ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Prietenie: trei feteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Toate onorurile acestei lumi nu sunt în valoare de un bun prieten"
Voltaire
"Cel mai bun prieten de-al cuiva care este în căutarea pentru cel mai bun în mine"
Henry Ford


Fiecare dintre noi pune în noţiunea de "prietenie", sensul lor propriu: baza experienţei, vizualizari lume şi relaţiile dintre oameni. Există o zicală "Nu aveţi o sută de ruble, şi o sută de prieteni." Şi ce ar trebui să fie cu adevărat prieteni? Mai mult, cu atât mai bine? Sau, dimpotrivă, ele nu ar trebui să fie mult? În acest moment, există, de asemenea, puncte de vedere diferite, pentru că vom face tot o alegere. Cineva se simte calm şi fericit, doar înconjurat de un halou de prieteni, şi cineva este suficient şi un, prieten apropiat cu adevărat unică. Alege numai noi - cu care să comunice şi la ce nivel: prietenos sau prietenos, sau la o cunoştinţă din cap.

Iată ce cred cititorii despre cat de mult ar trebui să fie prieteni cu oamenii.* "Multi prieteni nu pot. Aceasta trebuie să fie una, ei bine, un maxim de două. Iar restul - este prieteni, cunoştinţe, colegi.

* "Prietenii mai mici, cu atât mai bine. În critică concepte cum ar fi prietenia, nu poate fi irosit pe multe. Apoi, sentimentul de alta, perceptia lui va fi mult mai puternic. "

* "Am mulţi prieteni. Eu aproape nu merg acasă: tot timpul, undeva, cu cineva. Într-un alt pur şi simplu nu funcţionează, pentru că pentru mine de a comunica - este aproape cel mai important lucru în viaţă. Prieteni mereu să ajute, sprijin în perioade dificile.

* "Am mai multe cunoştinţe şi prieteni - doar două, ca un bun prieten - un om care nu numai că simpatiza cu durere, dar, de asemenea, cota de bucurie, dar nu este totul a fost dat."

* "Există o zicală:" Pentru a avea mulţi prieteni - sensul nu au nici o. Sunt total de acord cu acest lucru. "

Femeie prietenie

Nimeni nu înţelege cum o femeie ... o altă femeie. În cazul în care numai din cauza solidarităţii notorii. Ei bine, cine altcineva să vorbească despre ... bărbaţi, copii, câini, fuste, reparaţii la baie, o anvelopă strapuns, o coafura noua? Asta este, prietena, da sfaturi, taci, asculta, zâmbet drăguţ, şi viaţa nu mai pare un lucru dificil.

Femeile comunica între ele în limba de emotii, şi bărbaţi apreciez mai mult şi mai sobru, raţională. În consecinţă, şi prietenia de sex feminin - este, în primul rând, schimbul de sentimente şi impresiile pe care apar, pe baza informaţiilor primite. de conversaţii Femeile sunt mai des estimate, hotărârile emoţională despre diverse situaţii, relaţia dintre oameni şi întreaga lume. Adesea, o femeie care caută o prietena sau un prieten pentru a "plânge la vesta." Aceasta este, de asemenea, un fel de model de prietenie, destul de frecvente: pentru a găsi pe cineva care-si impartasi experientele, să înţeleagă şi să sprijine poziţia dumneavoastră. Terapie emoţională este foarte util pentru suflet.

Iată ce a spus cititorii despre prietenie:

* "Cred că adevărata prietenie de sex feminin este rară, dar există. În conversaţii confidenţiale cu femeile sunt o mulţime de subiecte comune de conversaţie, de exemplu, probleme legate de familie, creşterea copiilor. În opinia mea, dacă o astfel de prietenie este testul de constrângerile de timp, atunci este autentic, real.

* "Prietenie este femeie, dar cea mai mare parte provine din copilărie, o relaţie care testată în timp, viaţa situaţii.

* "Prietenie este femeie, dar este mai uşor şi mai mult decât bărbaţii. Acest lucru se datorează naturii emotionale ale sexului slab. Multe femei sunt inerente în astfel de trasaturi de caracter, ca şi resentimente, temperament, sensibilitate, iar aceste calităţi nu consolideze relaţia dintre fiinţele umane. Aşa cum cineva a spus cel Mare: "prietenia dintre doua femei - este o conspiraţie împotriva treime.

* "În opinia mea, prietenia de sex feminin nu se întâmplă. Uneori, doar un acord temporar, un armistiţiu. În orice moment a fost cunoscut ca "cel mai bun prieten a lovit primul şi foarte maridespre. Prefer o lumină relaţiile prietenoase, atunci când ambele părţi, pur şi simplu şi să comunice confortabil. Nu vrei sa "merge" pe cap de tot de la prietenul ei de adaptare decât a lor. Şi pentru relaţiile profunde şi sincer, am un iubit-o şi eu. "

Masculin prietenie

Psihologie de prietenie sex masculin este diferit decât femeile. Bărbaţii sunt reticente în a împărtăşi problemele lor. Ei tind să păstreze toate secretele din interior. prietenii bărbaţi, şi mai puţin emoţional, aşa cum cred mulţi, un puternic şi sincer, decât femeile. Şi totuşi - bărbaţi aprecia prietenia este mult mai mare decât dragoste.

