ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru prevenirea gripei, ar trebui să mănânce mai mult peşte şi supă fierbinteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În legătură cu răspândirea de gripă şi răceală polonez oferă sfaturi despre cum nutriţionişti să mănânce dreptul în timpul iernii rece, astfel încât să nu se lăsa infecţii şi răceli.

Potrivit experţilor de la Institutul de Nutritie, este necesar să se renunţe la consumul de carne / grăsime în special / sau cel puţin pentru ao reduce şi creşterea parts dieta sa de zi cu zi de peşte. Peşte, în schimb, trebuie să conţină o mulţime de, utile de grăsime pentru organism. Nu foarte bine cu somon, macrou sau halibut.

În sezonul rece necesită o mulţime de grăsime corporală, care sunt necesare şi să satisfacă feluri de mâncare de peşte. În plus, este recomandat în fiecare zi să mănânce o supa fierbinte gros de legume proaspete şi rădăcinoase, sau ureche aceeaşi. Pentru suplimentare "încălzire" a corpului poate aroma mâncăruri calde de cald condimente diverse, precum ardei, chili si ceai cu ghimbir şi cardamom.

Pentru prevenirea gripei la o dieta de zi cu zi, trebuie să introduceţi o ceapă şi usturoi în stare proaspătă, în calitate de antibiotice naturale. Mai ales ceapa rosie buna, care este mai puţin iritant mucoasei gura si stomac, dar are aceleaşi proprietăţi antibacteriene ca o ceapa galben ordinare.

În special vitamina C importante, care consolidează tonul a corpului şi îmbunătăţeşte imunitatea. Lui mult în lamaie, portocale, şi varza de obicei.

Este mai bine să mănânci mai multe ori pe zi, dar treptat, decât de două ori pe zi, pentru a se ghiftui saţietate.

O astfel de dieta, convins medicii polonezi, desigur, nu oferă protecţie absolută împotriva gripei, dar reduce şansele de a le bolnav şi în cazul în care contaminarea a avut loc, facilitează cursul bolii.

AMI-tass.ru

Luni, 09 februarie 2009
Vizualizări: 2384

Citiţi de asemenea

Schimbarea bruscă a climei a schimbat indicatorii de temperatură, chiar dacă Pămîntul se află acum  cel mai departe...
39
"Un hectar de pădure de cedru, în timpul zilei, produce aproximativ 30 kg de substanțe volatile organice cu proprietăț...
38
În adresa redacției Noi.md a parvenit o cerere din partea companiei S.R.L. „Solomon Construct” cu privire la dezmințirea...
38
Acesta nu este photoshop. Copacul-curcubeu de eucalipt are într-adevăr o scoarță multicoloră. Cînd se maturizează, el ca...
115