ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plantaţiile de citrice — in satul DonetskAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/30nov07_citrus/p2.jpg El trăieşte într-un sat Donetsk entuziast, un miner fostul, care a reuşit timp de 20 de ani pentru a transforma casa lui şi Croft în plantaţie de fructe exotice tropicale. Lămâi şi grapefruit, portocale şi mandarine, banane şi rodii, smochine, ananas, lemn de laur, şi chiar să crească în condiţii de siguranţă şi de papaya da roade în seră şi capace de plastic multe sere sale. Şi încă pe maestru priceput site creat trei lacuri artificiale (cel mai mare - patru tese, trei metri adâncime), care separă diferite de peşte, inclusiv sturioni şi halibutul!

Cand am ajuns, proprietarul a fost aruncat de cărbune pentru sere lor. O cerere pentru a arăta gradina mirare Din fericire pentru noi, el nu ar refuza, şi a dus la una din serele sale, care ne simţim în această junglă mijlocul iernii.

În oale şi direct de la podea a crescut, cu flori şi fructe lămâi şi mandarine, grapefruit si portocale, rodii şi neobişnuite alte plante pentru zona noastra. Cele mai populare, conform Nicolae, clienţii beneficiază de ananas si lamai - acestea sunt plătit, prin urmare, mai multă atenţie este acordată pentru ei. Soiuri de lămâi aici o mulţime, să mănânce fructe de mărimea a două mari pumnii, dar preferatul meu - un tonkokorye mici.

/ Articles/30nov07_citrus/p3.jpg Mai ales ma admira mult paturi mari cu topuri ananas, similar cu frunze de aloe, a cărei spini puteţi răni. Teren pentru ananas în Nikolai este acoperit cu foi de plastic întuneric - şi reţine umiditatea, după o subteran de irigare prin picurare, iar problema cu buruieni este eliminat complet. Bush, ananas, otplodonosiv pot conduce din nou, cum ar fi fructe de varză, fiul vitreg crescut. Apropo, nu au neapărat o cu efect de seră să crească darul tropice - ananas se poate simti bine, şi într-un apartament pe pervazul ferestrei. Pentru a face acest lucru, selectaţi ananas la piaţă cu frunze verzi proaspete şi rădăcină tăiat o parte din frunze.

Drew atenţie la gradina miraculos de bananieri, un fel special de la Kiev, crescând până la doi metri în înălţime. Plantele cu frunze cărnoase mare de raspandire deţin nu este profitabilă, deoarece acestea iau mult spaţiu, dar fructele, cu toate acestea, să producă - mănunchiuri întregi de banane, care sunt de departe superioare în aromă şi gust importate.

"Şi ceea ce este ciot copac?" - L-am întrebat, arătând spre trunchi, cu jumatate de metru in diametru. Şi sa dovedit a fi papaya, care ... numai cinci ani! Incredibil, dar creste rapid de la un papaya puieţii de mici. De altfel, natura papaya nu cresc mai mult de trei ani. Fructe de copac este adus pentru simplul motiv că este nevoie de polenizare, reprezentantul de sex opus, care a fost aşezat lângă şi doar recent.

/ Articles/30nov07_citrus/p6.jpg Cumva, după tufişuri ananas si papaya gigant laur, smochine şi rodii pomi cu fructe nu a surprins atât de mult, şi tomate, precum şi plantaţiile de castravete pe timp de iarnă părea banal ...

Nicolae bucurie în comun cu noi constatările lor. împărtăşit de asemenea un secret, că acum el nu mai petrecut pe noul lor sere geamuri, ca înainte. Acum, rame de metal, el adeziv calităţi puternic, cu folie de plastic, care este mult mai ieftin, şi integritatea, precum şi adresele tuturor cu efect de seră - salinizarea solului. În film de vară este eliminată şi a terenului este bine spălate de ploi, de spălat departe sărurile acumulate. sere încălzite de cazane - silozuri subterane de cărbune aici sunt întregi.

Dar gradini tropicale - nu este tot ceea ce ar putea oferi surprize în acest conac. Casa în care locuieşte familia lui Nicholas, construit bunicul soţiei sale. Deci, probabil, puteţi apela acest loc mosia familiei. Prin modul în care, alături deNick a cumpărat o casă cu teren mai mult cu o casa se prăbuşeşte de o sutime de proprietar prezent. Deci, el a devenit un proprietar.

Nicolae Casa a fost reconstruita, astfel încât este imediat evident: sufletul. In curte - un iaz de trei metri adâncime, în timp proprietarul intenţionează să facă şi o cascada artificiala. Chiar şi pereţii casei cazan şi un garaj căptuşite cu pietre decorative frumoase, si pe acoperis de garaj - din nou de seră! "Nu rezista" - mărturiseşte cu un zâmbet, Nick.

/ Articles/30nov07_citrus/p8.jpg Cel mai mare lac artificial (şi există doar trei) a avut patru legătură. Pe malul unui stuf natural în creştere sunt indicii de albine.
Pit săparea unui iaz în conformitate cu echipament greu, în partea de jos a fost acoperit cu un strat de polietilenă, şi apoi turnat beton. Bazine sunt conectate la fiecare altor conducte subterane: apa curge de la principiul vaselor comunicante. Umplute cu apă, nu numai apa de ploaie, dar, de asemenea, cu pompa - din fluxul.

Cele mai multe iazuri au fost necesare pentru irigaţii - sare soluţiona în partea de jos, apa se incalzeste bine la soare. Şi astfel, în rezervoare care nu sunt crescute tantari a fost lansat de peşte. Din exotice - halibut şi sturioni. Adevărat, pubertate sturionii - 17 de ani ... Cu iazuri sale Nicolae a învăţat mai întâi gustul acest peşte: "Această grăsime nu poate fi cumpărat de la magazin - un peşte înfometat, şi gustul de ea destul de altul.

Nick a făcut o mulţime de 20 de ani de pe proprietatea sa, şi în viitor, sigur - descoperirile chiar mai incitante şi afaceri ... Lucru bun acolo sunt oameni acolo care au de a învăţa. "Acum oamenii sunt beţivii vodca, dar ceea ce o persoană sensibilă poate face cu creierul prospirtovannymi?" - Ceva de genul asta vorbeşte despre situaţia Nick - un miner fost, acum - proprietarul unui imobil întreg, în care multe minuni.

/ Articles/30nov07_citrus/p9.jpg Fără darul nu ne-am da drumul - şi fructe de lamaie am rupt, şi puieţii de prezentat. Chiar am vrea ca eu, de asemenea, cu câţiva ani a fost la casa mea de seră proprii mosia familiei în care să se maturizeze de fructe este prezentat pentru mine acest lamaie. De ce? Eu doar a început echiparea acri sale - chiar şi în 20 de ani, s-ar putea realiza în cazul în care este încorporat în sufletul lui, ca omul care a fost în stare să facă pentru urmaşii unei astfel de proprietăţi minunat, care, sunt sigur, nu va forţa să trăiască în sărăcie, indiferent de guvernul de la putere, care poate fi ...
Vineri, 30 noiembrie 2007
Vizualizări: 4702

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
151
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
119
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
121
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
140