ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

pietre Mister IkiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


uman istoria antică, care acoperă mai multe mii de perioada preliterate de istorie, la această zi rămâne, în esenţă, terra incognita. Numai în manuale sau lucrări de revizuire, în cazul în care câteva pagini, pot fi plasate în toată această perioadă a istoriei lumii, el apare ca o imagine clară şi coerentă suficient. Dar "un tablou" nu este atât de dificil. Şi mai mult în această imagine "pur şi simplu, cu atât mai uşor se încadrează în cadrul paradigme ştiinţifice existente.

Dar, până în prezent, s-au acumulat suma uriaşă de dovezi arheologice, care, în sensul literal al cuvântului "nu urca în orice domeniu de aplicare", dacă este vorba de teoria existente de dezvoltare umană. Dar cercetarea academică şi eficientă este o tehnici simple, cum ar trunchia pur şi simplu "incomod" de informaţii.

Când vorbesc despre artefact antic este mai uşor să declare doar un fals, o taxă susţinută de numele de mai multe autorităţi ştiinţifice. Atunci când această tehnică pentru un motiv oarecare nu reuşeşte, utilizaţi metoda a doua - boicot. Cu alte cuvinte, comunitatea ştiinţifică ignoră pur şi simplu prezenţa faptelor arheologice, nu explicabile din punct de vedere al teoriilor existente sau contrar acestora.

Dar în timp ce comunitatea ştiinţifică, uneori, devine într-o anumită situaţie, intitulat "Dar elefant este ceea ce eu nu am observat." Iar una dintre cele elefanţilor "în domeniul dovezile arheologice este o colecţie de pietre gravate de un oraş mic de peruvian Ica.

Mai întâi de toate, trebuie să existe iniţial accente corecte. Stiinta oficiala consideră această colecţie un fals, deoarece imaginile de pe pietre Iki contrare adoptate astăzi, conceptul de evoluţia umană. Adică bază pentru acuzaţiile de falsificare a faptelor este un argument tradiţional pentru ştiinţă - "aceasta nu poate fi, deoarece nu poate fi niciodată." Dar aceasta ignoră complet faptul că această colecţie este un fapt arheologic. Aceste pietre sunt lucrate manual, acestea se găsesc în pământ, ei au un anumit antichitate (unele pietre au fost descoperite in situ, în pre-Spaniolă morminte). Pentru a dovedi moderne originea lor (de exemplu, pentru a dovedi frauda) afirmaţiile doar nu sunt suficiente.

În plus, plasarea corectă a accente şi include o mai mult timp. Ştiinţa este o parte a activităţii sociale a oricărei societăţi moderne, un om de stiinta este un membru al societăţii. Practic, orice ţară democratică modernă de astăzi fixe constituţional juridice principiu fundamental - prezumţia de nevinovăţie. Aderarea la acest principiu în domeniul ştiinţei, ca şi în alte domenii ale vieţii, trebuie să fie protejată prin Constituţie. În consecinţă, cu privire la istoria noastră, dacă o persoană (grup) săpat de la sol o serie de artefacte, aceasta nu este obligată să demonstreze autenticitatea sa. Aceste piese sunt dovezile arheologice şi ar trebui să fie considerate relevante ştiinţă, care este arheologie. Este realizat, prezumţia de nevinovăţie "în acest domeniu de activitate umană. Dacă cineva consideră că aceste obiecte sunt false, el trebuie să dovedească în mod rezonabil. Mai mult, acuzaţia de fraudă poate duce la urmărire penală. Ar trebui, prin urmare, recursul la mecanismul de folosire a dreptului constituţional al prezumţiei de nevinovăţie în domeniul ştiinţei. Relevanţa acestui subiect este confirmată de situaţia actuală, care a fost deja menţionat mai sus.

Această intrare a nonficţiune fost necesar, deoarece imaginea istoriei umane, care apare atunci când studiază o colecţie de pietre Ica, arată, cel puţin, doar fantastic.

