Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2011/12/health_vrednye-produkty1.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Produsele alimentare nesănătoase şi consecinţele consumului lor
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Produsele alimentare nesănătoase şi consecinţele consumului lorProdusele alimentare nesănătoase şi consecinţele consumului lor


Cel mai plăcut din lume este imoral sau cauzează obezitate. Această frază este veridică, pentru că deseori cele mai delicioase bucate sunt şi cele mai dăunătoare. În acest articol vom încerca să explicăm care produse sunt nocive, cum oamenii se obişnuiesc cu ele şi ce fel ce maladii poate provoca malnutriţia.

Adorat de copii ciupa ciups, bomboane de mestecat, pastă într-un ambalaj frumos - toate produsele sunt nocive. În afară de foarte mult zahăr, ele conţin şi diverse aditive chimice, înlocuitori, coloranţi. Chipsuri sunt un amestec de grăsimi şi carbohidraţi acoperiţi cu coloranţi şi înlocuitori de gust. Băuturi carbogazoase sunt o combinaţie de produse chimice, zahăr şi gaze - toate contribuie la răspândirea rapidă a substanţelor nocive în organism. Coca-Cola este o substanţă excelentă pentru distrugerea ruginii şi depunerilor de calcar, şi imaginaţi-vă ce se petrece în stomac după o jumătate de litru de băutură. Totodată, băuturile răcoritoare conţin o mulţime de zahăr.

Batoane de ciocolată sunt depozite de calorii, combinate cu OMG-uri, aditivi chimici, diferiţi coloranţi şi arome.

O atenţie deosebită acordaţi mezelurilor, care sunt stivuite pe rafturi. Încercaţi să cumpăraţi astfel de produse rareori, deoarece ele conţin grăsimi ascunse - grăsime viscerală, untură de porc sau de piele, toate aceste varietăţi sunt ascunse cu ajutorul diferitelor arome. Mulţi cârnaţii şi salam în mai mare parte sunt compuşi din soia, derivată prin modificare genetică. În general, carnea grasă are un efect negativ asupra organismului, deoarece colesterolul blochează vasele de sânge, crescând astfel riscul bolilor cardiovasculare.

Maioneza de origine casnică nu are contraindicaţii specifice, dar dacă este vorba de preparare la fabrică, atunci putem spune că acest produs este foarte periculos. În primul rând, el are o mulţime de calorii, precum şi carbohidraţi şi grăsimi. În al doilea rând, producătorii moderni de maioneză nu se abţin de a adăuga înlocuitor de gust sau un alt aditiv dăunător. Acest lucru este valabil şi pentru ketchup şi alte sosuri preparate în condiţii de fabrică.

Sunt dăunătoare alimente fast-food, începând cu băuturi dizolvate, diferite supe şi tăiţei. Toate acestea conţin o mulţime de produse artificiale, care sunt nocive pentru organismul dvs.

Sare, sau cum o numesc moartea albă, provoacă acumularea toxinelor şi creşte tensiunea arterială. Aşa că nu încercaţi să abuzaţi de acest produs.

Alcoolul este o temă a parte. Acesta nu numai că interferează absorbţia normală a vitaminelor, dar, de asemenea, este foarte bogat în calorii. Efectele sale negative asupra rinichilor, ficatului şi a altor organe sunt foarte mari. Şi nu trebuie să vă minţiţi, afirmând că dozele mici de alcool sunt inofensive. Acesta începe să distrugă organismul la prima înghiţitură.

 

Ce se va întâmpla dacă veţi mânca alimente nesănătoase?


Dieta inadecvata este una din cauzele mai multor maladii. Dieta bogată în grăsimi creste greutatea dvs., substitute, arome şi coloranţi de toate tipurile joacă rolul de otravă, distrugând organismul dvs. din interior. Trebuie de remarcat faptul că la consumul cantităţilor mari de substanţe chimice, organismul nu răspunde la ele ca substanţe nocive şi prin urmare credeţi că totul este bine cu sănătate, dar de fapt nu este aşa.

Pentru a stabiliza funcţionarea organismului dvs., încercaţi să creşteţi cantitatea fructelor şi legumelor crude, acestea normalizează sistemului digestiv şi conţin diferite vitamine utile.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că nu numai calitatea produselor alimentare afectează sănătatea dumneavoastră, dar şi cantitatea. Urmăriţi dieta dvs. şi încercaţi să renunţaţi la consumul de fast-food la locul de muncă, acordaţi o atenţie cuvenită dietei dvs. şi atunci veţi putea păstra sănătatea dvs.

 

 

Sursa: bienhealth.com

 

Miercuri, 07 decembrie 2011
Vizualizări: 4753

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
250
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152