ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pet food: Produse alimentare moartea născut!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

aruncat miliarde de dolari industriei promite să ciclu de re-ambalarea produselor alimentare pentru animalele de companie "şi echilibrat, dieta complet", în fapt, ciclul de re produse sunt potrivite numai pentru gunoi poate intr-o zona protejata.

CE Tăcerea CAT Boris.

pet food Reclama a asigurat că casă de sănătate pentru a alimenta ei "formulă ştiinţifică" hrană pentru animale "valoarea nutriţională ridicată." O companie de publicitate, în anumite convenit să declarat că ea însăşi un pionier în producerea de alimente pentru câini ... sanie în Alaska! Cu toate acestea, ea nu este singura: toate acuzaţiile sunt false de publicitate de la început până la sfârşit. În plus, un activist canadian pentru Animal Ann Martin, în articolul său "Adevărul despre câini şi pisici" îşi propune să adauge un element mai mult pe ambalajul hranei pentru animale: craniu şi oase. Cine, în afară de aceste companii ar putea argumenta că, de exemplu, mănâncă o pisica o pisica este normală şi bună pentru pisici?

DRY şi dăunătoare.

Baza de furaje uscate "proteină vegetală" constă în prelucrarea deşeurilor inutile de grâu, soia, coji de orez, cojile de arahide şi resturile similare, toate acestea este prezentat ca fiind "reciclabil". 'Acest produs nu este doar goale de conţinut, ci şi dăunătoare, deoarece aceasta a adăugat produs "reprocesare" carne şi oase.

Timp de mulţi ani în care apar simptome comune în animale care se hrănesc cu hrană uscată diaree, flatulenţă, lipsit de strălucire părului, greaţă frecvente, boli de rinichi şi obsesiv zgarieturi.

Dr. Belfield (SUA, autor al "Cat mai sănătoase" şi "Cum de a avea un câine sănătos") la întrebarea: "Ce alimente comerciale îmi recomandaţi?" Răspunsuri "Nu".

Dr. Belfield poate avea încredere, pentru că atunci când el a fost un inspector sanitar-veterinar, acesta este denaturat (înainte de scoaterea din abator), rămâne de descompunere trichlorophenols animale şi creozot. Ambele aceste substanţe sunt extrem de toxice şi periculoase. Tratate astfel carcasele au fost prelucrate în făină din carne şi oase pentru hrana animalelor de fermă.

"Jurnalului American de Cercetare Veterinară explică faptul că produsele re-prelucrare carne şi oase folosit ca o" sursă de proteine şi alţi nutrienţi pentru animale de companie dieta.

Viaţa după moarte.

Materia primă pentru producţia de produse alimentare completă şi echilibrată ", este de sute de mii de murdare, prost şi mort pisici şi câini, precum şi capul şi inutilizabile pentru alte rămâne de vaci, oi, porci şi cai.

Când F. Mayr, jurnalist astăzi Baltimore (septembrie 1999) a vizitat fabrica de la un ciclu repetitiv în Baltimore, el a fost în stare de şoc. În ziua aceea, el a văzut în cuve pentru organismele de prelucrare, printre alte parti ale corpului împrăştiate creaturi neidentificate încărcate câini morţi, pisici, ratoni, etc Totul a fost îngrămădite într-un morman de TVA parfumat de par si a dintilor si fecale. În căldură şi duhoarea grămadă dintre cei morţi animalele monstruos par să trăiască viaţa lor: milioane de muşte roiesc peste ei, şi zboară larve stârnit literalmente carcasei.

Anterior, ziarul San Francisco Chronicle (februarie, 1990) a publicat o anchetă asupra modului în gât terifiant multitudine de boli şi paraziţi sdohshie câini şi pisici sunt transformate în produse din carne şi oase pentru hrana pentru animale, animale de companie.

CHIMIE DE IUBIRE.

Dead animale (materii prime) sunt însoţite de un meniu de componente. Pesticide şi insecticide (de exemplu DDT şi DDD), doar o parte din "ingredientele". În plus, deoarece materiile prime se încadrează în scopuri de TVA al gulere protivobloshinymi în must pătrunde piretroizi. Există, de asemenea antibiotice de la okolevshih de boli de bovine, intreaga lista de hormoni utilizate în creşterea vitelor şi conţinutul transgenice din stomacul lor.