Nu-align: justify; ">

Colectia Istorie

Prima mentionare a constatărilor în acest domeniu de pietre negre Peru, cu imagini de animale ciudate aparţin secolului al XVI-lea. cronicar indian, Juan de Santa Cruz Pachacute în cronici sa "Relacion dades de anticariat d'Este reyno del Peru" (1570) a scris că în zonele Chinchayunga (a se compara cu provincia moderne de Ica) găsi o mulţime de pietre gravate cu desene. Există o serie de rapoarte cu privire la constatările timpurii de pietre cu imagini ciudate. Dar aceste fapte sunt indirecte şi locui pe ei, voi nu.

Astăzi putem spune cu încredere că, până la începutul anilor 60-e pietrele Ica au fost activ vândute pe piaţa neagră de antichităţi în Peru. Sediul principal al descoperirilor de aceste pietre a fost un oraş Okukahe mic, situat la 40 kilometri de capitala provinciei - oraşul Ica. Şi furnizorii de pietre au fost uakeros - astfel încât în Peru numit Relic Hunter. Ca data exactă a apariţiei de pietre numit 1961.

Colecţionari primul oficial pietre Iki sunt fraţi Carlos şi Pablo Solto, precum şi arhitectul Santiago Agurto Calvo. Acesta din urmă în 1966 să facă personal vă că pietrele nu sunt false, a făcut săpături în zonă separată Okukahe şi a găsit în cele din urmă două copii ale pietre în morminte cultura pre-hispanice. Privind în perspectivă un pic, trebuie să se constate că această constatare de pietre în complexe funerare Ica - un lucru rar. Se poate presupune că, chiar şi în perioada pre-incase, aceste pietre au fost obiecte de cult din triburile locale din India.

Noi ar trebui să reţineţi, de asemenea, două puncte importante. În primul rând, în acei ani uakeros vinde aceste pietre pentru colecţionari, la un cost minim, doar un "câteva monede". Şi în al doilea rând, pentru că imaginile ciudate pe roci provocate de colecţionari suspiciune legitimă, unele uakeros oferit voluntar pentru a arăta pietre Evenimentele pentru a confirma autenticitatea acestora.

Черные камни Ики pietre Acclaim Iki dobândit prin munca lui Javier Cabrera Javier. dr. Cabrera (1924-2001) a fost un descendent direct al conchistador spaniol Jeronimo Don Luis de Cabrera, şi Toledo, fondată în 1563, oraşul Ica. Dr. Cabrera a fost un profesor de medicina, decan al Facultatii de Medicina de la Universitatea din Lima, fondator al Scolii de Medicina de la Universitatea Naţională şi fondator al Muzeului de pietre Ica Ica.

Acesta a fost Dr. Cabrera a fost atât de fascinat de pietrele Ica, care a dedicat colectarea acestora şi studierea restul (care nu mai este - şi nici nu mai puţin de 40 de ani) de viaţă.

Dr. Javier Cabrera Dark a fost un foarte remarcabil, cum este întotdeauna menţionat în mod explicit - "manivele." El a petrecut aproape toată averea să cumpere pietre de la Ica, care a numit-gliptolitami. In timpul vietii sale, el a colectat peste 11.000 de pietre, conacul sau de cotitură în inima oraşului Ica în muzeu. Unii cercetători au condus alte figuri la colecţia sa - până la 15 000 la 20 000 de exemplare. Cele mai mari pietre moderne cercetător Iki Denis Swift, în mod repetat, venind în Peru pentru a studia de colectare, consideră că ar trebui să funcţioneze toate acelaşi număr de 11 000.

Cabrera însuşi a susţinut că suma totală de pietre, care a văzut în alte colecţii private ajunge la aproximativ 10 000, în timp ce numărul total de pietre de la Ica, care sa vandut la colecţii private, şi doar cumpărat de către turişti ca suveniruri, potrivit acestuia, ajungând la 50 000.