Am întrebat ce cred cititorii despre prietenie de sex masculin.

* "Cred că prietenia de sex masculin este mai puternic decat femeile, deoarece femeile sunt mai viclean, bitchiness şi percep iniţial reciproc în calitate de rivali.

* "Prieteniile Men's acolo, şi este mult mai puternic şi mai durabil decat femela. Cred că relaţiile de prietenie dintre cei doi reale rar trădare.

* "Cred într-o prietenie de sex masculin! Eu cred că aceste relaţii sunt destul de puternice şi capabile să suficient ca le distruge. Barbatii nu percep reciproc într-un punct de vedere competitiv şi, ca o femeie. "

* Barbati prietenie? Şi tu eşti vorbesti? Despre albastru ce? Nu am timp suficient, chiar la culcare! Familie, munca, o dată pe lună Eu joc tenis. Avem o mare companie. Desigur, există prieteni. Dar prietenii mei - soţia, copiii, de afaceri, părinţi.

Prietenia dintre un bărbat şi o femeie

Ei spun că, dacă un bărbat şi o femeie - prieteni nedespărţiţi, apoi unul dintre ei disperat de dragoste. Şi aceasta este, cu siguranţă unele adevărul. O astfel de prietenie - un fenomen care nu rare, dar pur şi simplu unic. După toate, este important să ne amintim - există o limită, pentru care uneori este mai bine să nu cruce: linia de demarcaţie dintre dragoste, pasiune, atractia sexuala si afectiune prietenos. Adesea, prietenia dintre un bărbat şi o femeie este doar un pretext pentru că a venit împreună, deoarece unul dintre cupluri nu percep alte ca prieten.

Poate că membrii de ambele sexe, este important să treacă mai întâi prin dragoste şi a vedea ce se întâmplă, şi apoi, eventual, şi de a trece la prietenie.

Opinii despre prietenia dintre un bărbat şi femeie
* "Relaţiile dintre bărbaţi şi femei, de natură sexuală, care este probabil motivul pentru care este dificil să fim prieteni. Mi se pare această prietenie nu ştiu. "

* "Există o zicală: dacă un bărbat şi o femeie sunt prieteni, ei sunt fie iubitori în trecut, sau iubitori în viitor. Prin urmare - concluziile corespunzătoare ".

* "Este puţin probabil că o astfel de prietenie exista - unul sau două cazuri din cincizeci. Un bărbat şi o femeie foarte diferite una de cealaltă, au interese diferite, subiecte de conversaţie. Cred că natura lui Dumnezeu destinate să iubim unii pe alţii, creând o familie. În primul rând în relaţia lor merge pasiune, atracţie reciprocă.

* "O astfel de prietenie este posibil, dar numai atunci când dragostea se termină. În acest caz, relaţia se pot transforma în prietenie. Dar eu nu prea cred, pentru că oamenii de multe ori chiar a alerga departe şi niciodată contact unii cu ceilalţi ".

* Prietenia "între un bărbat şi o femeie în forma lor pură nu există. Acesta este numai în formă surogat, adică există unele acordul celor două sexe la frontierele care nu poate fi gresit. Sunt în această prietenie nu cred, pentru că atracţia reciprocă dintre bărbaţi şi femei nu poate scăpa de ea, este inerent naturii. "

* Am prieteni barbati. Sunt foarte fericit cu această prietenie, dar cu siguranţă ştiu că într-o zi ... am citit o dată o carte despre el, "ceea ce doriţi să obţineţi o prietena, pentru a satisface un tip de treaba." De fapt, acesta este.

Rezumat
Pe de o parte, prietenia "mic de noblesse oblige, pe de altă parte," este puternic şi durabil alianţă »(?!) Wow! Deci, după ce tot ceea ce ar trebui să fie "echilibru prietenos" pentru un om obişnuit să nu devină un potenţial soţ / soţie, sau, dimpotrivă, într-un inamic ascuns? Potrivit respondenţilor noştri ", in'm prietenosFii ar trebui să fie un echilibru. Dacă dai mai mult decat primesc, apoi afecţiunea reciprocă, dar există un fel de consumerism şi manipularea sentimentele altora. Este ca în politica - ar trebui să poată să construiască relaţii, în cazul în care un compromis, dar undeva, dimpotrivă, să ia o poziţie fermă.


Sondajul a fost efectuat Victoria Miroshnichenko
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2685&cat=5


Miercuri, 19 noiembrie 2008
Vizualizări: 3696

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
183
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
70
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
120