ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Problema Sodomiei nu există – aceasta este un mit și face parte dintr-o înșelătorie globală

Vă propunem să că opriți din ritmul alert al știrilor și evenimentelor și să atrageți atenția față de ceva netrivial. Haideți să ne cufundăm în mediul metodelor actuale, utilizate de propaganda modernă față de societate. Un scop intermediar al acestor manipulări ale conștiinței civice este posibilitatea de a produce înlocuirea normelor și noțiunilor existenței noastre. S-ar putea ca exemplul, pe baza căruia vom descrie fenomenul substituirii, să vă pară străin și deloc contradictoriu. Însă, totuși, vom încerca să vedem cum funcționează acesta pe exemplul temei homosexualismului.

Deși acestei devieri i se acordă o atenție sporită nejustificat din partea societății, ba chiar și statul alocă mijloace considerabile pentru menținerea importanței și toleranței sociale față de sodomiți, noi credem că acest articol are sens. Ca instrument de conștientizare a tehnologiilor de implementare a normelor și noțiunilor absurde.

De ceva timp, se încearcă introducerea în realitatea noastră a marșurilor adepților diferitor perversiuni, devenite obișnuite în Occident. Gîndiți-vă, de unde, în Moldova, brusc, au apărut atîția homosexuali și lesbiene, care în loc să-și ascundă afecțiunea, din punct de vedere medical, tind să o arate tuturor. Cu efecte, preoților, spectatorilor și publicului, pentru a li se recunoaște drepturile și pentru a fi apărați de polițiștii plătiți de stat de atacuri și nemulțumiri. Toată această acțiune se numește parada unor gay. După analogia cu parada victoriei sau acțiunile de protest, marșul adepților perversiunilor trebuie perceput drept un fenomen în masă în centrul capitalei. Dar de unde s-au luat toți acești participanți cu devieri sexuale? Există vreo statistică medicală oficială privind prezența în Moldova a acestor cetățeni cu asemenea devieri? Sînt oare materiale despre pacienții din clinici sau la locul de trai? Și putem oare afirma că participanții acestei acțiuni sînt co-naționalii noștri? Dacă nu, atunci de unde au apărut aceștia și organizează marșuri publice? Probabil, că sînt niște scamatori plătiți, sau adunați din toată lumea, un grup mic de artiști, uniți de o afecțiune comună și problemele legate de aceasta, ale căror călătorii sînt finanțate generos de cineva? E foarte probabil, urmărind cum se întîmplă în cazul revoluțiilor portocalii din toată lumea, în care aceleași persoane, ba în Georgia, ba în Ucraina organizează lovituri de stat, cu același scenariu. Atunci cine și de ce atrage acești actori colorați, care mărșăluiesc zgomotos și cu fast prin capitalele lumii sub simbolul curcubeului? De ce se montează asemenea spectacole scumpe?

Caracterul masiv al acestor show-uri este garanția că, prin intermediul presei, va fi captată și m ai multă atenție a oamenilor de rînd, ce trăiesc conform tradițiilor și care gîndesc în funcție de autoritatea ziariștilor, care se află în goana după fapte picante. Dar, cine dintre cetățenii, care se numesc gay moldovenești, vor să-și realizeze capacitățile lor de actor? Sînt cei, care în popor, tradițional, erau numiți cu un cuvînt literar – pederaști (de a nu se confunda cu același cuvînd din lexicul nenormativ). În orice definiție a pederastiei, ca noțiune, este exprimată atitudinea psiho-emotivă a societății din diferite timpuri față de acest fenomen.

Definiția dată în dicționare pentru cuvîntul pederastie:

Atracție sexuală a unul adult față de un adolescent. Perversiune caracterizată prin atracție sexuală pentru indivizi de același sex.

Sinonime: perversiune, homosexualitate, inversiune sexuală, sodomie, uranism etc.

Toate sinonimele acestei noțiuni au o tentă negativă imorală. Este o imagine formulată clar. Tema homosexualității, în general, nu era discutată și afișată de către cei care s-au născut și au crescut în baza culturii tradiționale.

Din punct de vedere istoric, știința ne informează că în medicină este o diagnoză psihică, ce scoate în evidență o deviere de la normalitate. Acum ni se propune insistent să-i numit pe acești reprezentanți printr-o noțiune de slang – gay, ce are o imagine psiho-emoțională pozitivă. Iar marșurile pederaștilor și lesbienelor acum se numesc „parade gay”. Gay- deja sînt niște oameni stranii și inofensivi, cu o imagine bizară și interesantă, cu un stil de viață distinct, ce se află în procesul de legalizare în calitate de grup social. Și iată noi deja privim cu curiozitate și compasiune față de acești perverși.