Potrivit oficialului, Dr. Cabrera a început colectarea pietre Iki în 1966, în cartea sa "Mesaj de pietre gravate Iki" ("Mesajul pietre gravate de la Ica"), care a publicat în 1976, Cabrera a scris că pietrele prima s-au găsite în Okukahe în 1961. Cu toate acestea, într-o conversaţie privată cu unul dintre cercetători (Don Patton) CabraDr. a susţinut că, chiar şi tatăl său la începutul anilor 30-e găsit o mulţime de pietre Iki în morminte antice. Aceste date contradictorii se datorează, în primul rând, particularităţile de natura Cabrera. Ar trebui remarcat faptul că el poseda o anumită mistică. Mai mult, el a admis că umanitatea modernă, în opinia sa, nu este încă pregătită să ia mesajul, criptate într-o Iki diferite gliptolitah civilizaţie. În cartea sa, el a apărat ideea că pietrele Ica a fost "biblioteca rock", special creat o civilizaţie învechit. Mai mult, ştiind inevitabilitatea unui dezastru global, elitei conducătoare a dat o indicaţie de la înfiinţarea bibliotecii piatră, şi a plecat apoi de pe planeta, care au mutat la una dintre planetele, constelaţiile Pleiadelor. Acest concept a fost construit integral Cabrera bazate pe studiul de imagini de pe pietrele Ica, printre care au fost prezenţi ca şi imaginile de continente necunoscute (inclusiv cele care nu sunt pe planeta noastra) si Exodul din Pamant si iminent catastrofă globală.

Deloc surprinzator, cei mai mulţi oameni care au ştiut Javier Cabrera, inclusiv prietenii lui îl considerau un joc de cuvinte, sau pur si simplu nebun. Dar, în acelaşi guvern municipale acordate Dr. Cabrera în 1988, titlul onorific de "fiul favorit al orasului Iki, şi în octombrie 2001, cu două luni înainte de moartea sa, Cabrera a fost premiat cu medalia de aur şi încă un alt titlu de" Hijo Illustre "tocmai din cauza meritelor sale în studierea pietre Ica.

După moartea sa colecţia Cabrera a fost moştenit de către fiicele sale, cel mai tanar dintre care a condus muzeu. Cu toate acestea, de cercetare tatal ei ea nu a continua.oamenii de stiinta academic nu au studiat pietrele Ica, acestea au fost ignorate ca fapt. Mai mult, putem presupune că cineva din comunitatea academică peruan a fost inspirat de campanie pentru a discredita constatările, pentru a convinge publicul de originile lor moderne. A ajuns la punctul în care, în 80 de ani Dr. Cabrera fost declarată şef falsificator.

În 1970, pentru a dovedi autenticitatea pietrelor Ica, Dr. Cabrera a solicitat Comisiei Naţionale de Arheologie pentru permisiunea de a efectua săpături. Cu toate acestea, el a refuzat. Prin urmare, pietre în colecţia sa a continuat să fie primite de la uakeros profesionale.

Scepticii susţin că gliptolity este un fals modern, de multe ori se referă la fapte cunoscute (acestea au fost publicate în presa peruană în 70 de ani) că unii fermieri au recunoscut că ei înşişi fac şi vinde pietrele Ica. La un moment dat acesta a servit drept bază a pune capăt în mod oficial pietrele Ica.

Dar înţeleg această situaţie este simplă. În primul rând, de jaf al monumentelor antice şi vânzarea ilegală de antichitati din Peru este o infracţiune penală. Ce este hoţ normală a recunoscut funcţionari sau reporterilor că el a fost un hoţ, şi, prin urmare dispus să suporte o pedeapsă justă. În plus, la sfârşitul anilor 60-e că "agricultor", care este un furnizor major de pietre pentru Dr. Cabrera, acesta din urmă a admis că a fost arestat sub acuzaţia de a vinde antichităţi, dar mai târziu a fost lansat sub un abonament care el ar argumenta că el face aceste pietre. Autorităţile, prin urmare, chiar l-au lasat afacerii sale. O recunoaştere similare din alte uakero - Basilio Atua a fost primit de Dennis Swift, în 90-e. În al doilea rând, după povestea de pietre Iki cunoscute, a descoperit o mulţime de meşteşugari calificaţi, care a inceput cu adevarat pentru a produce bunuri similare şi le vinde turiştilor. Dar, produse pentru vânzare falsificate destul de uşor să deosebească din piatra reale. Acestea diferă în modul în care tehnologia fără gravura (mai primitive), o iconografie mult mai simplu de imagini şi, desigur, dimensiune. Falsifiers nu produc divizatCi de bolovani jumătate de tonă, dens acoperite cu imagini gravate. meşteşugurile contemporane sunt de mărime medie comparabilă cu mere sau pentru un maxim de pepene galben. Problema "false" natura pietre Iki voi fi din nou mai târziu.

