ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plajă «a încetini procesul de îmbătrânire.»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Plajă poate încetini procesul de îmbătrânire de până la cinci ani, spune un nou studiu.

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care se feri de soare sau de a nu primi cantitati suficiente de vitamina D prin intermediul alimentelor, cauzand pagube de a genelor, care de obicei asociate cu îmbătrânirea şi bolile legate de vârstă.

Efectul de acest prejudiciu este atât de mare ca persoanele cu o deficienţă de vitamina D (adesea numit "vitamina soarelui", deoarece 90% din corpul lui devine sub influenţa de soare), biologic, cinci ani mai vechi decât cele cu un organism prevăzut la o multime de vitamine.

Dr. Brent Richards, de la King's College din Londra, care a condus studiul, a declarat: "Aceste rezultate sunt remarcabile, deoarece ele demonstrează pentru prima dată că oamenii cu niveluri ridicate de vitamina D din organism poate vârstă mai lent decât cei care au indicat un nivel inferior."

"Aceasta ajută să explice modul în vitamina D protejează împotriva bolilor de vârstă, cum ar fi bolile cardiovasculare.

Co-autorul studiului, profesorul Tim Spector, care reprezintă, de asemenea, de Colegiul King, a declarat că munca lor demonstrează nevoia oamenilor de a petrece mai mult timp la soare şi să mănânce alimente bogate în vitamina D: peste, oua, lapte fortificate şi fulgi de cereale - sau să ia suplimente.

Cercetatorii cred deficit de vitamina D se observă în fiecare treime. Profesorul Spector spune: "Oamenii se tem de melanom, care afectează câteva mii de oameni pe an."

O deficienta de vitamina D duce la faptul că boala mortala apărea în sute de mii. "

Activiştii lupta împotriva cancerului indică faptul că expunerea excesivă la soare creează riscul de cancer: un rezultat în Marea Britanie mor în fiecare an, aproximativ 1,8 mii de oameni.

Henry Scowcroft, un reprezentant al British Cancer Research Center, spune: "Pentru a obţine o doză de vitamina D, nu au prea mult timp să-şi petreacă la soare - este întotdeauna mai puţin timp decât aveţi nevoie pentru a vă bronza sau arde."

www.inopressa.ru

Marţi, 20 noiembrie 2007
Vizualizări: 2629

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
70
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
330
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
237
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379