Plimbare «verde»

/ Vizionări: 2818
Tag-uri: ,

Plimbare "verde"

 

Plimbare verdeAm menţionat deja că sănătatea noastră, sănătatea copiilor noştri, ecologia şi economia sunt strâns legate între ele (exemplu frapant: scutece reutilizabile). Oare nu este frumos că, îngrijind copiii noi, de asemenea, contribuim pe măsură la menţinerea echilibrului ecologic şi, în aceleaşi timp, economisim bugetul familiei.

Iată câteva idei la acest subiect, şi dacă aveţi să împărtăşiţi ceva, noi cu mare bucurie vom examina ideile şi sfaturile dvs. şi le vom publica.

Plimbare prin Caucaz (FOTO), Ghelendjik-Soci
Plimbare prin Caucaz (FOTO), Ghelendjik-Soci

1. Înlocuiţi şerveţele umede cu o cârpă umedă ordinară.

Mergem la o plimbare. Copilul vrea să mănânce şi să se joace deodată. Iar mâinile sunt murdare,  copiii întotdeauna fac eforturi pentru a pune degetele murdare în gură. De aceea trebuie să cheltuiţi şerveţele umede cu duiumul. Este foarte convenabil, însă după dvs. rămâne mult gunoi! După un şerveţel mic se întinde un traseu de gunoi lung. Totodată, nici un şerveţel hipoalergenic, cu toată siguranţă, nu este destinat ca componentele lui chimice să se amestece cu saliva şi să intră în corpul copilului. Dar, uneori, noi folosim pentru adulţi şerveţele, în care mângâieri parfumate ascund produse chimice mult mai periculoase.

Puteţi, doar un pic renunţând la comodităţile proprii, se pregătiţi în prealabil pentru plimbare o pungă de plastic cu o stofă umedă. Rezultat:

1) nici un fel de substanţe chimice nu diversifică gustarea noastră;

2) resturile vor fi mai puţine;

3) economia bugetului de familie.

Această opţiune, desigur, este cunoscută de mulţi oameni, dar eventual, vă voi reaminti:

2. Nu uitaţi să luaţi pentru plimbare o băutură în sticla dvs.. Nu cumpăraţi la fiecare ieşire tetra-pak-uri cu sucuri pentru copii. Desigur, este mai uşor, decât să gătiţi la fiecare două zile compoturi, dar:

1) Pentru potolirea setei, băuturi din fructe neîndulcite se potrivesc mult mai bine, decât sucuri.

2) Faceţi economii semnificative ale bugetului de familie (dar, nu economisiţi asupra sănătăţii copiilor. Mi se pare că, în compot din fructe uscate sau fructe de pădure sunt mult mai multe substanţe folositoare, decât în sucuri pentru alimentaţia copiilor, care predomină la noi).

3) Gunoi rămâne mult mai puţin, de fapt, cana sau sticla pot fi folosite în mod repetat, în contrast cu ambalaje pentru suc.

Plimbare plăcută!

 

 

Sursa: ecobelarus.blog.tut.by

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137