Aici aş dori să menţionez un alt fapt foarte semnificativ. După moartea lui Carlos Solto în 1968, fratele lui Pablo dat lor de colectare la Muzeul de pietre morminte Ica din Peru, unde colectarea a fost o dată ascunse în depozite. Când D. Swift, şi D. Patton, în 90 de ani, a cerut soarta administrarea muzeului din această colecţie, li sa spus că nu există. Cu toate acestea, în cazul în care directorul adjunct al muzeului a descoperit că Swift si Patton fiabil ştie despre această colecţie, el ia invitat să facă o cerere oficială în scris. Atunci când au făcut acest lucru pentru ei ca acesta a fost refuzat oficial permisiunea de a vedea o colecţie de Sărat.Colectare

pietre gravate Iki varia foarte mult în dimensiune şi chiar culoarea. Cele mai multe pietre mici au o pondere de 15-20 de grame şi se cântăreşte cel mai mare de până la 500 kg şi până la 1,5 metri în înălţime. Cea mai mare parte din pietre au o dimensiune medie de pepene verde. Toate acestea sunt în formă sunt în bolovani de râu mecanice bune, mineralogically definit ca andezit (vulcanice de andezit-granit). Culoarea lor este de greutate, negru, în nuanţe diferite, dar există, de asemenea, gri, bej şi roz pietre. Dr. Cabrera a observat o caracteristica surprinzatoare a acestor roci: andezit minerale este foarte puternică, dar pietrele Iki deosebit de fragile, ele se luptă cu care se încadrează sau umflături în reciproc.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Tehnica poze pe pietre de două tipuri: gravura (1-2 mm adâncime) şi joase de relief. Există pietre cu o tehnica combinata de imagine. Încă din 1967, Dr. Cabrera a trimis 33 mostre de pietre pe expertiza a companiei "Hochshild Mauricio Mining Co, printre care au fost, de asemenea, pietre cu imagini de animale dispărute. În concluzie, geologii au fost fără echivoc a declarat că patina (peliculă de oxid natural) se referă la suprafaţa de pietre şi desene linie care, în opinia lor, arată antichitate de probe. În plus, certificatul a declarat că marginile gravate liniile nu au semne semnificative de uzură şi a daunelor, care ar indica faptul că pietrele nu erau lungi în uz, dar au fost îngropaţi la scurt timp după fabricarea lor. Aceeaşi concluzie a fost confirmată de faptul că pietrele Ica au o proporţie mai mare decât găsit pe malurile râurilor bolovani similare andezitic şi pietricele.

Mai târziu, opinii similare au fost obţinute de experţi de la Universitatea din Bonn (Germania), Universitatea din Lima şi de laborator de la Scoala de Inginerie din Lima.

În plus, analiza modul în gravură. Experţii sunt convinşi că instrumentele de obsidian, siliciu şi bronz (luate pentru ca acest experiment in muzeu) nu sunt lăsate pe suprafaţa de pietre nu sunt urme semnificative şi instrumente de oţel abia pot zgâria suprafaţa. Specialistii experimente a ajuns la concluzia că aceleaşi urme, imagini similare tehnica pe pietrele Ica, detaliaþi lăsând cutter. Acest fapt, întâmplător, a fost folosită de către sceptici ca dovadă că pietrele Iki - un produs de falsificatori moderne. Cu toate acestea, în ipoteza în care fabricatvele de pietre au tehnologii similare, nu este prea îndrăzneţ, în comparaţie cu motivele principale ale imaginilor de pe pietre Iki.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că desenele pe piatră Iki diferite în mare măsură de modul şi calitatea imaginilor desavarsita. Acest lucru este în mod clar indică faptul că pietrele au fost angajaţi să creeze un număr mare de artişti.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

