ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Producătorii europeni de electrocare coordonează un standard unic al acumulatoarelor electrice

Un șir de producători de autobuze din Europa - Volvo, Solaris, Irizar și VDL – au convenit să elaboreze un standard unic al acumulatoarelor pentru electrocare.

Ideea constă în faptul că compatibilitatea infrastructurii de încărcare va simplifica unele probleme ce apar la adaptarea autobuzelor electrice și astfel, va spori viteza acesteia.

Noul acord nu este obligatoriu. În comunicatul de presă se arată că comunitatea transportului în comun se pregătește de dezvoltare electrocarelor în Europa, iar activitatea în domeniul standardizării încărcătoarelor a început prin intermediul organului european (СЕН-CENELEC) și organizația internațională de standardizare (ISO / IEC). Se preconizează să standardele europene vor fi elaborate în 2019, iar cele internaționale – pînă în 2020.

„Totuși, în multe orașe acum se creează sisteme de electrocare. Pentru a satisface cerințele acestor localități, producătorii europeni de autobuze Irizar, Solaris, VDL și Volvo intenționează să elaboreze împreună cu furnizorii de sisteme de încărcare ABB, Siemens și Heliox o abordare deschisă, transparentă și benevolă. Cele mai bune softuri comune vor fi deschise pentru toți participanții pieței și va fi utilizată posibilitate încărcării rapide la cap de linie și încărcarea autobuzelor pe timp de noapte. Grupul dorește să contribuie la activitatea standardizării europene și la schimbul de experiență cu CEN / CENELEC și ISO / IEC, în scopul creării unui standard european unic pentru electrocare”.

Sistemul unic va include contactul automat cu ajutorul pantografului, legăturii fără fir, tabelele și echipamentele de contact. Standardul încărcării rapide va fi utilizat în calitate de bază pentru fișă și conexiune.

Acordul este deschis și pentru alți participanți, precum și pentru orice companii (producători, furnizori ai infrastructurilor de încărcare etc.), care sunt interesate să adere la el.

 

Sursa: econet.ru

Miercuri, 23 martie 2016
Vizualizări: 859

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
492
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
204
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
278
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
152