ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Proprietara unui restaurant a văzut cum o femeie umblă prin tomberonul cu gunoi. Atunci ea a pus un frigider înaintea ușii.

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

Tînăra scoate regulat afară frigiderul cu mîncarea rămasă pe parcursul zilei. Toți doritorii, preponderent, oamenii fără adăpost, ce trec pe alături, pot deschide frigiderul și mînca pe săturate gratuit.

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

Această idee de caritate i-a venit lui Minu întîmplător, cînd ea odată a văzut o femeie ce căuta în lada cu gunoi: „Totul arăta foarte trist: femeia fără adăpost alegea gunoiul, încercînd să găsească ceva comestibil”. Minu s-a gîndit atunci cître produse aruncă pe zi? De ce nu le-ar împărți celor nevoiași?

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

Astfel, lîngă ușa restaurantului a apărut frigiderul. Întotdeauna plin și deschis pentru toți.

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

„Dulapul magic” se deschide în anumite ore.

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

Însă aceasta nu e tot. Vizitatorii restaurantului, aflînd despre acțiunea lui Minu au început să plătească pentru porțiile suplimentare, care ar încăpea seara în frigider pentru toți cei înfometați. Afacerea a început să prospere!

Minu Paulin din India este proprietara restaurantului „Papadavada”. Însă ea nu se mîndrește doar cu afacerea ei de succes. Principalul merit al lui Minu constă în faptul CE se află vizavi de restaurant.

Vestea despre generozitatea proprietarei „Papadavada” s-a răspîndit foarte repede prin lume Minu spune: „Puteți să vă păstrați banii, însă toți au nevoie să mănînce. Noi nu trebuie să aruncăm alimentele în plus. Mai bine să ne împărțim cu alții”.

 

Sursa: g8ozd.ru

Citiţi de asemenea

Stafida este unul dintre cele mai vechi produse dulci, care permitea conservarea și stocarea recoltei de struguri pentru...
80
Pietrele Rollright sunt unul dintre cele mai faimoase complexe megalitice de acest fel din Insulele Britanice. Ele se af...
51
La înmulțirea plantelor prin butași uneori apare o problemă legată de formarea rădăcinilor. Pentru a accelera procesul...
228
Sub fertilitatea din așezarea ecologică Zvon-Gora de lângă Vitebsk, unde locuiesc Vlad și Alla Mișurni, se înțelege nu c...
169