imagini Subiectele pe pietre Ica şi sunt "piatra de poticnire" pentru comunitatea de cercetare academică. După cum sa menţionat deja, doar o colecţie de Dr. Cabrera în Ike a peste 11.000 de exponate. Conform calculelor de unii cercetători aproximativ o treime din colectare este formată din pietre cu imagini de scene erotice, care este un motiv foarte frecvente în culturile andine. Restul de colectare este material unic, un studiu aprofundat care să poată răsturna complet înţelegerea noastră din istoria omenirii.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Dr. Cabrera, după zece ani de studiu de colectare a identificat un număr de modele în imagini. El a ajuns la concluzia că toate motivele de bază de imagini sub forma unei serii distincte distincte. Fiecare subiect este desfăşurat în serie, care poate să conţină 6-8 până la 200 de pietre. Ca în povestea subiect de a schimba dimensiunea de pietre (creştere) şi chiar tehnica de aplicare a imaginilor. Adică Subiecte efectuat o metodă simplă de gravură, şi mai complexe (în aceeaşi temă) - tehnica de forme joase de relief.

În plus, potrivit Cabrera, anumite cifre sau părţi din cifre, repetate de multe ori, sunt formalizate destul de simboluri.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Ambele dintre aceşti factori a permis Cabrera la concluzia că pietrele Iki reprezintă o "bibliotecă de piatra, organizat de o idee singur exemplar original. Dr. Cabrera a încercataduna în colecţia muzeului său de alţi colecţionari privaţi de pietre din Ica şi Lima, pentru a salva maximum structura "biblioteci." Cu toate acestea, a fost să fie dezamăgit, în primul rând legate de ceea ce preţul expuse de către alţi colecţionari pentru reuniunile lor.

Număr de subiecţi (subiecte), reprezentate pe pietre într-adevăr Iki sugerează că creatorii lor au încercat să acopere toate aspectele societăţii lor, dar accentul era pus pe aspecte ştiinţifice şi tehnice.

În plus faţă de ordinea internă, Colecţia conţine, de asemenea, imagini de stele şi alte obiecte cosmice, instrumente pentru studiul cosmosului (precum şi microcosmos), aeronavele şi lansarea dispozitivele lor, chirurgie, embriologiei umane şi animale, hărţi ale Pământului şi alte planete, precum şi calendarul zodiacului, etc . e.Dinozauri şi alte animale dispărute


Aproape o treime din pietre în colecţia Cabrera are desene reprezentând dinozauri şi mamifere, care sunt reprezentări ale ştiinţei moderne a dispărut înainte de om, a existat în America. În plus, numărul şi diversitatea de imagini de animale dispărute a fost atât de mare încât Dr. Cabrera a fost capabil să identifice numai acele animale care el ar putea identifica baza cunoştinţelor lor foarte superficiale de paleontologie.

Sunt cele mai comune imagini tritseratopsov, Stegosaurus, diferite tipuri de dinozauri zauropodovyh (Diplodocus, Brachiosaurus), pterosaurs, iguanodons şi diferite specii de dinozauri ruinare. Cel mai important lucru este că, în majoritatea cazurilor, dinozaurii sunt descrise în strânsă interacţiune cu oamenii. Pe pietrele din set sunt scene de vânătoare de oameni pe Brachiosaurus, Stegosaurus, Tyrannosaurus. Mai mult, principalul instrument al omului este un topor de metal. Motivele tipice ale luptei omului cu dinozauri de ruinare. Dar cele mai bune imagini sunt cele în care dinozaurii sunt ca animale de companie. Deci, pe una din pietrele arată un om de echitatie un tritseratopse, şi pe partea din spate a soparla prezinta pătură, şi deţinerea calaret o ţeavă de fumat. Pe omul alte pietre zboară la pterodactil! Într-un călăreţ aer parte deţine unele arogat un obiect poate fi utilizat pentru a controla dinozauri. Desigur, astfel de imagini nu numai spre deosebire de opinii moderne din istoria omenirii, dar de asemenea moderne sens. Cu toate acestea, nu este un motiv suficient de a refuza faptele existente.

plaintext paleozoologie curent recunoască faptul că dinozaurii existente reconstrucţie mai ales aspectul lor (culoarea pielii) este complet ipotetică. Ceea ce este logic, din moment ce mostre de piele de dinozauri găsit încă nici unul. Imagini de dinozauri pe gliptolitah Iki au întotdeauna o imagine de pe piei de animale, deşi stilizate. Este de remarcat că multe dintre dinozauri descrise plină de coşuri. Multe şopârle figura piei combinate, pete pe piele alternează cu benzi de culoare solide şi dungi.