Astfel, împreună cu denumirea, a fost substituite și noțiunile, iar imaginile tradiționale, ce stau în spatele cuvintelor, au evoluat. Nu este un verdict pentru societatea noastră, însă el deja a fost inclus în schema pusă la punct în Occident. Atîta timp cît are loc un joc terminologic de-a șoarecele și pisica și noi nu observăm acest lucru, putem fi manipulați. Aceasta va dura pînă nu va fi obținut rezultatul scontat de beneficiarii acestei aventuri.

În locul unei atitudini de blamare și de compasiune minimă, nouă, ca societate ni se permite să fim loiali, toleranți sau agresivi intoleranți. Ni se permite orice. Și chiar ignorarea totală a tuturor fenomenelor sociale. Avem o liber la responsabilitatea față de viitor, manifestată chiar și în indiferența amorfă a reprezentantului omenirii față de cele ce se întîmplă în jur. Acest fapt descurajează activitatea socială. Omul devine impotent față de toate procesele social, politice, culturale etc., impunîndui-se un model de comportament străin geneticii noastre firești. Natura noastră strigă despre una, iar conștiința este cufundată într-o realitate informațională diametral opusă. Se formează un nou profil psihologic al persoanelor, care nu au treabă cu nimic. Și pe fundalul acestei impotențe sociale a societății sînt posibile orice aventuri, pentru că ele nu mai deranjează pe nimeni.

Încă un fapt: Adversarii perverșilor sînt speriați cu ideea colapsului demografic, de genul că pămîntul este suprapopulat și că homosexualii nu se înmulțesc și astfel, contribuie la reducerea natalității. Însă ponderea homosexualilor în lume este infimă, nici în Europa ei nicăieri nu se văd, cu excepția paradelor zgomotoase, fapt ce nu poate influența situația demografică. Însă procentul oamenilor activi, conștienți, care acționează dezinteresat, se reduce constant. Desigur, acești reprezentanți ai omenirii încă nu ai pierit definitiv, însă pentru metodele de suprimare a lor la nivel ideologic sînt cheltuite resurse considerabile. Iar modul de viață, străin pentru genetica noastră, ce ni se impune, este una dintre cele mai eficiente metode de suprimare a activității și conștiinței sociale, mai ales în rîndul tinerilor. Energia lor naturală se confruntă cu energia mediului social, de care ei au nevoie disperată la etapele de formare a personalității.

Substituirea noțiunilor, bazată pe minciună, în masă, schimbă orice norme stabilite și devine un instrument eficient pentru formarea noilor noțiuni. Nu este greu de înțeles acest lucru. Or, dacă rostiți cuvîntul „gay”, atunci vă imaginați imediat o persoană care trebuie cel puțin înțeleasă, însă dacă spuneți „pederastie”, atunci veți vedea cu totul alt fenomen, ce trebuie urgent tratat și în nici un caz expus. Pentru informații mai ample despre metodele de substituire a noțiunilor puteți căuta pe Internet conceptul „Fereastra Overton”. Ni se pare că, practic, nimeni nu înțelege această tehnologie devastatoare de suprimare a psihicului și a iraționalității ce are loc peste tot, odată cu înlocuirea noțiunilor. Astfel, prin intermediul imaginilor ce stau în spatele acestor noțiuni, în istorie se creează o anumită comunitate de oameni, ce ne stabilesc viitorul. Important este să nu cădem pradă acestor tendințe formate artificial și să nu ne aflăm sub influența lor. Formați-vă lumea, reieșind din capacitățile naturale și umane.

Iar pentru a nu cădea pradă jocurilor irascibile, încercați să nu fiți „PENTRU” sau „ÎMPOTRIVĂ”, dar pur și simplu spuneți lucrurilor pe nume: pederastie, sodomie, homosexualitate, uranism etc. Nu trebuie să utilizați argoul sodomiților: gay, minorități sexuale etc., la fel cum ar fi absurd că găsiți căi de luptă cu ideea criminalității, utilizînd în discuții argoul banditesc. Or, orice percepție a lumii constituie, în primul rînd, terminologia specializată. Lumea este condusă de percepții, percepțiile sînt programele ce determină logica comportamentului social. Percepțiile se exprimă în cuvinte, termine și au o componentă psiho-emoțională concretă. Timpul a stabilit măsura în toate, adică cuvintele și percepțiile tradiționale, verificate de veacuri. Totul e simplu – nu contează dacă ești „PENTRU” o idee, „ÎMPOTRIVA” ei, sau „ABȚINUT” – este important ce sistem de noțiuni folosești, gîndind și comunicînd despre problemele legate de acesta.

 

Ian Coraus

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
51
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
139
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
54
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
90