. Adevărul este că în timpul călătoriei spatiu din cauza lipsei de modificări gravitatea circulaţia sângelui, atrofie musculară şi scăderea densităţii osoase. Şi în bedrest "" pentru a studia mai uşor influenţa acestor factori asupra organismului uman.

Ruşi cu privire la tipul de înregistrare "Leneşul profesională" în registrul de lucru pot doar să viseze. Asta nu îi împiedică să susţină, la care avem de a trăi bine. Aici sunt doar un ideal câteva, în conformitate cu cetăţenii din Rusia, posturi vacante:

: 1. "Nu este vazut inca un singur angajat al bisericii, care suferă de malnutriţie. Serviciul de praf - hainele de lucru, raţiile şi titlul.
2. "Preşedintele Federaţiei Ruse".
3. "Eu sunt - la o agenţie de căsătorie mari în suburbiile din Paris şi a se vedea prin fereastra mulţi kilometri de toate femeile garnitură până să mă vadă pentru o consultare. Femeile-mi spui despre certurile lor, dar eu le dau recomandări de specialitate. Femeile, cu mâinile îndoite, implorandu-mă să nu le arunce în viitor (ca Tată), şi a plecat pe masa de abur gratar de pui. Gleb Pavlovsky, secretara mea. "
4. "Cel mai bun pentru mine să lucrez - Leopard interne, îmblânzi în casa de Stat Condoleezza Rice. Punerea cap de pisică inteligentă în poala ei, mi-ar fi ascultat povestea ei despre o lume multipolară, în linişte şi colibri. Şi ea a folosit pentru a-mi spui despre Fâşia Gaza şi de ceaţă peste Tbilisi. Ne-am plimbat în parc, ca două Panther gratioase uitam Euronews şi să fie difuzate cu mingea la domiciliu.

Anna Semionova
chaskor.ru

Sâmbătă, 21 februarie 2009
Vizualizări: 2075

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
105
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
99
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
115
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
364