ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Preşedintele pădureAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

PREŞEDINTELE a Padurilor PREŞEDINTELE a Padurilor, Janez Drnovsek a invitat-o armonie cu natura.

Preşedintele Sloveniei locuiesc în colibe situate în pădure. "Acesta este felul meu de a armonie cu natura", - spune 56 de ani, Janez Drnovsek, care, cu un tehnocrat liberal a devenit un guru al susţinători ai noului secol. Preşedinţia îndatoririlor sale se realizează în Ljubljana, la care o unitate de jumătate de oră, apoi se întoarce în pădure.

"De mai mulţi ani am fost un vegetarian, a fost recent veganinom nu, asa ca nu bea lapte, produse lactate şi ouă", - a declarat într-un interviu.

Drnovsek este divortat si are doi copii, locuieşte împreună cu un câine, el a coace o pâine şi întotdeauna reticente să părăsească coliba lui. După ce a văzut o bordură mantie de substituţie pădure. Ei spun că respectă copaci, dar, potrivit presei a început prietenia cu ursul care vizitează periferia.

Toate acest lucru face ca omul care timp de 10 ani ca prim-ministru şi fondator al unei transformări de succes în ţară, iar în 2002, când a fost ales presedinte, s-au alăturat ţării sale, cu o populaţie de 2.000.000, al Uniunii Europene.

Drnovsek inceput sa se schimbe chiar şi ca prim-ministru. El a descoperit carcinomul cu celule renale şi a fost trimis pentru o intervenţie chirurgicală. La un moment dat a spus el nu avea nevoie de un doctor şi a luat medicina alternativa. "Deci, sa mutat mai departe şi mai departe", - spune pentru Jennick ziarul "scriitor sloven Boris Chibey. Nimeni în Slovenia nu ştiu dacă preşedintele a revenit de cancer sau nu. Unii au speculat că, în boala nedolechenennaya 2004 stârnit metastaze nou, de această dată în intestin.

"L-am vazut acum doua luni", - vorbeşte pentru "Jennica" unul dintre prietenii de preşedinte. El susţine că preşedintele este absolut sănătos şi nu are nevoie de nici un ajutor.

Ce se spune despre sloveni?
"Preşedintele - este doar titlul" - uspokaivat ne într-o conversaţie pentru "Jennica" comentatorul politic Ali Zherdin. Jurnaliştii însă problema: presedintele, care a semnat ca "Yáñez J.", la fel ca la fiecare câteva zile de a publica un articol pe Internet, care invită conaţionalii săi să trăiască în armonie cu natura, şi, uneori, de asemenea, observaţii cu privire la politica actuală. "În fiecare ediţie a zilei de lucru se încheie cu un test, a scris presedintele un fel de poveste sau nu", - spune un jurnalist. Nu cu mult timp în urmă a determinat o senzatie interviu cu preşedintele pentru o revista pledând vegetarianizm, în cadrul căreia fostul lider al liberalilor a avut pritenzii la Bruxelles. "Finanţarea din partea UE pentru industria efectivele de animale şi păsări de curte. Acest kontroversiyno etic ", - a declarat Drnovsek. Apoi a adăugat el, că învaţă câinele să diete vegetariene.

Parte din elita este preocupat de preşedinte nebun, dar slovenii mulţi, mai ales cei tineri, Drnovsek este simpatic. utilizator de Internet a fost fericit când a găsit îmbrăcat în verde şi capacul syurdyuk de est, la flaut. "Se pare ca un cetăţean" din Kazahstan ", a comentat unul dintre ei. "Oh, arata mai mult ca un indian din Bolivia," - altele glumea. Drnovsek nu a luat la inima aceste comentarii, şi slovenii au învăţat să trăim cu el.

"Suntem obişnuiţi să, că preşedintele nostru este un pic diferit de preşedinţii altor ţări" - a spus un jurnalist sloven.

GOLDEN GANDULUI Preşedinte:

• Isus, nu ar fi el însuşi, dacă ştia că în fiecare an, în onoarea de numele lui ucide un întreg lot de animale. (Despre Crăciun bucatarie. Ianuarie 2006)

• Ar fi mai bine în cazul în care Benedict al XVI-retratate cuvintele sale despre Islam. A fost necesarrizyvat să coopereze. Două mari religii ar fi mai uşor pentru a face lumea mai echitabilă. (În cuvintele Papei despre islam 19 sep 2006).

• 7 miliarde de dolari ar fi destul de suficiente pentru a hrăni copiii în lumea noastră. Cu toate acestea, nu am găsit. Dar există sute de miliarde pe armament şi război. 09.19.2006)

Ziarul polonez "Jennick.
Articolul scris de editor al "Lumea" Jakub Kumohom. 17.11.2006
Traducere Tatiana Dombrovska.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 28 martie 2007 12:55
Vizualizări: 2283

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
338
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
655
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
806
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535