ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pisici — laic leoaicăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

02/03/2009 RIA Novosti

Lviv feroce Dumnezeu a creat însetat de sânge, prin natura, si apoi a fost o pisică - o leoaică, dar in miniatura.

Heine


Murka şi Vaska recent a sărbătorit profesionale de vacanţă. Ziua Mondială de pisici, cum a fost proclamată de Moscova Cat Muzeul cu sprijin din partea ONU, în acest an a sărbătorit a cincea oară.

Se crede că omul a domesticite pisici mai mult de cinci mii de ani în urmă. In Egiptul antic, pisica a fost un animal sacru, distrugerea sa a fost pedepsit cu moartea. În sudul Europei, pisicile au fost introduse în secolul VI î.Hr. şi până în secolul al zecelea pisici au răspândit în întreaga Europă. În Rusia, pisicile domestice au fost crescute în secolul VII. Alocate-le un loc de onoare şi gardian "noroc" primul fugit in casa noua.

Anterior, pisici ţinute în primul rând ca myshelovov. Şi în timpul asediului de zile 900 din Leningrad, aceste animale au ajutat pe oameni să supravieţuiască, ziarul "Utro.ru. Şobolani a distrus ultima firimiturile de produse alimentare, şi a ameninţat epidemii de asediaţi oraş. Apoi, în aprilie 1943, preşedinte al oraşului Leningrad, Consiliul a hotărât să "scrie din regiunea Iaroslavl şi să aducă în Leningrad pisică fum.

Pentru cetăţenii de origine animală a trebuit să apere cozi lungi. pisici adus demontate imediat, si sa nu le tuturor. Dar în final "pisica armata, a apărat oraşul, de conducere off şobolani la magazine alimentare.

Printre legendele de război există o poveste despre o pisica-roşu "ascultător", aşezaţi la o baterie de antiaerian de la Leningrad şi anticipa raiduri aeriene inamice. În plus, după cum poveste pe sovietic de origine animală se apropie de aeronave nu a reacţionat. baterie comandă evaluate pisica unic darul lui, livrate în raţii, şi cu condiţia chiar un aspect soldat unică după el.

În plus, există cazuri când foame ori de război pisici sat au fost vânate şi adus acasă prada, hrănirea gazdelor. Şi în 1988 în Armenia în timpul cutremurului aproape complet distrus oraşul Spitak şi în alte oraşe, omorând mai mult de 25 de mii de oameni. Locuitorii din case au fost îngropate sub ruinele lor, şi nu a putut salva mai multe. Dar nou-născuţi Karine Hovsepian supravieţuit - datorită pisica. Din primele zece zile din viata ei, ea a petrecut trei sub moloz, şi toate aceste trei zile decembrie a copilului încălzit pufos pisica de mare. Când copilul scos de sub munte din beton, fata se confruntă fost toate lână şi salivă pisica: "asistenta" ling constant copilul, economisind din cauza hipotermiei. Şi există cazuri în care animalele de companie veni în ajutorul proprietarilor lor, ştim foarte mult.

Toată lumea 400 - 600 de milioane de pisici şi pisici, şi mai ales - în SUA. În luna ianuarie a acestui an au fost iubita lui George Bush pisica fostul preşedinte a murit. Black Cat american, care a fost de 18 ani, numit India. Aceste nume de pisica a dat fiica ei, Barbara Bush, atunci când ea a fost de 9 ani, în cinstea echipei de baseball Texas Rangers jucător "Ruben Sierra, care a fost numit El Indio.

Indiferentă faţă de animale şi predecesorul preşedinţiei Bush - Bill Clinton. Familia sa a trăit o pisica pe nume Sox (în traducere din limba engleză - "şosete") şi Labrador Buddy, care a amintit că un adevărat război s-au luptat între ei, gelos reciproc proprietarilor lor.

Un alt pisică renumite - Wilberforce. Nascut si crescut pe strazile din Londra, dar în 1973 a fost ridicat şi dus la resedinta primului-ministru, care crescute şoareci. Wilberforce rapid rezolvate de către agresori şi a rămas în reşedinţă, au văzut în timpul meu de patru premiere, a declarat "Novaya Gazeta". Cote participat la reuniunile Cabinetului, ca Margaret Thatcher a fost adus acasă la el de la cazurile de călătorie în străinătateikatesy. Cand dl Wilberforce până la bătrâneţe a încetat să mai îndeplinirea sarcinilor sale, la trimis să se pensioneze. La moartea de veteran, Thatcher a spus la o întâlnire de Cabinet, şi "Doamna de Fier" a fost foarte suparat.

Atunci când Margaret Thatcher a trăit la resedinta si pisica altele - Humphrey. La momentul de soarta sa uitam greu întreg Regatul Unit. Humphrey a supravieţuit în post şi foarte Thatcher si John Major, dar când Tony Blair a devenit prim-ministru, pisica a dispărut brusc. Tony Blair a fost bombardata cu acuzatii de ură faţă de pisică, iar poliţia britanică a trebuit să caute pe fugar. Apoi, la o conferinţă de presă, jurnaliştii au fost prezentate toate dovezile posibil de sănătate fizică şi morală a animalului.

Una dintre luminoase "pisica" scandaluri au izbucnit în primăvara anului 2005, când viaţa economică a Vaticanului nu permite noilor Papa Benedict al XVI-lea pentru a lua în apartamentele papale a două pisici iubit. Lumea ardoare simpatizat cu Sfinţia Sa şi prietenii lui sunt, ca rezultat al directori de afaceri a capitulat.

Preşedintele rus Dmitry Medvedev au, de asemenea, o pisică - Dorofei. Acest ochi albaştri pisica rase Neva Masquerade, care poate deveni o zi un erou de anime.

Anul trecut, partidul premierului rus Vladimir Putin, ziua de nastere a prezentat "o pisica" - pui de tigru Ussuri două luni şi jumătate vechi şi cu o greutate de 10 kg. Trăim într-o grădină zoologică tigru Gelendjik şi se poate uita la public.


Material elaborat de ediţie Internet http://www.rian.ru bazate pe RIA Novosti şi open source
Marţi, 03 martie 2009
Vizualizări: 2841

Citiţi de asemenea

Ginkgo biloba - îmbunătățește capacitatea creierului, îmbunătățind fluxului sangvin periferic pentru o mai bună utilizar...
11
Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
31
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
68
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
85