ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Piramidele de chinezi si japoneziAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Toată lumea ştie despre piramidele egiptene. Mai puţin cunoscute piramide bine, construit de americani popoarele antice. Şi aşa foarte puţini care au auzit despre piramidele din Asia.


Chineză piramidă.

În primăvara anului 1945, la scurt timp înainte de sfârşitul al doilea război mondial, un pilot american care zboară peste-vest partea de nord a Chinei, doar aproximativ km cincizeci de oraşul Xian din provincia Shaanxi, a declarat la o înălţime de ceva extraordinar - o piramida uriaşă. El a făcut imaginile au fost clasificate şi a dispărut în arhivele militare. Înălţime de structuri piramidale fotografiat evaluate apoi imaginile din 300 de metri (de două ori piramida lui Keops de, cea mai mare dintre piramidele din Egipt-ray), iar lungimea de bază - în 500 de metri.

ПИРАМИДЫ КИТАЙСКИЕ И ЯПОНСКИЕ
Divers explorarea o structură în trepte, la o adâncime de aproximativ 40 de metri în apropierea Okinawa.

Accesul la străini în zonă este închisă, astfel încât până de curând despre piramidele din China au fost cunoscute numai de zvonuri. Cu toate acestea, în 1994 s-au putut vizita două studii telya - germană şi austriacă. Examinarea pe teren a arătat că estimările privind mărimea au fost mult exagerate, dar există multe piramide. Unul dintre piramide, a studiat MI Europene, are o înălţime de 60 metri, alte - 80. Mai puţin dens plantate cu arbori de pin, aparent pentru a ascunde. Alpinism în partea de sus a piramidei mai mare, cercetatorii au descoperit acolo ceva de genul un crater mic. Aparent, cladirea are un număr de spaţii interne, şi plafonul de unele dintre ele situate la foarte sus, în cele din urmă sa prăbuşit, formând o groapă. De la oameni de ştiinţă de top numărate în imediata apropiere a cel puţin 17 alte structuri piramidale împrăştiate în câmpiile individual şi în perechi.

Пирамиды китайские и японские

Пирамиды китайские и японские


Unii cercetători cred că oamenii de ştiinţă chinezi se tem să pătrunde în piramide, temându-se pentru a găsi acolo documente, răsturna toate ideile despre viata de pe Pamant. Care este scopul din China clădirilor vechi? Invocat mai multe teorii, printre care, desigur, dominată de "tradiţionale" opinii "egiptologi cu caracteristici chineze", care cred că acesta este mormântul împăraţi. Alte versiuni asociate cu presupunerea că piramide - este doar o parte a unui sistem gigantic de liniile de sfânt, cunoscut în China ca "Feng Shui,", asa ca de exemplu, un chinez arheolog Wang SHIPING a spus că piramidele sunt aranjate în funcţie de aspectele astronomice a modelului şi demonstreze cunoştinţele imens de geometrie şi matematică care sunt disponibile pentru strămoşii noştri.

Dar dacă să creadă că informaţiile preluate din manuscrise vechi de la vârsta de 5000 ani, a sponsorizat un proiect ambiţios, a fost numita Sons astfel de Rai, că mai multe mii de ani în urmă, a coborât pe pământ în lor, care scuipă foc dragoni metalic. " Versiune este destul de plauzibil, dacă ne amintim despre vizita descrise în legendele de trimisul ceresc al împăratului Huang Di ...


prospecţiune "src ="/ pics/2010/04/hist_piramidi_asia06.jpg" alt = "Piramidele de chinezi si japonezi" width = "517" height = "131" />

Пирамиды китайские и японские

Пирамиды китайские и японские

Пирамиды китайские и японские

Mai mult sau mai puţin studiată piramidă lângă un loc numit Ziban, care are o formă distinctă pas. bază pătrată Partidul 31.58 de metri, iar înălţimea de piramida - 12,4 metri. La un pas de prima etapă a piramidei susţinut împotriva piatră 12 "farfurii", cea mai mare din care este 2.7 metri lungime şi 4,5 metri în înălţime.

ПИРАМИДЫ КИТАЙСКИЕ И ЯПОНСКИЕ

ПИРАМИДЫ КИТАЙСКИЕ И ЯПОНСКИЕ În ceea ce ştim noi, arheologii chinezi nu s-au efectuat săpături aici încă. Ce este conţinută în piramidele din China? Cine, când şi de ce au construit? Răspunsul la aceste întrebări poate cere pentru a vedea istoria civilizaţiei antice într-o nouă lumină în întregime.

civilizaţia japoneză este în multe feluri moştenitor al Chineză - să ia cel puţin hieroglife. Dar, până la vârsta de clarificat piramide din China, este în continuare neclar cine este care a împrumutat ideea unei astfel de structuri. Faptul că japonezii geologul Masaaki Kimura a descoperit recent pe fundul oceanului în apropiere de insula Yonaguni, aproximativ trei sute kilometri la sud-vest din Okinawa, rămăşiţele unei piramide tip existente zigurate trepte ale Babilonului, construit din blocuri de gresie. blocuri Edge sunt netede, ca în cazul în care au fost tăiate cu un diamant văzut. Zona de la nivelul solului, uşor mai mică decât piramida lui Keops, şi înălţime - 30 metri. NJ-zona vârful piramidei de cinci metri nu ating nivelul actual al apei. Lungimea de bază - aproximativ 200 de metri.

Kimura estimată de vârstă a clădirii la aproximativ 10 000 de ani, ceea ce corespunde la începutul epoca de piatră (adică 10 000 de ani în urmă, acest domeniu a fost deasupra nivelului mării). Hrană spirituală: piramidele egiptene - aproximativ cinci mii de ani, glet Ziggurat drevnevavilon - aproximativ trei mii de americani pre-columbiană perioada piramidei sunt destul de mici, ele sunt mai puţin de două şi jumătate de mie de ani. Se pare că subacvatice Kimura descoperire nu numai antice piramida, dar, în general, cea mai veche cladire supravieţuitoare de pe pământ.

Adevărat, geologul german Wolf Wichmann, descendent la apă lângă Yonaguni, consideră că aceasta este o naturale formarea pur: straturi de cracare din gresie. Cu toate acestea, Kimura avut recent descoperite la baza piramidei, sub iese marginea sa, o mulţime de pietre, cu o pictate pe ele este în mod clar o mana de mărci uman.

Şi în timp ce de pe insula deschis hotel şi de închiriere Scuba Divers, din cauza turistilor care doresc pentru a vedea piatra scări ciclopice, nu există nici o retragere.


Sursă

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 03 aprilie 2010 2:48
Vizualizări: 6721

Citiţi de asemenea

În Muzeul Egiptean se află o piramidă din piatră neagră numită "Piramida Neagră".Această piramidă nu este făcută din pia...
60
Keanu Reeves a publicat pe pagina sa de Facebook o adresare către abonați și fani. Această postare a devenit imediat v...
67
Acestea sînt niște grote uriașe create artificial, a căror vîrstă este estimată la cel puțin 1.700 de ani. Deoarece data...
58
Un videoclip cu animale care au reușit să fie filmate în momentul potrivit! De la o zi la alta, pe planeta noastră se în...
66