Povestea de viaţă a unuia ecovillage

/ Vizionări: 7720

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

De exemplu, avem astfel de comunităţi religioase aşezări care cred că ellektrichestvo, având în vedere la a Energiei Atomice - un păcat. Ca, nu a lui Dumnezeu este. Aici ei sunt acolo şi de a dezvolta tot felul de alternative de energie din natura. Şi economia ei au un foarte confortabil si chiar mai mult confort adesea în simplitatea, atât utilizarea şi repararea echipamentelor şi, în consecinţă, preţul ...

Экопоселение Şi astfel, SUA a apărut ecovillage comunitate bazată pe principiul de interese comune. De exemplu, comunitatea artistică, Comunitatea tseliteletey, agricultorii din Comunitate, etc ... Comunitate are de acri mai multe: o parte din suprafaţa totală, cu constructii de Club şi dormitoare pentru oaspeti, bucatarie mare, mese şi la cumpărături. Restul teritoriului este împărţită între membrii comunităţii, în cazul în care casele lor personale, gradini, livezi, etc ..

Esenţa de astfel de comunităţi de a trăi împreună şi a cotei de greutăţile vieţii cooperative. Cu toate acestea, în acelaşi timp şi să trăiască separat - pentru singuratate si creativitate. Din aceasta şi împărţirea terenurilor merge în diferite comunităţi în diferite moduri, pentru agricultorii - pot fi profitabile si au un teren comun şi să nu aibă de legume gradini proprii, şi artişti - au uneori o grădină comună, şi, uneori, fiecare propriul său.

Da doamne modele de vindecătorii comunităţii, care ştiu mai bine decât altele, dar cu modificări minore toate comunităţile deopotrivă. Vindecători - de obicei, pe terenurile lor fundamentale grădini de plante medicinale şi plante. Clubul este echipat pentru a primi vizitatori - studenţi. Ajunge la cursuri şi sesiuni practice cu oameni înnoptări din oraşe.

Clasele pot fi foarte diferite - yoga, meditaţie, sportovno-sănătate tehnici orientale, cum ar fi Tai Tzu sau est femeii dansuri. Fac adesea de la ore pentru auto-descoperire şi de tratament de energie, iar vara sunt mai multe clase pe grădinărit organice şi plante în creştere. Profesorilor de la clasa se întâmplă deja, în grădina sa şi conduce tururi ale vecinilor. clase de toamna sunt deţinute cu privire la pregătirea de grădină şi teren pentru culturi de iarnă ...

Deci, haideţi să analizeze dacă avantajele pentru astfel de activităţi comerciale comunitare? Aceste clase sunt pentru o persoana costa de la 100 dolari la 5000 dolari pentru 2 zile pe saptamana. In clasa - de obicei între 5 - 20 de persoane. Se calculează câştigurile ei înşişi. Student plăteşte separat peste noapte la club şi alimente, pentru că nu există o alternativă pentru a aduce mâncare şi de şedere într-un cort sau de somn in masina lor - dacă se poate, pentru că parcarea este, de asemenea, un $ separat 3 pe noapte.

Deci, banii de la clase pentru comunitate - bine. Aşa că au de a inventa şi mai multe subiecte mai mult, iar între cetăţeni - este considerat o forma buna, el a petrecut weekend-ul.

Deci, se dovedeşte clase de genul "contact spiritual cu Mama Pământ" - în esenţă, timp de 2 zile terapie cu namol terapie, pietre preţioase şi minerale, dansând în jurul focului sub ritmurile primitive în măşti noroi, modelare lut de emotii, etc .. .

Voice of Soul şi a Universului "- este, de fapt, lecţii pe ratele de setare. După cum ştim, el este practic blocat şi aceasta creează dezechilibru emoţional.

"- Bate - Life" - Rhythm oamenii să înveţe să se exprime joc tambur. Acestea sunt preferate clase meu, pentru că În a doua zi, după ritmurile de învăţare şi tobe, oamenii Running Wild si foc de tabara sunt colective improvizaţie remarcabile în termeni absoluţi Nirvana cu dans. WOW!