Ca un fapt, vorbind în favoarea autenticităţii colecţie de Ica, ar trebui să ne amintim Diplodocus imagine cu înotătoare dorsale, cum ar fi cele care au Stegosaurus. Numai în anii 90 au fost găsite prima rămâne zauropodov (care include Diplodocus), cu aripioare dorsale (Geologie, 12/1992, v.20, N12). Unele pietre sunt prezentate o serie întreagă de cifrele care arată ciclului biologic de dezvoltare a acestor soparle gigant.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Colecţie are, de asemenea, o mulţime de Cabrera pietre cu imagini de mamifere dispărut în Americi: cal, elefant, megatherium (lenes gigant), megatserosa (cerbul gigant), şi altele mamut. Un motiv foarte popular, găsite în mai multe pietre - un om călare. Cai împovărate şi sub pături, dar scări şi şei disponibile. Dar numărul de astfel de imagini care alcătuiesc o serie de pietre indică faptul că calul a fost un animal de casa. Acest lucru demonstrează încă o dată faptul că punctul de vedere modern de viaţă al societăţilor antice ale Americii este prea simplă şi primitivă, în scopul de a interpreta chiar şi faptele deja existente.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики


Academice realizarea

În numeroase episoade din pietre Iki scene care arată cel mai înalt nivel de medicament în această civilizaţie. Subiectele cele mai tipice sunt de transplanturi de organe, în special în insuficienţă cardiacă. Şi pe una din seria prezinta intregul proces de transplant de inima de la un tanar un om batran, inclusiv o scena de reabilitare postoperatorie a pacientului, în cazul în care acesta din urmă este conectat printr-un sistem de conducte la sistemul circulator al unei femei gravide! Şi când scepticii susţin că falsificare "ar dori să ne întrebăm ce imaginatia sălbatice şi, în acelaşi timp, o cunoaştere profundă de medicină trebuia să aibă fermierii locali din hinterlandul peruvian în 60 de ani pentru a produce aceste meşteşuguri!?

Chiar mai surprinzător sunt disponibile pe unele pietre scene un transplant de creier! O astfel de operaţiune, şi astăzi încă mai face parte din categoria de ficţiune. Destul de o serie de imagini de operaţiuni simple, cum ar fi transfuzie de sânge sau cezariana. Interesant faptul că instrumentele de chirurgi, primitivă şi monotonă. Un set de astfel de instrumente este înfăţişat într-una din pietrele de mici - o pereche de cuţite şi foarfece este destul de o forma moderna.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Pe langa subiectele medicale pe stanci Iki subiecte desfăşurate prezentat legate de cercetare şi dezvoltare () spaţiu!. mai multe imagini de stele, soare, comete, precum şi poziţia lor relativă în schimbare pe scena sugerează că cunoştinţele astronomice ale acestei civilizaţii au fost la un nivel foarte ridicat. Dacă luăm în considerare faptul că într-o serie de pietre descris aeronave de desene sau modele diferite, el devine desire uşor de înţeles de Dr. Cabrera a construi o ipoteză despre nivelul exterior de dezvoltare a acestei civilizaţii.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Colectia este o serie de pietre, reprezentând continentele şi continente, care sunt necunoscute sau complet necunoscute forma şi poziţia relativă. În conformitate cu interpretarea mea de Dr. Cabrera pe aceste pietre sunt prezentate nu numai continente antediluvian, inclusiv Atlantis, dar, de asemenea, a adus la suprafata unei alte planete.

R; "> Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

În general, ipoteza Cabrera aceasta civilizatie, dominat de pe Pamant la o catastrofă globală a atins cel mai înalt nivel de dezvoltare. Ea a fost cunoscut despre populaţia de fiinţele vii de pe alte planete si chiar galaxii. Ei au început să exploreze în mod activ spaţiul cosmic şi în cele din urmă au fost nevoiţi să evacueze (cel mai probabil a fost evacuată de elită) cu planeta acasă în ajunul unui cataclism mondial cauzate prin căderea pe ei asteroid imens (sau cometa). Şi "Biblioteca de rock" Iki, în primul rând, a fost creat ca un avertisment pentru supravieţuitor după dezastru pentru omenire.