Acest ceai este şi metale grele, carne de fault, pui şi peşte provin de la supermarket-uri în tăvi de plastic şi învelite în podeaetilenă. Timp de a disloca sute de mii de pachete, nr. Doar nimeni nu deschide pungi de plastic, care sunt livrate de la Veterinari izdohshih animalelor, de altfel, nimeni nu verifică faptul că nu există de fapt!

ambalarea şi Chlorvinyl palet adaugă la dieta "echilibrat" de dioxină. Amintiţi-vă Dr. Belfield, adăparea descompunere rămâne de animale înainte de scoaterea din trichlorophenols abator? Studiile (în special, K. Schultz, Germania de Vest în 1957) a arătat că factorul tehnic hloraknogennym trichlorophenol este de 2, 3, 7, 8 tetra cloro-dibenzo paradioksin (TCDD), sau pur şi simplu dioxină. Dioxine otrava total, care are capacitatea de a se dizolvă în grăsimi animale şi nu descompus de acizi şi baze, chiar şi atunci când fiert.

Massachusetts Institute of Technology de cercetare atrage atenţia asupra faptului că eutanasiei (acalmie) pisici şi câini de sodiu intra fenobarbital, apoi, că organismele nu se descompun, pentobarbitap. Dar chiar şi în 1985, "Jurnalului American de Cercetare Veterinară desfăşurat propria investigaţie în mod regulat fabrica de re-ciclu de sodiu şi a constatat fenobarbital şi pentobarbitap nu numai în materia" prime ", dar, de asemenea, ... produsului final.

În plus, pentru a obţine în cele din urmă "formulă ştiinţifică" în hrana pentru animale se adaugă la stabilizatori multe cancerigene pentru protecţia împotriva râncezirea, şi alte efecte adverse asociate cu procesarea a căzut. Stabilizatori mai frecvente VNA (butilhidroxianisol, E-320) şi VNT (hidroxitoluen butilat, E-321), această boală cauza ficatului şi rinichilor, sau de calciu izoaskorbinat (isoascorbate de calciu, E-318) pentru utilizarea neautorizata, ci pentru că este adesea ascunse în primele două.

MIGA pe hârtie.

În fiecare an, numai în SUA 286 companii linişte eliminate de peste 12,5 milioane de tone de animale moarte, grăsimi şi deşeuri de carne. Necrophiliac otrăvuri produs miros şi privează vinde bucurie, in ignoranta lor de consum.

Utilizării pisicilor şi a câinilor pentru a alimenta câinii şi pisicile sunt permise, dar nu şi publicitate, şi a permis de export către toate ţările lumii, inclusiv în Rusia. Sami companii de prelucrare apel produsul lor este diferit, esenţa care acest lucru nu schimbă, deoarece deşeurile, astfel cum nici un nume, şi a deşeurilor va rămâne.

J. Morrice, Profesor, Facultatea de Medicină Veterinară Farmacologie, Davis (CA) a spus că "orice improprii alimentare destinate consumului uman, foarte bine sterilizate, şi, prin urmare, nu există nimeni mirosul va fi trecut." Ce biochimist Stanley B. Prusiner (laureatului Premiului Nobel 1997) a declarat: "Personalităţi care fac astfel de declaraţii nu ştiu nimic despre carne sau ştiu destul, dar reprezintă interesele companiilor interesate."

În lume există mulţi profesionişti de difuzare, că nu există nicio distincţie între proteine naturale si proteine desfigurat reciclate. Ei susţin că toate aceste produse constau din aceleaşi elemente chimice. Aproape toate dintre ele, fără ezitare pronunţa nume lungi de compuşi organici şi chiar trage din memorie, aşa cum se pare, de exemplu, ADN-ul cu o listă de ceea ce şi cât de mult este. Poate că ei au dreptate. Derutaţi de un singur lucru: nicăieri şi niciodată unul dintre ei a creat un ADN de viaţă. Ce este complexitatea?

Până în prezent, nici o atenţie adecvată a fost de fapt: lista de medicamente care intră cu material "prime" în spate pentru reciclare, are mai mult de trei pagini. Unul dintre experţi, citiţi un rezumat al articolului, a declarat că aproape toate dintre acestea sunt descompuse prin tratament termic. Desigur, nimeni nu susţine. Dar pentru a răspunde la care pot fi născut în "compot" de produse de descreştere a acestor preparate la o temperatură de 130 ° C, desigur, nu ar putea.

Prin urmare, doar o concluzie: dacă aveţi de sănătate scumpe de animalele de companie să încerce să le furaje naturale, deşi simplă, furaje!

/ Rassvet.dn.ua

Sâmbătă, 21 noiembrie 2009
Vizualizări: 3336

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
262
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
157
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
269
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
109