Pos. Milenko, Regiunea Kaluga

/ Vizionări: 13088

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

rudenie moşii revigorare situat în districtul Dzerjinski de Regiunea Kaluga în apropierea satelor Milenko, Luzna, Potapova, aproximativ 40 km. la nord-vest de Kaluga şi este de 25 kilometri. din raionul centrul Kondrovo. De decontare este situat in zona ecologic curata, care se învecinează cu parcul naţional "Ugra". O frumoasă şi curată râu Ugra are loc în 2 km. decontare.

mai multe domenii sunt împărţite şi copses mici de mesteceni. Terenul nu a fost tratată de aproape 15 ani - în domenii şi fâneţe ierboase cu pini cresc mesteceni. Copacii cresc pe teren la 2 din creşterea noastră, unele locuri - aproape o pădure tânără. Direct pe site-uri este în creştere o mulţime de căpşuni şi ciuperci diferite. pământ gras solului Lumina, straturile de jos din lut, gradini va creşte. În jurul tracts mari de pădure şi a lotului de obicei de animale sălbatice şi păsări. Pe teren exista vulpi, iepuri, mistreti din pădure au văzut cerbi şi elani.

Acum, în aşezarea de la 40 de familii, multe cu copii de vârste diferite, crearea de rudenie casele lor. Începe să dezvolte acest grup de iniţiativă loc din oraşul Kaluga si regiunea Kaluga, acum alaturi de noi oameni din Moscova şi regiunea Moscovei, Sevastopol, Tomsk, Ekaterinburg, Rostov-pe-Don, Tula, şi chiar Grecia! "

http://milenki.ru

поселение Миленки, Калужская область

поселение Миленки, Калужская область

поселение Миленки, Калужская область

поселение Миленки, Калужская область

поселение Миленки, Калужская область

поселение Миленки, Калужская область

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.