Aici ar trebui să reţineţi un alt fapt interesant. O colecţie de Ica, există câteva zeci de pietre, reprezentând figuri Nazca deşert. Acesta este situat in platoul Nazca, 150 km de oraşul de Iki. Ştiinţa modernă, după decenii de studiu al acestui monument, şi nu poate oferi o explicaţie rezonabilă sau scop, nici metodele de crearea acesteia. Este logic să se presupună că desenele pe platoul Nazca, de către aceeaşi civilizaţie. Apropo, Dr. Cabrera în cartea sa dezvoltă în mod activ la ipoteza că platoul Nazca servit cosmodromul de lansare a civilizaţiei antediluvian nave spaţiale. Cifre şi linii de pe platou, în opinia sa, au fost un fel de matrice de energie (sau circuite) pentru organizarea telurici (terestre) de energie şi să le utilizeze pentru a lansa nave spaţiale.

Dr. Javier Cabrera a studiat colectia sa de peste 40 de ani. Din păcate, el a publicat doar o carte (1975) cu rezultatele preliminare ale cercetării. Campania suplimentară ulterioară pentru a discredita constatările şi, de fapt, persecutarea foarte reale a condus la Cabrera că el a fost în imposibilitatea de a pregăti pentru tipar un al doilea job. Dar el a fost profund convins că, până la o catastrofă globală de pe Pamant, nu este doar un necunoscut foarte dezvoltată civilizaţie, dar prieten de-al omenirii (sau rasa), nu, eventual, un strămoş direct al moderne. Apropo, asa ca "Nu a fost mai mult umanităţii" ("Existio otra Humanidad"). Numit cartea sa despre pietre Iki (1994), jurnalist spaniol şi cercetător H. Benetts. Trebuie remarcat că acest lucru este al doilea, după cartea în sine Cabrera, a publicat o monografie despre această colecţie senzaţional.

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики

Черные камни Ики


În loc de un epilog

Revenind la cazul în care am început acest material, incercati sa va imaginati încă poziţia savant tradiţionale, avocat al punctului de vedere evoluţionist, şi consideră o colecţie de pietre Iki marea păcăleală. Dar, cu două limitări importante: faptul că un om de stiinta nu pretinde că o astfel de colecţie nu exista (sau cel puţin din ceea ce priveşte cantitatea gigantic de muncă pe care se face "hoaxer" în scopul de a induce în eroare umanitatea noastră încredere) şi, în al doilea rând, Acest om de ştiinţă admite să folosească, în principiu, ştiinţa "prezumţiei de nevinovăţie"(Nu striga: "Unde eşti de catarare cu rât de porc sa în numărul nostru Kalashny!").

Apoi, o recunoaştere a faptului arheologice, care este o colecţie de Iki, falsificarea implică în mod automat o serie de ipoteze:

1. Prima jumătate a secolului XX, undeva pe teritoriul Peru a fost un atelier de lucru în subteran (sau câteva ateliere), care produce pietre, cu desene în tehnica gravurii şi joase de relief. Întrebarea pe care zeci de mii de pietre au fost manipulate artistic de către o persoană pune doar prostie.

2. Acest atelier de lucru "are o semnificativă de resurse umane şi tehnice suficiente pentru a efectua zeci de mii de pietre şi bolovani, cântărind câteva sute de kilograme.

3. În studio "de lucru artişti, cu o experienţă semnificativă de artă din piatră sculptură. Ei au avut o destul de moderne (pentru cei ani) echipamentul necesar pentru andezit gravura mecanica.

4. In studio "de lucru chimişti capabile să utilizeze toate tehnologiile pentru a simula o patină naturale de pe articole fabricate.

5. În atelierul de lucru "" au fost calificate pentru paleozoologie care nu ar putea furniza numai existente la acel moment, carti cu imagini de animale dispărute, dar şi, în virtutea imaginatia acestuia, pentru a prezice descoperiri viitoare (ca în cazul de zauropodov dorsale aripioare).

