ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Produsele care ucid oamenii …
Acest articol relatează despre alimente care au un efect negativ asupra organismului uman. Gîndiţi-vă la alimentaţia dvs. şi încercaţi să schimbaţi ceva în dieta dvs. Niciodată nu este prea tîrziu să excludeţi din dieta dvs. produsul alimentar care dăunează organismul dvs. Medicul nutriţionist celebru Olga Butakova a întocmit lista produselor a căror utilizare ne apropie la maxim de moarte.

1. Glutamat de monosodiu. Produsele care conţin aditivul E326 cauzează o dependenţă. Acum, acest aditiv se adaugă în produsele cele mai neaşteptate, pentru a forma o dependenţă la populaţie.

2. Îndulcitorii.

3. Trans-grăsimi. Unt cu un conţinut de grăsimi mai puţin de 72% nu poate fi folosit, deoarece sunt trans-grăsimi răspîndite.

4. Peştele sărat într-un ambalaj din plastic. Peştele sărat se păstrează un scurt timp şi numai în ulei.

5. Arahide. Acesta este un produs modificat genetic cu implantarea genei de petunie, ca să nu fie atacat de insecte.

6. Beţe crab (soia obişnuită amestecată cu esenţa de crab).

7. Cereale şi crupe cu arome şi coloranţi, identice cu naturale.

8. Cîrnaţi fierţi. Ele sunt fabricate din soia. Acestea includ grăsime şi piele, care este camuflată cu arome de carne şi condimente.

9. Şuncă. Nu trebuie să fiţi duşi în eroare de aspectul natural al acestor produse, producătorii au învăţat să trişeze şi aici. Ei pompează într-o bucată mică de carne gel, care măreşte produsul de dimensiuni fără precedent.

10. Produsele lactate stocate pe termen lung.

11. Maioneza într-un ambalaj din plastic.

12. Carnea de pui. Mai ales dăunătoare pentru bărbaţi, deoarece conţine o mulţime de hormoni.

13. Brînza topită. Nu este absorbită de organism, sedimentîndu-se ca o greutate moartă.

14. Ceaiuri aromate. În ele se adăugă o mulţime incredibilă de coloranţi şi acizi.

15. Maioneza, ketchup, sosuri.

16. Chipsuri de cartofi, pesmeţi.

17. Suc în ambalaj de carton. Nu poate fi vorba de nici un fel de sucuri naturale! În natură nu există atîtea fructe pentru a produce o astfel de cantitate de sucuri. Nu credeţi în ambalaj şi nu oferiţi sucurile copiilor dvs.

 

Fiţi sănătoşi!

 

 

Sursa: prpk.info

 

Marţi, 20 decembrie 2011
Vizualizări: 2790

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
803
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
217
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
335
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
283