ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Printre păianjen vegetariene descoperit pentru prima dataAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Spider vegetarian
Aceasta a fost mult timp cunoscute Salticidae a fost anexat la vegetarianismul după oamenii de stiinta de la Universitatea din Arizona (Universitatea din Arizona) a revizuit trupul pe izotopi de carbon şi azot. Biologii surprins de multe, deoarece o astfel de natură neobişnuită de păianjen a fost descoperit pentru prima dată.

"Este cunoscut faptul ca aproximativ 40-50 de mai mult de 40.000 de specii de păianjeni colecta nectar şi polen, dar ele rămân la animale de pradă acelaşi -. Bagheera kiplingi păianjen în primul rând, se bazează pe mâncare vegetariană," - nu spune să participe la studiu, Dr. Kenneth Whitney (Kenneth Whitney) de la Rice University.

Christopher Meehan (Christopher Meehan) şi colegii săi au identificat dieta B. kiplingi, examinarea compoziţia izotopică a ţesuturilor organismului păianjen. Valoarea normală şi greu izotopii a anumitor elemente ne permite să se stabilească un animal este carnivore sau erbivore.

Oamenii de stiinta au descoperit ca raportul dintre 15N: 14n, semnalele de ruinare de B. kiplingi mai jos cu 5%, decât restul Salticidae din aceeaşi regiune (Mexic). În timp ce raportul dintre 13C: 12C este aceeaşi ca observate în bogata in proteine Taur Belt, în formă de formaţiuni ovale pe vârfuri de frunze de salcâm.

În Într-un articol publicat în curent Biologie, oamenii de stiinta scriu că păianjeni-i să mănânce în aproximativ 90% din cazuri (video înregistrat aproximativ 140 de surse de alimentare diferite, dar acesta a fost cel mai abundent).

Paradoxal, dar în vederea Bagheera kiplingi, descoperite în 1896, a fost numit în onoarea panteră Bagheera, caracterul de carte de Rudyard Kipling's "Cartea Junglei" (The Jungle Book).

De ce aceste antene necesare pentru a comuta la mâncare vegetariană? Poate faptul că, de căutare şi de captare a altor animale au să-şi petreacă o mulţime de energie, şi de viţel Belta este disponibil în cantităţi mari şi pentru anul respectiv. Cu toate acestea, pentru a schimba dieta B. kiplingi ar trebui să fie schimbat şi microflora intestinala.


Biologii au constatat că, de asemenea, o dieta vegetariana uneşte păianjeni: acestea ocupă sute de plante, organizarea cuib comune şi armata de masculi pentru protecţie împotriva atacurilor de furnici. "Se pare că înainte de a ne un exemplu de tranziţie evolutivă de la vânătoare la colectarea" - concluzionează Meehan.


"Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) "
Vineri, 16 octombrie 2009
Vizualizări: 2205

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
71
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
245
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
49
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
149