ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Perne cu ierburiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mirosul de relaxează ierburi, face somnul mai profund. Recent, am colectat diferite asemenea ierburi şi flori pentru a face o perna cu un miros plăcut pentru mine.

Dar am adus iarbă, aşa cum am a veni vizavi un articol de ziar
"AIF" despre beneficiile de perne pe bază de plante. Aici este.


Fiind în ţară, să fie sigur de utilizat ca un mijloc de îmbunătăţire a aromatice perne speciale umplute cu ierburi. Puteţi face cu uşurinţă le din plante de grădină.

Face este un pic. În primul rând, coase perne putin din satin sau pânză de bumbac de marimea 15515sm, apoi completaţi lor de pre-asamblate şi ierburi uscate sau amestecuri ale acestora şi incizii coase. Pentru a evita prea rapidă intemperiilor de mirosuri şi de amestecare-le împreună, deţin fiecare dintre voi face perne aromatice într-o pungă de plastic separat (sac trebuie să fie suficient de densa).
Tampoane parfumate adesea umple cu lavanda iarbă. Aroma de lavandă ajută la reducerea tensiunii arteriale, ajuta cu migrene, elimină din starea de depresie, salvează de insomnie, oferind o scădere rapidă a adormit şi a dormi bine. perna aromatice umplute cu iarbă, levantica, aveţi nevoie pentru a pune sub perna lor obişnuite, astfel încât acesta era lângă colţul din fata ta.

Când hipertensiune arterială I şi II stepenipodushechkoy util de a folosi nu numai la culcare, dar în timpul zilei. În acest caz, pad-tampon ar trebui să flori de des întâlnite în grădină ca un gazon sau trifoi buruienilor.

Pernă cu iarbă, menta poate ajuta cu oboseală, oboseală fizică şi psihică, spasme ale vaselor cerebrale, şi acestea provoacă dureri de cap, elibera tensiunea nervoasa. Prin urmare, acesta poate fi utilizat nu doar pentru a dormi, dar doar atunci când stabilesc să se odihnească.
Perna cu iarba de lamaie, balsam de lamaie ajuta cu tensiune nervoasă, dureri de cap, hipertensiune arterială, serdtsebienii.Ee recomandat dacă aveţi de curse de presiune. Acest lucru este important mai ales pentru persoanele meteosensitivity.

Pernă, cu un amestec de ierburi balsam de lamaie, flori meadowsweet (Filipendulae) ca soiuri horticole, şi ulmariae nativ, precum şi petale de trandafir sau a crescut ca solduri este necesară în statele nevrotic.

Perna cu frunze de liliac, colectate după înflorire, este afişat în partea boli.Dlya capul liliacul faţă de pernă de frunze se poate face mai mult - 20x20 sau chiar 25h25sm.

Posusje iarba, busuioc şi se amestecă cu iarbă, coriandru. Pernă cu un astfel de amestec este utilă în boli ale tractului respirator superior: tuse, bronşită, pneumonie şi chiar tuberculoză. În cazul în care aroma va respira un pacient cu răceli, ar fi mai uşor să respiri.

Dina BALYASOVA, Ph.D., un biolog şi chimist, plante medicinale's Guild


http://www.rassvet.dn.ua/publ/3-1-0-27

Luni, 21 iulie 2008
Vizualizări: 6394

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
225
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
201
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
219
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
572