ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plante imunitateAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ia-o magnolie de a scuti oboseală mintală, turnat nişte ceai în eleutherococcus de stres şi Echinacea pilula glotnite, dacă bolnav.

Echinacea purpurea; flower.onego.ru fotografie

In timpul iernii, când am slăbit răceli, hipotermie si stres, este timpul pentru a ajuta corpul dumneavoastră. Mulţi oameni doresc să poprinimat în această perioadă, unele medicamente sprijin, dar a trage cu sus - pentru numirea de chimia de necesitatea de a vizita un medic, şi mulţi nu le place, şi, în câteva plante demontat. Deci, du-te "nepodstrahovannye. Între timp, bani, bun venit pentru a sprijini acolo. Acest adaptogens. Acest tip de droguri şi de modul în care acestea ar trebui să fie luate, a spus Vitaly farmacistului Shevchenko şi-vânzător de plante medicinale's Guild medic, Boris sari.

Când e nevoie Adaptogens.
Desi aceste medicamente şi plante, dar nu fi induşi în eroare, prin a spune că tot felul de "iarba" băutură inofensiv. Luând adaptogens pot fi utilizate numai în cazul în care imunitatea este foarte relaxat - de exemplu, atunci când vă simţiţi că bolnav, cu oboseală marcată, în convalescenţă după o boală (în special dacă luaţi antibiotice). Ele sunt utile şi aclimatizarea în zbor de la o zonă climatică la alta. Rezultate bune sunt date aceste medicamente şi, în practicarea sportului - înainte de antrenament (pentru cele mai bune rezultate) şi după (pentru o recuperare rapidă). Dar, pentru prevenirea, în cazul în care imunitatea este normal, aceste medicamente nu pot accepta, astfel încât să poată afecta doar corpul, cauzând overexcitement, insomnie, oboseală şi în cele din urmă.

REGULI.
În primul rând, pentru a acţionat adaptogen, o singură doză este destul de des: efectul nu este mai puternică decât o ceaşcă de ceai, şi va dura doar câteva ore. Dar dacă vă faceţi timp, până la sfârşitul primei săptămâni de oameni vor fi deja sentimentul aripi constant. Prin urmare, inca din luând adaptogen, completeaza cursul. Apropo, nu vă fie teamă că o astfel de creştere otozvetsya apoi o scădere puternică şi o perioadă de declin, aşa cum se întâmplă după punerea în aplicare a anumitor medicamente: spre deosebire de aceştia, adaptogens sunt mult mai moi si mai naturale. Acestea oferă un aflux suplimentar de energie prin mobilizarea resurselor organismului, nu forţându-l să lucreze în "forţată" modul. În al doilea rând, aveţi nevoie să ia doar adaptogens dimineaţa şi 30 de minute. înainte de a mânca. Dacă îl bea pe timp de noapte, noapte poate fi nedormite. Şi, în al treilea rând, în ciuda similitudinii global în acţiune (toate sunt sunet), fiecare are propriul adaptogen caracteristicile sale: unul mai mult ajutor de la rece, altele - face clar capul, etc Prin urmare, pentru a înţelege ceea ce planta este mai adecvat, să consulte un medic, farmacist, sau uita-te la masa noastră.

6 BEST adaptogens

Ginseng
ACT mediu. Adaptogen putere. tonuri intreaga, corpul ameliorează oboseala, creşte apetitul şi reduce Este de zahăr din sânge, din cauza a ceea ce este util pentru persoanele care suferă de diabet.
Cum sa-l ia pe zi. Tinctura de ginseng iau 15-25 picaturi de 3 ori prin dizolvarea în apă cu o cantitate mică de bicarbonat de sodiu. Curs de admitere -10-15 zi.

Rhodiola rosea
ACŢIUNE -. Ca efect tonic puternic adaptogen cel mai mult. În plus, creşterea forta musculara si rezistenta. Ca un produs auxiliar ajută cu impotenţă.
Cum sa-l ia picături. Cinci-zece 1 ora pe zi dimineata pe stomacul gol, în puţină apă. Curs - 1-2 săptămâni.

Eleutherococcus
ACŢIUNEA mediu. Adaptogen putere. Protejează de stres, toxinele din corp perfect, vă ajută să îmbâcseală, recuperare buna dupa efort fizic. Creşte tensiunea arterială, deoarece harată gipotonikam.
Cum să-l ia. 30-40 picături de 1-2 ori pe zi, timp de 30-40 minute. Curs - 2-3 săptămâni.

Schisandra chinensis
ACT organism. Tonuri întregi, cu o tărie medie, dar mai presus de toate - sistemul nervos, creşte eficienţa a creierului, clarifică minte. În plus, creste aciditatea sucului gastric, prin urmare, este contraindicată în gastrită cu aciditate ridicată şi ulcer.
Cum să-l ia. 20-30 picaturi de 2-3 ori pe zi timp de 2-4 săptămâni.

Rhaponticum
ACT. Alte sunete mai slabe, dar are o activitate anabolic, adică creşte formarea de proteine din organism (creşteri de apărare al organismului si imbunatateste tonusul muscular). În această situaţie, spre deosebire de majoritatea celorlalte Anabolics, inofensiv pentru ficat.
Cum să-l ia. 20-30 picaturi de 2-3 ori pe zi. Curs - 1 lună.

Echinacea
. Tonuri mai greu o acţiune a sistemului imunitar. Mai bune decât toate celelalte adaptogens ajuta cu raceala, gripa, inflamatii diverse, ca are efecte antivirale şi antimicrobiene.
Cum să-l ia. La 10-30 picături de 1-2 ori pe zi. În formă lichidă, Echinacea este adesea disponibil sub formă de comprimate - Atunci uita-te de selecţie a dozare în abstract. Aportul de curs - 10-14 zile.

AT PODVERSTKU
Adaptogens nu poate fi folosit pentru:
- Creşterea nervos iritabilitate, insomnie;
- Hipertensiune arterială;
- Infarctul miocardic;
- Epilepsie;
- Febră (cu excepţia echinacea).

TEST. Pentru a vedea cum adaptogens locul de muncă, a face un simplu experiment. Luaţi orice text (de exemplu, ziare), precum şi un ceas. Păstraţi un moment şi uite peste ea, de exemplu, toate întâlnite combinaţie de litere "RA" sau "produse software". Apoi conta numărul trecut de la începutul anului o foaie de scrisori (în medie, vei avea cateva sute) şi numărul de greşeli. Apoi luaţi o perfuzie cu doză unică de ginseng sau lamaie, 1 oră şi, repet experimentul, de data aceasta cu versuri diferite. Dovada adaptogens va îmbunătăţi rezultatele (aproximativ 2 ori).

Dmitri Gutsal
http://www.segodnya.ua/health/795070.html

Marţi, 22 ianuarie 2008
Vizualizări: 3249

Citiţi de asemenea

Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
188
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
284
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
300
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
374