După cum puteţi vedea, avem masa de lucru creative pe week-end, de comunicare mare, o mulţime de contacte de afaceri utile în oraşe. Studenţii noştri să se cea mai mare parte sau oameni de afaceri sau puternic în această lume în diferite domenii şi, în plus, atunci când o astfel de viaţă îşi pot permite concedii în linişte şi singurătate, după cum doriţi sau de nevoie pentru propria maturarea lor şi crearea de ceva nou.

ecovillage De obicei, nu concurente, darÎnflori .. De exemplu, fac de multe ori pe clase de plante sălbatice, împreună cu fermier, care predă transplant. Sau, am invata pe oameni de mână de putere (prana), şi sculptor - pentru a traduce aceasta energie în lut ... Puteţi găsi o mulţime de combinaţii diferite şi chiar de călătorie pentru a ecovillage diferite, îmbogăţindu-se şi altele.

Voi nota importanţa aspectelor legate de link-uri în oraş: oameni de afaceri Urban aici în America, să deţină astfel oprit, pentru că ei consideră că este cel mai bun de vacanţă şi ei ştiu cum să îţi numeri banii? Dacă văd că suntem în a face afaceri bune, şi le place ideile noastre şi filozofie de viaţă, atunci acesta luând - acestea sunt în oraşele de partenerii nostri de incredere.

Nu toate dintre ele sunt gata să se mute cu noi, dar suntem în creştere desfacere urbane, există investiţii, şi de multe ori pur şi simplu voluntari, în unele de muncă ... Faptul că bancher tencuite cu noroi tambur, care a intrat extazul vocea sa care se deschide, şi complet drumul de stres, fără droguri şi de alcool, va fi veşnic recunoscător, chiar dacă aţi plătit-o mulţime de bani pentru el - am singur! Şi îşi vor aminti mereu în caz de perturbare alt, sau pur şi simplu pentru a menţine un stil de viata de creatie ...

Acum, unele din alte comunităţi:

Ei au, de asemenea, dezvoltarea creativă şi au elevii lor în altă parte. Comandanţii aceste comunităţi sunt predate de auto-exprimare şi de echilibru cu natura. De exemplu, muzicienii prin muzica (muzykoteratiya), artiştii înşişi, prin expresia pe panza ... Pentru oricine este interesat în procesul de învăţare sau se simt ca el poate învăţa să scrie poezii pentru 2 zile, sau coşuri legătură, sau cum să devină un deschizător de drumuri pentru week-end si de a invata

citeste urme de animale în pădure .... Agricultorii afla reapropiere cu natura. Eu scriu de multe ori locuitorii din mediul urban care sunt gata să vină la ferma doar pentru a se ivi lemn de foc, sau a pune ceva ... Acesta este un îndemn natural al omului, care au negat în oraş, şi pentru ekofermerov - afaceri bune!

Uita-te prin clase, cum ar fi "Lecţii de auto-suficienţă, predau turişti şi cei cred, dar încă frică să se mute la eco-decontare, viaţa pe pământ. Poate că nu aveţi nevoie de el Ecovillage, dar este important şi interesant pentru a fi un agricultor pentru 2 zile! Şi un alt vizitator de vară a devenit mai clară agricultura ecologică! Nu a fost toată încrederea câştig după ce a citit cartea ...

Lemn de foc - un tratament excelent pentru stres, mai ales înainte de o lecţie despre cum să utilizaţi aromoterapie în baie ... Ce să facă o bucătărie de vară în domeniul energiei solare ... Copac de plantare, care va fi numit numele tau ... week-end excelent pentru o familie cu copii ... Construcţia de clădiri ecologice şi accesibile - clasa de valoroasă pentru oricine. Harvest - vizitatori plătit pentru această posibilitate de cazare şi masă, dar pot manca la fel de mult cum doresc, direct de la paturi sau lemn, şi să ia unele dintre cele mai proaspete şi a produselor ecologice până la domiciliul lor ....

Dar lucrul cel mai important - toate activităţile legate de tema Ecovillage educaţie şi de recreere pentru oameni în natură, în contact personal cu pământ, animale, plante, precum şi divulgarea lumea interioară a fiecărui oaspete. Aceasta creşte respectul şi creativitatea în rândul oamenilor. Prin urmare, toate dragostea ekomagaziny si restaurantele noastre în oraşe, şi de piaţă pentru produsele noastre este nici o problema.

Pentru că toate acum. Mult noroc pentru tine toate!

Întotdeauna a ta - OLANGA

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.