6. În atelierul de lucru "", au existat, de asemenea, medici, artişti sunt capabili de a consilia asupra transplanturilor de organe - inima, creier şi alte operaţiuni complexe chirurgicale (la 60-e!).

7. În atelierul de lucru "" au participat experţi arheologice (sau uakeros profesionale), capabile să nu descoperi doar funerare antice, dar de asemenea, le expune să se stabilească acolo câteva mostre de produse de "atelier" şi apoi din nou, pentru a conserva, astfel încât săpăturile ulterioare dezvăluit încălcări ale stratului culturale.

8. Activităţi "atelier" a fost atât de adânc conspirative care nu de dumping "produse", în vecinătatea unui mic sat Okukahe atras nici o atenţie de fermierii locali.

9. Organizatorii de "atelier" a avut o capacitate foarte semnificativ financiare suficiente pentru organizarea a domeniului de aplicare de mai sus de locul de muncă, precum şi pentru efectuarea acestor lucrări pe o perioadă lungă de timp.În principiu, ar putea fi dat o listă de dublu, dar nu există nici o semnificaţie specială. Precum şi întrebarea dacă ceea ce a fost făcut un astfel de farse ". pietrele Ica în preţul de vânzare cu amănuntul cativa dolari bucata, vândute către agricultori (!) În 60-80 de ani nu a putut recupera, eventual, costul de fabricarea lor. Prin urmare, aici putem presupune doar trădare de scopul strategiei sale pentru viitor: că, în 30-50 de ani, aceste pietre va fi în valoare de sute de ori mai scump (pentru a fi ceea ce nepoţii mei să trăiască). Deşi banii necesari pentru a organiza astfel de lucrări, şi în timp ce era posibil pentru a găsi o aplicare mai eficientă.

În cele din urmă, de asemenea, logica neclar sofisticat "hoaxer". Ei bine, o sută de făcut - o mie de pietre cu dinozauri, un alt sute la intervenţii chirurgicale, au făcut acest lucru în mod corect (de exemplu, "Biblioteca de rock", într-o peşteră pustie) şi ar face afacerea. De ce sunt "catalogheaza împreună" atât de multe senzaţional şi "neştiinţifice" subiecte şi teme, fiecare dintre ele chiar individual ridică imediat suspiciunea de păcăleală, pentru că pur şi simplu sfidează bunul simţ. Si este acest întreg set de ipoteze necesare nu este contrară bun simţ?

Rămâne să adăugaţi un alt accident vascular cerebral mici. De mai multe decenii înainte similare în scară şi de proiectare, "operaţiune" a fost realizată în oraşul mexican Acámbaro, în cazul în care hoaxer "produs şi îngropat în pământ mai mult de 30.000 de figurine de ceramică, o treime dincare descrie dinozaurii. Poate a fost o astfel de moda? Sau este o conspiraţie globală la dezorientare a omenirii?

Psihicul uman este caracteristic unui astfel de mecanism de protecţie, care fie taie sau cauzele în care persoana nu a răspunde la informaţii care ar putea afecta echilibrul sale mentale. Acesta este un mecanism logic si natural. Dar dacă oamenii care se angajează în ştiinţă, nu ar fi putut în sine pentru a neutraliza, atunci ar fi, şi ştiinţa este doar un set de postulate profunde şi dogme.

Kand. istorie. Ştiinţă, Andrei Jukov

Sursă

ABONAȚI-VĂ
Luni, 19 aprilie 2010 18:07
Vizualizări: 5931

Citiţi de asemenea

În Muzeul Egiptean se află o piramidă din piatră neagră numită "Piramida Neagră".Această piramidă nu este făcută din pia...
61
Keanu Reeves a publicat pe pagina sa de Facebook o adresare către abonați și fani. Această postare a devenit imediat v...
67
Acestea sînt niște grote uriașe create artificial, a căror vîrstă este estimată la cel puțin 1.700 de ani. Deoarece data...
58
Un videoclip cu animale care au reușit să fie filmate în momentul potrivit! De la o zi la alta, pe planeta noastră se în...
66